2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kız ben koydum açıkta masanın üstüne günlerdir yumuşasın diye bekliyorum hala taş gibi hahahaha
Hemen sarıp kaldıracağım karanlığa

Kız ben koydum açıkta masanın üstüne günlerdir yumuşasın diye bekliyorum hala taş gibi hahahaha
Ama asla buzdolabına değil unutma :)
Karanlıkta bekleyecek ılık bir ortamda hemen yumuşuyorlar.
Şayet diyelim hepsini hemen tüketmeyeceksin ve olgunlaştı. Hemen ez, buzluk poşetinde buzluğa at. Sonra canın istediğinde çıkarıp çözdürüp aynen yiyebilirsin.

Harikasınız valla ya teşekkür ederm

Bir zamanlar ben de avokado yiyebiliyordum Tiksindim maalesef hamilelikte.
İlk üç ay ben de tiksindim minnoşum şimdi yiyebiliyorum. Ufaktan bir dene belki hafiflemiştir.
O kısmı konuşmamış mıyız seninle çiçeğim? Benim hatam, sorry.

İlk üç ay ben de tiksindim minnoşum şimdi yiyebiliyorum. Ufaktan bir dene belki hafiflemiştir.

O kısmı konuşmamış mıyız seninle çiçeğim? Benim hatam, sorry.
Konuşmamışız sanırım ya heheh neyse sorun yok geç olsun güç olmasın

Aramıza hoş geldiniz
Kızınız vaktiyle kolaylıkla gelsin inşallah
Çok geçmiş olsun.
Şimdi kaçıncı haftanızdasınız ?

22 cm 400 gram olmuşuz her şey normal detaylı baktı her şeyine her şey normal kalbi filan çok şükür. Ayakları aşağıda ondan çok hissediyormuşum. İdrar kültürü verdim idrar torbasında sistit gibisin zaten dedi her şeyi inceledi cumartesi çıkacak sonuç size ayak şov yapan kızımı göstereyim

Eklentiler

• 2010C4E5-8BE9-46F2-B090-FED16C962AE2.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 109
  • F19286C1-C674-4E6F-9F5F-B09C27E802AB.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 111
Ayyyyy yaaa ne tatli masallah annesi

Yaaa ben hic yemedim hayatimda ama cok canim istedi... Nasil guzel mi tadi. Meyve gibi mi. Eksimi tatli mi? Uyku yok bana bu gece
Avokado maalesef tadı olmayan bir meyve, sen yerken tatlandıracaksın. Limon ile tükettiğimiz için ekşi diyeyim.

Kızlar ben Solante pregna güneş kremini alıp dün kullandım, yüzümü yıkadıktan sonra kıpkırmızı olmuştu elmacıklarım, alerji mi yaptı anlamadım, 300 taleye almasam okey başka marka deneyeyim diyeceğim ama üzüldüm. Sürdükten sonra yanma da hissettim. Dilos6342

Ben içine hiç bakmıyordum, en son 3 tane alıp, dışarıda sarmadan olgunlaştırdım. İçleri simsiyahtı bundan sonra saplarını çıkarıp, bakacağım.

Aylardır canım noddle istiyor. Hamilelikten önce canım istediğinde yerdim. Ama şu an canım hem istiyor hem de istediği an ağır kokacakmış gibi, tiksiniyorum Çok katkılı ve sağlıksız da geliyor. Ama özellikle son bir haftadır aşırı canım çekiyor. Ne yapsam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…