Ama asla buzdolabına değil unutma :)
Karanlıkta bekleyecek ılık bir ortamda hemen yumuşuyorlar.
Şayet diyelim hepsini hemen tüketmeyeceksin ve olgunlaştı. Hemen ez, buzluk poşetinde buzluğa at. Sonra canın istediğinde çıkarıp çözdürüp aynen yiyebilirsin.
Ama asla buzdolabına değil unutma :)
Karanlıkta bekleyecek ılık bir ortamda hemen yumuşuyorlar.
Şayet diyelim hepsini hemen tüketmeyeceksin ve olgunlaştı. Hemen ez, buzluk poşetinde buzluğa at. Sonra canın istediğinde çıkarıp çözdürüp aynen yiyebilirsin.
Merhaba hanımlar Allah izin verirse bende Ekim annesi olacağım cinsiyetimiz kız Bütün hamilelere duam vakti saatinde sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla büyütmek nasip olsun 14.haftada serklaj oldum inşallah 37-38. Haftaları görmek nasip olur sağlıkla hepimize
Merhaba hanımlar Allah izin verirse bende Ekim annesi olacağım cinsiyetimiz kız Bütün hamilelere duam vakti saatinde sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla büyütmek nasip olsun 14.haftada serklaj oldum inşallah 37-38. Haftaları görmek nasip olur sağlıkla hepimize
22 cm 400 gram olmuşuz her şey normal detaylı baktı her şeyine her şey normal kalbi filan çok şükür. Ayakları aşağıda ondan çok hissediyormuşum. İdrar kültürü verdim idrar torbasında sistit gibisin zaten dedi her şeyi inceledi cumartesi çıkacak sonuç size ayak şov yapan kızımı göstereyim
22 cm 400 gram olmuşuz her şey normal detaylı baktı her şeyine her şey normal kalbi filan çok şükür. Ayakları aşağıda ondan çok hissediyormuşum. İdrar kültürü verdim idrar torbasında sistit gibisin zaten dedi her şeyi inceledi cumartesi çıkacak sonuç size ayak şov yapan kızımı göstereyim
Kızlar ben Solante pregna güneş kremini alıp dün kullandım, yüzümü yıkadıktan sonra kıpkırmızı olmuştu elmacıklarım, alerji mi yaptı anlamadım, 300 taleye almasam okey başka marka deneyeyim diyeceğim ama üzüldüm. Sürdükten sonra yanma da hissettim. Dilos6342
Ramazanda abarttım ben ya mantı yiyordum habire bir de şu noddle var ya ondan kahvaltıda yiyiyordum işte Evde anlayacağın canım çıkmıyordu. Ama artık dikkat ediyorum. Eskisi gibi değil. Öyle böyle 69 oldum. 61 de hamile kaldım işte. Daha 18 hafta zilli
Aylardır canım noddle istiyor. Hamilelikten önce canım istediğinde yerdim. Ama şu an canım hem istiyor hem de istediği an ağır kokacakmış gibi, tiksiniyorum Çok katkılı ve sağlıksız da geliyor. Ama özellikle son bir haftadır aşırı canım çekiyor. Ne yapsam ya