- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Ben de onu kullanıyorum ama henüz yanma vs hissetmedim canım. Yüzüm kızarıyor ama güneşten kızarıyor benim. Sana alerji mi yaptı acaba. Aldığın yere götürüp, derdini anlatsan belki marka arkasında duruyordur. Paranı iade ederler belki.Kızlar ben Solante pregna güneş kremini alıp dün kullandım, yüzümü yıkadıktan sonra kıpkırmızı olmuştu elmacıklarım, alerji mi yaptı anlamadım, 300 taleye almasam okey başka marka deneyeyim diyeceğim ama üzüldüm.Sürdükten sonra yanma da hissettim. @Dilos6342
Bugün içimde sanki bir kelebek kanat çırpıyo gibi.
Bence bı kaçamaktan birşey olmaz.Aylardır canım noddle istiyor. Hamilelikten önce canım istediğinde yerdim. Ama şu an canım hem istiyor hem de istediği an ağır kokacakmış gibi, tiksiniyorumÇok katkılı ve sağlıksız da geliyor. Ama özellikle son bir haftadır aşırı canım çekiyor. Ne yapsam ya
Bece ye bir kereden bir sey olmaz hem yiyemeyecek gibi olursan birakirsin en azindan tadina bak derim ben oguluma hamileyken canim uzum istemisti ama ogulim temmuz dogumlu uzumun mevsimi deildi simdi ogulumun belinde uzum salkimi buyuklugunde mor bir leke var ayni uzum salkimina benziyor inanmazdim boyle seylere ama basima gelince inanmaya basladim su an kocam mangali yakiyor canim acayip mangalda uskumru cekti soyluyorum boylede ama insallah caniniz istemez kizlar ben hamileliklerimde biraz asiri aseren biriyim emzirirkende aseriyordum deisik bir sey ama yapacak bir sey yokAylardır canım noddle istiyor. Hamilelikten önce canım istediğinde yerdim. Ama şu an canım hem istiyor hem de istediği an ağır kokacakmış gibi, tiksiniyorumÇok katkılı ve sağlıksız da geliyor. Ama özellikle son bir haftadır aşırı canım çekiyor. Ne yapsam ya
Zararın neresinden dönsek kardır bebeğim.Ben içine hiç bakmıyordum, en son 3 tane alıp, dışarıda sarmadan olgunlaştırdım. İçleri simsiyahtıbundan sonra saplarını çıkarıp, bakacağım.
Birkaç eczaneye sordum bulamayınca internetten sipariş ettim, açıldığı için kabul etmezler diye düşünmüştüm, bilemedim ki.Ben de onu kullanıyorum ama henüz yanma vs hissetmedim canım. Yüzüm kızarıyor ama güneşten kızarıyor benim. Sana alerji mi yaptı acaba. Aldığın yere götürüp, derdini anlatsan belki marka arkasında duruyordur. Paranı iade ederler belki.
İlginç şey hamilelik bende pekmez hiç sevmem dün gece yatmadan bir canım çekti ekmekle yedim bana banaBece ye bir kereden bir sey olmaz hem yiyemeyecek gibi olursan birakirsin en azindan tadina bak derim ben oguluma hamileyken canim uzum istemisti ama ogulim temmuz dogumlu uzumun mevsimi deildi simdi ogulumun belinde uzum salkimi buyuklugunde mor bir leke var ayni uzum salkimina benziyor inanmazdim boyle seylere ama basima gelince inanmaya basladim su an kocam mangali yakiyor canim acayip mangalda uskumru cekti soyluyorum boylede ama insallah caniniz istemez kizlar ben hamileliklerimde biraz asiri aseren biriyim emzirirkende aseriyordum deisik bir sey ama yapacak bir sey yok
Bu aserdigim en duzgun sey aslindaİlginç şey hamilelik bende pekmez hiç sevmem dün gece yatmadan bir canım çekti ekmekle yedim bana banaafiyet olsun sizede allahtan balık sevmiyorum
Bende yaşıtlarım noodle yiyor mu diye meraktaydım kardeşim yiyor hiç ısınamadım ben erişte makarna tarzıda çok severim aslında ama noodle nooAylardır canım noddle istiyor. Hamilelikten önce canım istediğinde yerdim. Ama şu an canım hem istiyor hem de istediği an ağır kokacakmış gibi, tiksiniyorumÇok katkılı ve sağlıksız da geliyor. Ama özellikle son bir haftadır aşırı canım çekiyor. Ne yapsam ya
Yaaa çok iyiBu aserdigim en duzgun sey aslindagecen aksam ekmek uzerine cikolata onun uzerine tursu salatalik onun uzerine bal akitip yedim yazarken bile ireniyorum ama napiyim o an onu istiyorum iste beni goren zavalli esim ne yiyosun sen oyle at onu zehirlenicen dedi
Kızarmış ekmeklerle olgunlaşmış avokado, yan yana hayal edince heyecanlanıyorum.
Aylardır canım noddle istiyor. Hamilelikten önce canım istediğinde yerdim. Ama şu an canım hem istiyor hem de istediği an ağır kokacakmış gibi, tiksiniyorumÇok katkılı ve sağlıksız da geliyor. Ama özellikle son bir haftadır aşırı canım çekiyor. Ne yapsam ya
Bu aserdigim en duzgun sey aslindagecen aksam ekmek uzerine cikolata onun uzerine tursu salatalik onun uzerine bal akitip yedim yazarken bile ireniyorum ama napiyim o an onu istiyorum iste beni goren zavalli esim ne yiyosun sen oyle at onu zehirlenicen dedi
Ondan var canım evde ama meletin aroması tatlı olan yaKuzum makarnasını satın al iç malzemesini kendin yap. Makro, büyük migroslar yada carrefoursa tarzı marketlerde satılıyor makarnası
Benim midem çok hassastır ama bende mide ağrısı yapmadi canım, boğazdaki ve burnundaki mikropları ciğerleri inmeden öldürürsek öksürük olmaz en azından, hamileyken hasta olmak çok daha kötüSirke mide ağrısı yapmıyor değil mi?
Teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun sana da, acayip bir salgın var etkisi ne zaman biter acaba
Ben de özellikle internetten almadım, son kullanma tarihi geçmiş falan olur diye. Ama haklısın zor bulunuyor, sadece dermokozmetik satan yerlerde. Marka arkasında duruyorsa açılması önemli değil ama muhatap bulmak zor bu durumdaZararın neresinden dönsek kardır bebeğim.
Birkaç eczaneye sordum bulamayınca internetten sipariş ettim, açıldığı için kabul etmezler diye düşünmüştüm, bilemedim ki.
Ben ilk hamileliğimde 22. Hafta düzenli hissetmeye başlamıştım, bunda 2 haftadır falan hissediyorum, sanırım karın kasları ile ilgili, ilk hamilelikte daha sağlam oldukları için geç hissediliyor, sonra baya bir deforme oluyor zaten.KIZLAR ben bebisi 1 gün gissediyordam 2 gün hissetmiyorum ne zmaan hergün hissetmeye başlıcaz 19. Hafta normal mi yoksa ileri haftalarda mı hergün hissedicez
Yiyeceğim vallaBece ye bir kereden bir sey olmaz hem yiyemeyecek gibi olursan birakirsin en azindan tadina bak derim ben oguluma hamileyken canim uzum istemisti ama ogulim temmuz dogumlu uzumun mevsimi deildi simdi ogulumun belinde uzum salkimi buyuklugunde mor bir leke var ayni uzum salkimina benziyor inanmazdim boyle seylere ama basima gelince inanmaya basladim su an kocam mangali yakiyor canim acayip mangalda uskumru cekti soyluyorum boylede ama insallah caniniz istemez kizlar ben hamileliklerimde biraz asiri aseren biriyim emzirirkende aseriyordum deisik bir sey ama yapacak bir sey yok
Aman bebise bişey olmasında 1 hafta daha beklerim insan korkuyor sanki her gün hissetmek istiyorumBen ilk hamileliğimde 22. Hafta düzenli hissetmeye başlamıştım, bunda 2 haftadır falan hissediyorum, sanırım karın kasları ile ilgili, ilk hamilelikte daha sağlam oldukları için geç hissediliyor, sonra baya bir deforme oluyor zaten.
Son kullanma tarihini sordum almadan önce, gelince de baktım hemen, 2025.Ben de özellikle internetten almadım, son kullanma tarihi geçmiş falan olur diye. Ama haklısın zor bulunuyor, sadece dermokozmetik satan yerlerde. Marka arkasında duruyorsa açılması önemli değil ama muhatap bulmak zor bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?