Onu bende bilmiyorum canım ama ileri haftalarda olup bi tanıdığım hastanede yatmisti kasilmalardan sen geçmezse yine söylersin doktoruna o zaman serum olarak veriyorlar magnezyumuverdi canım 10 gündür falan kullanıyorum ama pek etkisi olduğu söylenemez bugün şükür iyiyim dün tüm gün kasıldı durdu karnım. kasılma olduğu ultrasonda belli oluyor mu bilmiyorum doktor görünürde bir şey yok diyor.
Ankarada olman buyuk sans canim tadini cikar istnbulfa yniyoruz 1 haftadir daha mayis btmeden boyleyse napcaz bilmiyorum
Bugün Antalya 1 ay daha iş var 50 derecede gidicez sanırım bir anda bastı klimayla yatıyorumAllah yardımcınız olsun su tüketimine çok önem gösterin
Alllah yardımcınız olsun yaa çok sıcak ve nemde vardırBugün Antalya 1 ay daha iş var 50 derecede gidicez sanırım bir anda bastı klimayla yatıyorum
Çok sıcak gerçekten yaz nasıl geçicek bakalımAlllah yardımcınız olsun yaa çok sıcak ve nemde vardır
Çok sıcak gerçekten yaz nasıl geçicek bakalımsağolun
Bugün Antalya 1 ay daha iş var 50 derecede gidicez sanırım bir anda bastı klimayla yatıyorum
Ben 17. haftamdayım. 2 gündür ayaklarım sanki başkasınınki gibi kocaman olduİyi akşamlar kizlar bugün itibariyle 21+5 im. bu hafta başından beri benim ayaklarda şişme var. Ödem var. Annem de bütün gebeliklerinde çok şişmis ödem olmuş. Ama bana erken gibi geldi. Benim gibi ödemi olan varmı? Cuma gününe devletten randevu buldum zar zor. Pazartesi de kendi dokturumu arayacağım. Endişeliyim de çok erken ödem oldu bende. Napmaliyim?
Ben de her yaz elbisede aynı bacak sürtmesini yaşadığım için, kısa tayt aldım canım, yazın elbiselerin altına giyeceğim. Yoksa çok kötü oluyor pişik gibi.Selam kizlar 17 hafta olcam pzt gunu 5 -6kg aldim.istahim bir anda acildi ve asiri kasintilarim oluyor ztn olurdu hamilelikten once ama bu ara sanirim alerjiden cok kasiniyorum sicaklarda hic iyi gelmedi heryeromi kasimaktan yara yaptjm ve en kotusu bacaklarim surttugu icin sicakta yara yaptim,kilolu olmak ne zormus.ilk hamileligimde bu kdr kilolari takmiyordum ama sicaklara denk geldigimiz icin zorlancaz gibi Allah yardimcimiz olsun...sizde nasil durumlar
Allah sabır versin, yüreğinize ferahlık versinAllah razı olsun. Rutin kontrolde öğrendim.
Amin Allah razı olsun sizlere sağlıklı grbelik sağlıklı doğumlar diliyorumAllah sabır versin, yüreğinize ferahlık versinYeni umutlarla, çok güzel bir hayatla ödüllendirsin inşallah sizi çok üzüldüm gerçekten.
3 takım 5 li hastane çıkışı, 2-3 tane 0-3 ay alt üst takım, diğerleri 3-6 ay olabilir, çünkü 0-3 ay olanlar fazla giyilmiyor hele ki bebek kilolu doğarsa, çorap, bir kaç rane çıtçıtlı badi, burun aspiratörü, serum fizyolojik, vücut termometresi, şampuan, havlu, ağız silme bezi, normal bez, ıslak mendil, benim için olmazsa olmaz emzikKİZLAR MERHABA 19 HAFTALİK HAMİLEYİM HENÜZ HİC BEBEK ALIŞVERİŞİ YAPMADİM NETTEN BAKTİM İHTİYAC LİSTELERİNE AMA BUNLARDAN NE KADAR ALMAK GEREKİR NASİL ÜRÜNLER ALINIR HİÇBİR FİKRİM YOK YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
İyi akşamlar kizlar bugün itibariyle 21+5 im. bu hafta başından beri benim ayaklarda şişme var. Ödem var. Annem de bütün gebeliklerinde çok şişmis ödem olmuş. Ama bana erken gibi geldi. Benim gibi ödemi olan varmı? Cuma gününe devletten randevu buldum zar zor. Pazartesi de kendi dokturumu arayacağım. Endişeliyim de çok erken ödem oldu bende. Napmaliyim?
Sertlik hissettiğinizde ağrı oluyor mu doktor mu kasılma dediverdi canım 10 gündür falan kullanıyorum ama pek etkisi olduğu söylenemez bugün şükür iyiyim dün tüm gün kasıldı durdu karnım. kasılma olduğu ultrasonda belli oluyor mu bilmiyorum doktor görünürde bir şey yok diyor.
Sagol canim takip edecegimAkdağ sportswear isimli bir sayfa satıyor canım trendyolda tükenmiş link atamıyorum bende takipte ol sorup almıştım bende stok ne zaman güncellenir diye cevaplıyorlar öyle yakalamıştım sende bir stok sor istersen
Akdağ Sportswear Kadın Ten Seamless Dikişsiz Rahat Kumaş Spor Ve Günlük Kullanım 1/4 Diz Üstü Hamile Tayt Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL link bu galiba
Amin canim cok sagolAllah yardımcınız olsun su tüketimine çok önem gösterin
Ben de mecbur alacagim canim dun cok aci cektimBen de her yaz elbisede aynı bacak sürtmesini yaşadığım için, kısa tayt aldım canım, yazın elbiselerin altına giyeceğim. Yoksa çok kötü oluyor pişik gibi.
Kultur alinmisti oyle belli oldu mantar enfeksiyonu bir sikayeyim yok halbuki mantar cikinca cok sasirmistim kasinti yanma yoktu cunkuEnfeksiyon için crp ye mı bakıldı ıdrar yolları enfeksiyonu mu başka bır enfeksıyon mu
Kelimeler o kadar anlamsız ki şuan başınız sağolsun canım çok üzgünümBugün ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim... hayatımın en kötü günü Allah kimseye yasatmasin... Allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?