2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Onu bende bilmiyorum canım ama ileri haftalarda olup bi tanıdığım hastanede yatmisti kasilmalardan sen geçmezse yine söylersin doktoruna o zaman serum olarak veriyorlar magnezyumu

Ben 17. haftamdayım. 2 gündür ayaklarım sanki başkasınınki gibi kocaman oldu Çok korktum gördüğümde. Hiç bir ayakkabım olmuyor, gittim ayakkabı aldım. Sizinki erkense benimki daha da erken o zaman

Ben de her yaz elbisede aynı bacak sürtmesini yaşadığım için, kısa tayt aldım canım, yazın elbiselerin altına giyeceğim. Yoksa çok kötü oluyor pişik gibi.

3 takım 5 li hastane çıkışı, 2-3 tane 0-3 ay alt üst takım, diğerleri 3-6 ay olabilir, çünkü 0-3 ay olanlar fazla giyilmiyor hele ki bebek kilolu doğarsa, çorap, bir kaç rane çıtçıtlı badi, burun aspiratörü, serum fizyolojik, vücut termometresi, şampuan, havlu, ağız silme bezi, normal bez, ıslak mendil, benim için olmazsa olmaz emzik bunlarla başlayabilirsiniz, daha sonra ihtiyaç duyuldukça gerisi alınır.

Merhaba,
Tansiyonunuzu takip edin . eger sizin genel tansiyonunudan yusekse hemen doktorunuzla gorusun. gebelik tansiyonu 20. haftaalrda bas gosteriyor ve vucutta protein biriktigi icin el ayak diz kapklari sismesi oluyor.

Idrara cikma skliginiz degistimi ? iki haft oncesine gore rengi daha koyu sarimi ? bunlarada dikkat edin. protein kacagi varsa daha az idrara cikar ve hardal rengi idrar ile gune baslarsiniz.

tuzsuz beslenin , cay kahve vucutta su tutan icecekler tuketmeyin doktora gidene kadar .

umarim tansiyon degildir

anurkoc kan pihtilasmamasi icin genelde bebe aspirini veriyorlar ama eger aile de , gecmiste bilinen yada 20. hafta dan once tespit edilen bir hastalik varsa , otoimmun hastaligi , tansiyon , seker vs vs gibi.

Ben 11. haftadan beri , plesanta yeni olusmaya basladigindan beri bebe aspirini aliyorum ama tabikide her zmana risk var malesef

Sertlik hissettiğinizde ağrı oluyor mu doktor mu kasılma dedi

Sagol canim takip edecegim

Allah yardımcınız olsun su tüketimine çok önem gösterin
Amin canim cok sagol

Ben de her yaz elbisede aynı bacak sürtmesini yaşadığım için, kısa tayt aldım canım, yazın elbiselerin altına giyeceğim. Yoksa çok kötü oluyor pişik gibi.
Ben de mecbur alacagim canim dun cok aci cektim

Biz bu enfeksiyonları nasıl anlayacağız ya sürekli sarı veya beyaz akıntı oluyor zaten doktor bunlara normal diyor benim kendimce aldığım tek önlem bol su içip çamaşır değiştirmek bir de bazen sirkeli suyla dış genital temizliği yapıyorum

Bugün ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim... hayatımın en kötü günü Allah kimseye yasatmasin... Allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin hoşçakalın
Kelimeler o kadar anlamsız ki şuan başınız sağolsun canım çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…