- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.484
- 548
Çoğu hamilede oluyor öder enfeksiyonu sızın değer olarak mı çok birde nipty testi yaptırdınız mıKultur alinmisti oyle belli oldu mantar enfeksiyonu bir sikayeyim yok halbuki mantar cikinca cok sasirmistim kasinti yanma yoktu cunku
Kızlar benim bebek sürekli mesaneme doğru tekme atıyor. Dik durup ve bunu yemeklerden sonra yapıyor yaşayan var mı acaba
Ya benim ki yan yatınca yana tekme atıyor dik olunca on onbeş kere tekme atıyor bende randevum iptal oldu haftaya cumartesi merak ettim yalnız miyim diyeCanım benim arkadasımında öyle şimdi 30. Haftasına girdi izne cıktı artık. Onun bebişte dik duruyormuş mesenaye baskı yapıyor diyor. Ama onun sürekli öyleymiş
Sen de daha ben gibi bebişin hareketlerini hissetmeyenlerdensin demiCanım benim arkadasımında öyle şimdi 30. Haftasına girdi izne cıktı artık. Onun bebişte dik duruyormuş mesenaye baskı yapıyor diyor. Ama onun sürekli öyleymiş
Benimkinin ayakları aşağıda tam tersi çıkcak bizim kız tam tersi duruyor yemekten sonra tekmelere maruz kalıyorum inşallah benimkide döner 7-8 ayda:)Kızlar benim bebek sürekli mesaneme doğru tekme atıyor. Dik durup ve bunu yemeklerden sonra yapıyor yaşayan var mı acaba
Bal limon ıhlamur iki gün iç hemen geçerHanımlar merhaba, aranıza yeni katıldım. :) Ben de bir ekim annesi olacağım kısmetse. İnşallah hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz :) Bir şey sormak istiyorum, birkaç gündür boğazımda feci bir yanma var, bitkisel bir şey kullanamıyorum biraz tedirgin olduğum için. Bu konuda bana tavsiyeleriniz olur mu acaba?
Seninki de mi vuruyor aşağıya doğruBenimkinin ayakları aşağıda tam tersi çıkcak bizim kız tam tersi duruyor yemekten sonra tekmelere maruz kalıyorum inşallah benimkide döner 7-8 ayda:)
Benimkininde aşağıdaymış ayakları eğer öne eğilip oturursam tekmelerden asla izin vermiyor sırtım dayalı oturursam sorun yok bacak bacak üstüne atarsam bi dövmediği kalıyorSeninki de mi vuruyor aşağıya doğru
Ya bu son üç dört gündür yapmaya başladı daha önce böyle birşey yoktu bende de . Yemek yiyince düz oturursam vurup duruyor yana dönüyorum bende cumartesiye kadar bekleyeceğim artık bakalım ne yapıyor .Benimkininde aşağıdaymış ayakları eğer öne eğilip oturursam tekmelerden asla izin vermiyor sırtım dayalı oturursam sorun yok bacak bacak üstüne atarsam bi dövmediği kalıyor
Doktor 15 gün önce ayakları rahminde dedi ama zaten ben son 4-5 gündür çok hissediyorum sanırım palazlandı:)Ya bu son üç dört gündür yapmaya başladı daha önce böyle birşey yoktu bende de . Yemek yiyince düz oturursam vurup duruyor yana dönüyorum bende cumartesiye kadar bekleyeceğim artık bakalım ne yapıyor .
Ihlamur içiyorum aslında ama bal, limon eklememiştim. Bir de öyle deneyeyim, teşekkür ederimBal limon ıhlamur iki gün iç hemen geçer
Su an ki gebeligime odaklanmak istiyorum kotuyu dusunmemeye calisiyorum ama yinede sorunuzu cevapliyim degerleri fazlaydi mantar uremesi olmus bebege her turlu test yapildi detayli ultrasondan genetik hastalik ve hromozom bozukluklari hepsi yapildi dedigim gibi bebek saglikliydi hersey normaldi enfeksiyon erken doguma yol aciyormus erken su gelmesi gibi... Uzgunum ama daha fazla hatirlamak istemiyorum yasadiklarimi atlatmis deilim bu sereci bebegimin senesi dolmadan diyer bebegimi kaybettim ve onunda uzerinden sadece 8 ay gecti sadece su an ki bebegimin sagligini dusunup burada guzel konular konusulsun istiyorum anlayisiniz icin tesekkurlerÇoğu hamilede oluyor öder enfeksiyonu sızın değer olarak mı çok birde nipty testi yaptırdınız mı
Evet bende son zamanlarda çok hissetmeye başladım . Iyice büyüdülerDoktor 15 gün önce ayakları rahminde dedi ama zaten ben son 4-5 gündür çok hissediyorum sanırım palazlandı:)
Benimki bi de yan duruyor kolunu bacağını çıkaracak diye korkuyorumKızlar benim bebek sürekli mesaneme doğru tekme atıyor. Dik durup ve bunu yemeklerden sonra yapıyor yaşayan var mı acaba
HoşgeldinizHanımlar merhaba, aranıza yeni katıldım. :) Ben de bir ekim annesi olacağım kısmetse. İnşallah hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz :) Bir şey sormak istiyorum, birkaç gündür boğazımda feci bir yanma var, bitkisel bir şey kullanamıyorum biraz tedirgin olduğum için. Bu konuda bana tavsiyeleriniz olur mu acaba?
Çok özür dilerim sizi üzdüysem inşallah herşey güzel olacakSu an ki gebeligime odaklanmak istiyorum kotuyu dusunmemeye calisiyorum ama yinede sorunuzu cevapliyim degerleri fazlaydi mantar uremesi olmus bebege her turlu test yapildi detayli ultrasondan genetik hastalik ve hromozom bozukluklari hepsi yapildi dedigim gibi bebek saglikliydi hersey normaldi enfeksiyon erken doguma yol aciyormus erken su gelmesi gibi... Uzgunum ama daha fazla hatirlamak istemiyorum yasadiklarimi atlatmis deilim bu sereci bebegimin senesi dolmadan diyer bebegimi kaybettim ve onunda uzerinden sadece 8 ay gecti sadece su an ki bebegimin sagligini dusunup burada guzel konular konusulsun istiyorum anlayisiniz icin tesekkurler
Benim doktorum zencefil çayı önermişti canımIhlamur içiyorum aslında ama bal, limon eklememiştim. Bir de öyle deneyeyim, teşekkür ederim
Sen de daha ben gibi bebişin hareketlerini hissetmeyenlerdensin demi
Çok özür dilerim sizi üzdüysem inşallah herşey güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?