2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar benim bebek sürekli mesaneme doğru tekme atıyor. Dik durup ve bunu yemeklerden sonra yapıyor yaşayan var mı acaba

Kızlar benim bebek sürekli mesaneme doğru tekme atıyor. Dik durup ve bunu yemeklerden sonra yapıyor yaşayan var mı acaba

Canım benim arkadasımında öyle şimdi 30. Haftasına girdi izne cıktı artık. Onun bebişte dik duruyormuş mesenaye baskı yapıyor diyor. Ama onun sürekli öyleymiş

Canım benim arkadasımında öyle şimdi 30. Haftasına girdi izne cıktı artık. Onun bebişte dik duruyormuş mesenaye baskı yapıyor diyor. Ama onun sürekli öyleymiş
Ya benim ki yan yatınca yana tekme atıyor dik olunca on onbeş kere tekme atıyor bende randevum iptal oldu haftaya cumartesi merak ettim yalnız miyim diye

Hanımlar merhaba, aranıza yeni katıldım. :) Ben de bir ekim annesi olacağım kısmetse. İnşallah hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz :) Bir şey sormak istiyorum, birkaç gündür boğazımda feci bir yanma var, bitkisel bir şey kullanamıyorum biraz tedirgin olduğum için. Bu konuda bana tavsiyeleriniz olur mu acaba?

Bal limon ıhlamur iki gün iç hemen geçer

Benimkininde aşağıdaymış ayakları eğer öne eğilip oturursam tekmelerden asla izin vermiyor sırtım dayalı oturursam sorun yok bacak bacak üstüne atarsam bi dövmediği kalıyor
Ya bu son üç dört gündür yapmaya başladı daha önce böyle birşey yoktu bende de . Yemek yiyince düz oturursam vurup duruyor yana dönüyorum bende cumartesiye kadar bekleyeceğim artık bakalım ne yapıyor .

Doktor 15 gün önce ayakları rahminde dedi ama zaten ben son 4-5 gündür çok hissediyorum sanırım palazlandı:)

Çoğu hamilede oluyor öder enfeksiyonu sızın değer olarak mı çok birde nipty testi yaptırdınız mı
Su an ki gebeligime odaklanmak istiyorum kotuyu dusunmemeye calisiyorum ama yinede sorunuzu cevapliyim degerleri fazlaydi mantar uremesi olmus bebege her turlu test yapildi detayli ultrasondan genetik hastalik ve hromozom bozukluklari hepsi yapildi dedigim gibi bebek saglikliydi hersey normaldi enfeksiyon erken doguma yol aciyormus erken su gelmesi gibi... Uzgunum ama daha fazla hatirlamak istemiyorum yasadiklarimi atlatmis deilim bu sereci bebegimin senesi dolmadan diyer bebegimi kaybettim ve onunda uzerinden sadece 8 ay gecti sadece su an ki bebegimin sagligini dusunup burada guzel konular konusulsun istiyorum anlayisiniz icin tesekkurler

Benimki bi de yan duruyor kolunu bacağını çıkaracak diye korkuyorum
Daha bu sabah kahvaltı ypıcaz oturdum geriye yaslandım iyice böyle aşağı aşağı vuruyor hem mutlu oluyorum hem acıyor mu anlamıyorum garip bi his
Bakalım çarşamba günü detaylı var hangi pozisyonda öğreneceğiz.
sanırım sen de bunun gibi bi şeyden bahsediyorsun
Hoşgeldiniz
Kaç haftalık oldunuz bebeğinizin cinsiyeti nedir?
Soğuk algınlıkları için ayrıca nohut kadar taze zencefilden ve limondan çay demleyip ılınınca bal ile tüketebilirsiniz.
Ya da toz zencefili bal ile karıştırıp Ilık suyla tüketenler vardı diğer gebe gruplarında :)

Çok özür dilerim sizi üzdüysem inşallah herşey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…