- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.484
- 548
Evet canım aynen öyle alta doğru tekme atıyor pıt pıt böyle vurun a bende korkuyorum acaba aşağıda mi bebek çıkmadı mı diyeBenimki bi de yan duruyor kolunu bacağını çıkaracak diye korkuyorum
Daha bu sabah kahvaltı ypıcaz oturdum geriye yaslandım iyice böyle aşağı aşağı vuruyor hem mutlu oluyorum hem acıyor mu anlamıyorum garip bi his
Bakalım çarşamba günü detaylı var hangi pozisyonda öğreneceğiz.
sanırım sen de bunun gibi bi şeyden bahsediyorsun
Su an ki gebeligime odaklanmak istiyorum kotuyu dusunmemeye calisiyorum ama yinede sorunuzu cevapliyim degerleri fazlaydi mantar uremesi olmus bebege her turlu test yapildi detayli ultrasondan genetik hastalik ve hromozom bozukluklari hepsi yapildi dedigim gibi bebek saglikliydi hersey normaldi enfeksiyon erken doguma yol aciyormus erken su gelmesi gibi... Uzgunum ama daha fazla hatirlamak istemiyorum yasadiklarimi atlatmis deilim bu sereci bebegimin senesi dolmadan diyer bebegimi kaybettim ve onunda uzerinden sadece 8 ay gecti sadece su an ki bebegimin sagligini dusunup burada guzel konular konusulsun istiyorum anlayisiniz icin tesekkurler
Bende oyle diyorum kuşum biz mutlu olumlu dusuncelerle bebeklerimizede mutluluk hormonu gidiyormusGüzel düşüün güzel olsun canım. İnsallah her zaman güzel şeyler konuşalım burda kötüyü hiç anlamayalım. Biz ne kadar huzurlu mutluysak bebeklerimizde öyle olacak inşallah
Bende oyle diyorum kuşum biz mutlu olumlu dusuncelerle bebeklerimizede mutluluk hormonu gidiyormussukur 20ci haftayada geldim yolu yariladik hayirlisiyla vaktiyle alalim kucaklarimiza
Çarşamba gunu kontrolum var insallah hayirli haberlerle buraya yazicamtamamen bebegime odaklandim hareketleride cok net ve disardan gozukuyor artik icim buyuzden ekstra rahat o hareket edince mutlu oluyorum ben mutlu olunca o hareket ediyor cok sukur rabbime
Yaa tesadufe bak bizde dun aksam esimin akrabalarina bebek ziyareti icin gittik 38 gunluktu okadar tatli okadar kucucuk miss kokulu bir sey allahim hepimize nasip etsin insallahÇok şükür canım beniimİnşallah sağlıkla alacağız kucağımıza. Bugün birisi 46 günlük birisi 10 günlük bebeklerin yanındaydım o kadar hoşuma gitti ki diyorum benim ki de doğacak bugünlerini görcem insallah diye. Rabbim bizlerede nasip etsin o günleri görmeyi sağlıkla
Yaa tesadufe bak bizde dun aksam esimin akrabalarina bebek ziyareti icin gittik 38 gunluktu okadar tatli okadar kucucuk miss kokulu bir sey allahim hepimize nasip etsin insallahaklima geldikce daha vok hefes ediyorum rabbim bu mutlulugu bizlerede yasatsin insallah evlerimiz miss gibi bebek koksun
Ben 4 kilo aldım ama bendede idrarırımı yaptıktan sonra ağrı oluyor ama enfeksiyonu yeni atlattım anlamadım bende doktora gidicem yine gün içinde bir şeyim yok ama bu son gün idrarımda yanma yok bittikten sonra hafif sancı giriyor anlamadımIyi geceler arkadaşlar. Genelde okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum 20 hafta bitti şükür insaallah saglikla kucagimiza alırız. Bebeğini kaybedenlere çok üzüldüm rabbim yardım etsin. Benim baya sancim oluyor alt karin olsun afedersiniz vajinada olsun ve iç bacaklarim da çok oluyor agridigi zaman bacaklarımi oynatamiyorum kaldiramiyorum inanın. Birde taharet alırken fark ettim ufak bir parça sislik var elime gelen nasıl desem sarkmış gibi sanırım bebek aşağıda bundan mi acaba anlamadım bunu yaşayan varmı aranızda zorlanıyorum baya. Perşembe günü kontrolum var soracağım doktora ve insaallah artık cinsiyetide öğrenirim. Son olarak kac kilo aldınız şimdiye kadar merak ediyorum?
Merhaba seninle aynı kiloyu almışız. Boyunuz kilonuz kaç acaba. Inan benim ağrım öyle bir hal alıyor ki artık yürümeyecek hale geliyorum en son misafir agirladigim gün öyle oldum 2 3 gündür iyiyim iş yapmadim diye. Bol su icmek gerekiyor iciyormusun acaba ondan da olabilirBen 4 kilo aldım ama bendede idrarırımı yaptıktan sonra ağrı oluyor ama enfeksiyonu yeni atlattım anlamadım bende doktora gidicem yine gün içinde bir şeyim yok ama bu son gün idrarımda yanma yok bittikten sonra hafif sancı giriyor anlamadım
Hoş geldiniz aramıza benim ikiden üçüncü aya sürekli kasık ağrım oldu sağ alt tarafta bacaklarımı oynatamıyodum yürümek işkence kitliyordu beni çok şükür 16 haftada azalarak bitti şuan sadece çok yorulursam oluyor nedenini hiç öğrenemedim bu durumun ama magnezyum kalsiyum bol su içmek dinlenmek başka yolu yok 5 kilo aldım ben deMerhaba seninle aynı kiloyu almışız. Boyunuz kilonuz kaç acaba. Inan benim ağrım öyle bir hal alıyor ki artık yürümeyecek hale geliyorum en son misafir agirladigim gün öyle oldum 2 3 gündür iyiyim iş yapmadim diye. Bol su icmek gerekiyor iciyormusun acaba ondan da olabilir
inşallah canımKızlar mesajlarınızı okudum ama yazamadım. Buraya girince hem çok üzülüyorum, hem çok umut doluyorum. Değişik duyguları aynı anda yaşıyorum sanki. Umarım bundan sonra grubumuzda her zaman güzel haberler alırız. Mutluluklarımızı paylaşırız. Hepimize muhteşem bir hafta diliyorum.
Kızçe geliyor bize, ayrıntılı ultrason var bugün heyecanlıyım çok. Her şey güzel geçer inşallah.@Pamukportakal
@AryAres
@Eymen58em
@Zecka
@Hhmmtt
@Es1a1
@GozdeGozde45
@Onesun
@Moiraine
@virgovirgo
@Cansunil
@melinya
Papatyaa123
K ı z l a a a r r r r
Bebişlerimizin cinsiyetleri belli oldu mu bakalım?
Merhaba bende 3 kg aldım ama iştahım açıldı bu ay inşallah fazla kilo almadan tamamlariZ hamileliği, 18 haftadayim ikinci çocuk ama hala hissetmiyorum bebişiIyi geceler arkadaşlar. Genelde okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum 20 hafta bitti şükür insaallah saglikla kucagimiza alırız. Bebeğini kaybedenlere çok üzüldüm rabbim yardım etsin. Benim baya sancim oluyor alt karin olsun afedersiniz vajinada olsun ve iç bacaklarim da çok oluyor agridigi zaman bacaklarımi oynatamiyorum kaldiramiyorum inanın. Birde taharet alırken fark ettim ufak bir parça sislik var elime gelen nasıl desem sarkmış gibi sanırım bebek aşağıda bundan mi acaba anlamadım bunu yaşayan varmı aranızda zorlanıyorum baya. Perşembe günü kontrolum var soracağım doktora ve insaallah artık cinsiyetide öğrenirim. Son olarak kac kilo aldınız şimdiye kadar merak ediyorum?
Hiç bu haftada adet sancısı gibi hafif ağrı yaşayan oldu mu arkadaşlar ayağımı üşüttüm ondan mı acaba bi vurdu gitti ama kafama takılıyor
Kızlar doktordan renkli ultrason görüntüsü istedim buradakilere özenip. Ay resmen uzaylı Zekiyebu haftalarda böyle görünür dedi doktor. Yaratık gibi görünürler dedi. Ama ilk kez görmenin heyecanı başkaymış
Ben de 17. haftadayım. Buradan sesleniyorum 17. haftada renkli isterim diye tutturmayın.Ayy bende detaylıya girmedim daha ama 17. Haftada gittiğimde böyle kafasının yandan görüntüsü vardı aynı tepkiyi bende verdim bu resmen uzaylıya benziyor diyerenkli de bakalım neler görcez
kuzum ben hep yaşıyorum ara ara oluyor.Hiç bu haftada adet sancısı gibi hafif ağrı yaşayan oldu mu arkadaşlar ayağımı üşüttüm ondan mı acaba bi vurdu gitti ama kafama takılıyor
e hani ama nerdeKızlar doktordan renkli ultrason görüntüsü istedim buradakilere özenip. Ay resmen uzaylı Zekiyebu haftalarda böyle görünür dedi doktor. Yaratık gibi görünürler dedi. Ama ilk kez görmenin heyecanı başkaymış
maşallah :)Kızçe geliyor bize, ayrıntılı ultrason var bugün heyecanlıyım çok. Her şey güzel geçer inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?