2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet canım aynen öyle alta doğru tekme atıyor pıt pıt böyle vurun a bende korkuyorum acaba aşağıda mi bebek çıkmadı mı diye

Güzel düşüün güzel olsun canım. İnsallah her zaman güzel şeyler konuşalım burda kötüyü hiç anlamayalım. Biz ne kadar huzurlu mutluysak bebeklerimizde öyle olacak inşallah

Güzel düşüün güzel olsun canım. İnsallah her zaman güzel şeyler konuşalım burda kötüyü hiç anlamayalım. Biz ne kadar huzurlu mutluysak bebeklerimizde öyle olacak inşallah
Bende oyle diyorum kuşum biz mutlu olumlu dusuncelerle bebeklerimizede mutluluk hormonu gidiyormus sukur 20ci haftayada geldim yolu yariladik hayirlisiyla vaktiyle alalim kucaklarimiza
Çarşamba gunu kontrolum var insallah hayirli haberlerle buraya yazicam tamamen bebegime odaklandim hareketleride cok net ve disardan gozukuyor artik icim buyuzden ekstra rahat o hareket edince mutlu oluyorum ben mutlu olunca o hareket ediyor cok sukur rabbime

Çok şükür canım beniim İnşallah sağlıkla alacağız kucağımıza. Bugün birisi 46 günlük birisi 10 günlük bebeklerin yanındaydım o kadar hoşuma gitti ki diyorum benim ki de doğacak bugünlerini görcem insallah diye. Rabbim bizlerede nasip etsin o günleri görmeyi sağlıkla

Yaa tesadufe bak bizde dun aksam esimin akrabalarina bebek ziyareti icin gittik 38 gunluktu okadar tatli okadar kucucuk miss kokulu bir sey allahim hepimize nasip etsin insallah aklima geldikce daha vok hefes ediyorum rabbim bu mutlulugu bizlerede yasatsin insallah evlerimiz miss gibi bebek koksun

Amiin canım inşallah Rabbim kimseyi evlat kokusuz bırakmasın

Iyi geceler arkadaşlar. Genelde okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum 20 hafta bitti şükür insaallah saglikla kucagimiza alırız. Bebeğini kaybedenlere çok üzüldüm rabbim yardım etsin. Benim baya sancim oluyor alt karin olsun afedersiniz vajinada olsun ve iç bacaklarim da çok oluyor agridigi zaman bacaklarımi oynatamiyorum kaldiramiyorum inanın. Birde taharet alırken fark ettim ufak bir parça sislik var elime gelen nasıl desem sarkmış gibi sanırım bebek aşağıda bundan mi acaba anlamadım bunu yaşayan varmı aranızda zorlanıyorum baya. Perşembe günü kontrolum var soracağım doktora ve insaallah artık cinsiyetide öğrenirim. Son olarak kac kilo aldınız şimdiye kadar merak ediyorum?

Ben 4 kilo aldım ama bendede idrarırımı yaptıktan sonra ağrı oluyor ama enfeksiyonu yeni atlattım anlamadım bende doktora gidicem yine gün içinde bir şeyim yok ama bu son gün idrarımda yanma yok bittikten sonra hafif sancı giriyor anlamadım

Merhaba seninle aynı kiloyu almışız. Boyunuz kilonuz kaç acaba. Inan benim ağrım öyle bir hal alıyor ki artık yürümeyecek hale geliyorum en son misafir agirladigim gün öyle oldum 2 3 gündür iyiyim iş yapmadim diye. Bol su icmek gerekiyor iciyormusun acaba ondan da olabilir

Hoş geldiniz aramıza benim ikiden üçüncü aya sürekli kasık ağrım oldu sağ alt tarafta bacaklarımı oynatamıyodum yürümek işkence kitliyordu beni çok şükür 16 haftada azalarak bitti şuan sadece çok yorulursam oluyor nedenini hiç öğrenemedim bu durumun ama magnezyum kalsiyum bol su içmek dinlenmek başka yolu yok 5 kilo aldım ben de

Kızlar mesajlarınızı okudum ama yazamadım. Buraya girince hem çok üzülüyorum, hem çok umut doluyorum. Değişik duyguları aynı anda yaşıyorum sanki. Umarım bundan sonra grubumuzda her zaman güzel haberler alırız. Mutluluklarımızı paylaşırız. Hepimize muhteşem bir hafta diliyorum.

inşallah canım

hepimiz için mutlu, umutlu günler ve haftalar diliyorum

Hiç bu haftada adet sancısı gibi hafif ağrı yaşayan oldu mu arkadaşlar ayağımı üşüttüm ondan mı acaba bi vurdu gitti ama kafama takılıyor

Merhaba bende 3 kg aldım ama iştahım açıldı bu ay inşallah fazla kilo almadan tamamlariZ hamileliği, 18 haftadayim ikinci çocuk ama hala hissetmiyorum bebişi

Hiç bu haftada adet sancısı gibi hafif ağrı yaşayan oldu mu arkadaşlar ayağımı üşüttüm ondan mı acaba bi vurdu gitti ama kafama takılıyor

Ay sancısı dedikleri olay var canım belki onu yaşıyorsundur ben genelde ayın 17 si gibi regl oluyordum tabi 2 geri 2 öne atıyordum ama ayın o haftaları hafif regl gibi sancım oluyor

Ayy bende detaylıya girmedim daha ama 17. Haftada gittiğimde böyle kafasının yandan görüntüsü vardı aynı tepkiyi bende verdim bu resmen uzaylıya benziyor diye renkli de bakalım neler görcez

Ayy bende detaylıya girmedim daha ama 17. Haftada gittiğimde böyle kafasının yandan görüntüsü vardı aynı tepkiyi bende verdim bu resmen uzaylıya benziyor diye renkli de bakalım neler görcez
Ben de 17. haftadayım. Buradan sesleniyorum 17. haftada renkli isterim diye tutturmayın. 20. haftada bebeğe benzeyecekmiş Ben de heyecanlıyım canım :)

kuzum ben hep yaşıyorum ara ara oluyor.
özellikle evde yorduysam kendimi eğil doğrul gibi alt karnım kımıl kımıl sanki regl olcam. hemen dinleniyorum.
dün mesela çok oldu, hafif etkileri bugün de devam ediyor.
bence hafif ağrılar için kimse canını sıkmasın.
e hani ama nerde
nasıl geçti ultrason?
Kızçe geliyor bize, ayrıntılı ultrason var bugün heyecanlıyım çok. Her şey güzel geçer inşallah.
maşallah :)
güzel geçer inşallah bizimle de paylaş detayları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…