2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
bebeğine kaybeden arkadaşlara Allah sabır versin çok üzüldüm gerçekten Allah bir daha yaşatmasın
Geçen hafta detaylı ultrasonumuz vardı çok şükür bir sıkıntı yok. her şey normal. ama hala renkli ultrasonda yüzü tam bebek gibi görünmüyor doktorumuz 28. haftadan sonra daha net belli olur demişti bize. Valla bizim kız dört dönüyor içerde 4 hafta önce gittiğimizde ayakları yukarıda başı aşağıdaydı, detaylıda tam tersi ayakları aşağıda başı yukarda ayaklarını oynattıkça tuvaletim geliyor muhtemelen mesaneme baskı yapıyor çok komik oluyor gıdıklanıyorum resmen. bel ağrısını bu haftasonu bende yaşadım. zaten hafta sonu olunca çok yoruluyorum 4,5 yaşında bir oğlum var onun gönlü olsun diye parktı evde temizlikti çamaşırdı hiç oturmuyorum. hafta içi dinleniyorum resmen iş yerinde :)) sağlıklı olsunlar da ben yorulayım yeterki ama gerçekten kız çocuğu anneye ağırlık veriyormuş. oğluma hamileyken hiç birşeye üşenmez yorulmazdım şimdi işler gözümde o kadar çok büyüyorki yerimden kalkasım hiç bir şey yapasım gelmiyor. geçecek inşallah buda :)))

Ben de 17. haftadayım. Buradan sesleniyorum 17. haftada renkli isterim diye tutturmayın. 20. haftada bebeğe benzeyecekmiş Ben de heyecanlıyım canım :)

Mayısı bitiriyoruz çok şükür sağ saliim her hafta bitimi bebeğimize bir hafta daha yaklaşıyoruz ya heycanı farklı oluyor gerçekten. Sağ salim vakitlice kucağımıza aldığımız günlerde gelsin inşallah

5 kilo almisim bende daha cinsiyeti orenmedim bklm 1de gidicem kontrole dayanamazsam yarin giderim su an ne yapacagimi ben bile kestiremiyorum benim 1 ay once kasilmalarim oluyordu karnim sertlesiyordu magne b6 verdi doktorcugum sag olsun hic kasilma fln yok su an duzenli haplarimi kullaniyorum belki ondandir veya zaten kasilmiyorumdur...
Insallah doktordan guzel haberlerle cikariz

Herkesin kız dediği bebeğin totodan görüntüsü hiç utanma da kalmamış bu yeni nesil bebelerde

Ya benimki de böyleydii koca totosunu karnıma dayamış öyle duruyordu miniğim hayır dürtüyor doktor sallıyor filan yok bana mısın demedi 15 dk sonra yürüyüş çikolata eşliğinde gösterdi pipiyi

KIzlar nasılsınız biz çok şükür iyiyiz bu ara yürüyüşe sardım şimdi okudum yazdıklarınızı kilo kontrolü için günde 6 bin 8 bin adım atmaya çalışıyorum biraz yavaş oluyor adımlarım ama idare ediyoruz.. artık yavaş yavaş agirlastigimi hissediyorum 21. Haftaya girdik şükür dolu dolu 7 kilo aldım hedeftim 5ti 2 kilo önden gidiyorum inşallah yürüyüşlerle toparlarım

Yürüyüş çok iyi geliyor aksatmayın eğer doktorunuz da ok dediyse

Şimdilik bişey demedi yürüyebilirsin dedi bende en azından 6 bine tamamlamaya çalışıyorum tatlı vs çıkarttım zaten inşallah çok aşırı kilo almam bebise alırım
bende akşamları yürüyorum hareket olsun diye ama dinleniyorum. 3 bin adım atıyorum ona denk geliyor parkımız var içinde cafe var orada oturuyorum bi şey içiyorum sonra geri dönüyorum 6500 adıma falan denk geliyor toplam. Daha fazlası ağır gelir diye düşünüyorum çok yorulmamak lazım. doktor da yarım saatten uzun süren yürüyüşleri önermiyoruz dedi.

Doktorun sorun yok diyorsa yürüyüş çok iyi oluyor. Sezeryanda normal doğum da yapsan ikisinde de yürüyüşün etkisiyle çabuk toparlıyormuş vücut. Gündüzleri sıcakladığı için hava artık ben cıkamıyorum gündüzleri çok bunaltıyor akşamları çıkmaya çalışıyorum onda da eşim bir akşam çıkıyorsa diğer akşam pek çıkmak istemiyor bakalım bir düzen oturturcam inşallah bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…