2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hoş bulduk:) bende de kasik ağrısı hala arada oluyor özellikle ani hareketlerde birşeyler saplaniyor sanki. Magnezyum kullanmaya başladım bende ama yaşadığım bu ağrılar farklı cogalinca korkuyorum bebeğe bir zararı varmı yok mu diye

merhaba bende de bel-sırt ağırsı çok oluyor. azıcık fazla yürüsem felçli gibi bacağım aksamaya başlıyor daha bebek e küçük hamileliği yeni yarı ettik bebek büyüdükçe artar diye de krokmuyor değilim. magnezyum almaıdm hiç onu mu denesem acaaba

Kızlar her gün hissediyor musunuz bebeğin hareketlerini ben bazen çok hissediyorum bazen de hiç ister istemez panik oluyor insan

Her gün düzenli hissetmek için bence biraz daha ileri haftlar lazımmış gibi geliyor bana bebek büyüdükçe güçlenecek hareketleri karnımız büyümekten gerilecek 24-25. Ten sonra her gün hissedilir sanki

Evet haklısınız ama ne bileyim her gün hisediyordum birkaç defa da olsa. Aslında bugün de hissettim ama her zamanki kadar belirgin değildi sanırım. Galiba her an hissetmek istiyorum
Bende her an hissetmiyorum bugün mesajla uyuyor sanırım daha hissetmedim gibi emin de olamıyorum

Ben daha hiç hissedemedim bugün 19 haftalık oldu da inşAllah ilerleyen haftalarda hissederim

Her gün düzenli hissetmek için bence biraz daha ileri haftlar lazımmış gibi geliyor bana bebek büyüdükçe güçlenecek hareketleri karnımız büyümekten gerilecek 24-25. Ten sonra her gün hissedilir sanki

Kızlar, benim de bacak ağrılarım ve kalça ağrım oluyordu, doktor bir vitamin verdi içinde ne ararsan var maşallah ondan sonra ağrılarım geçti çok şükür. Bir de benim 3.gebeligim ondan mı bilmiyorum karnım çok büyüdü gibi hissediyorum şimdiden böyleyse sonrası çok gözümde büyüyor

Kızlar her gün hissediyor musunuz bebeğin hareketlerini ben bazen çok hissediyorum bazen de hiç ister istemez panik oluyor insan
Çoğunlukla uyuyorlar bazen de minik hareketleri oluyor hissetmiyoruz panik yapma uyuyor diye düşün bir gün fazla oynuyosa bir gün daha durgun
Kasık ağrısından değil ben karın ağrısından korkarım genelde bugün de ondan sordum burda kızlara adet sancısı gibi sancı olunca korkuyorum oğlumda öyle suyum gelmişti zamanında doğmuştu ama işte şuan erken biraz ondan :/

Çok sağol canım

Merhaba bende 3 kg aldım ama iştahım açıldı bu ay inşallah fazla kilo almadan tamamlariZ hamileliği, 18 haftadayim ikinci çocuk ama hala hissetmiyorum bebişi
Merhaba benim üçüncü çocuğum diğerlerini kaçıncı haftada hissettim bilmiyorum ama sanki bu defa geç hissettim gibi 19. Haftada hissettim. Kilo olarak acaba cokmu aldım diyordum ama ortalama yakiniz birbirimize. Benimde çok iştahım açılmış kısmıyorum şimdilik bakalim

Amin amin insaallah:) benimde randevum persembe nasip olursa insaallah cinsiyetide öğreniriz hayırlısıyla

Aynen benim doktorda öyle dedi daha 20 21 çok çok erken sürekli hissedemeyiz

Merhaba hanımlar lohusa takımımı satıyorum düşünen olursa 200 TL, lohusa terliği ve özel dikim türbanı hediye edicem

Eklentiler

• IMG_20220531_073214.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20220531_073146.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20220531_073105.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20220531_073035.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…