- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.484
- 548
Bende her an hissetmiyorum bugün mesajla uyuyor sanırım daha hissetmedim gibi emin de olamıyorumKızlar her gün hissediyor musunuz bebeğin hareketlerini ben bazen çok hissediyorum bazen de hiçister istemez panik oluyor insan
Bende valla rüyamda bile kız emzirirken görmüştümBenimde öyle oldu hatta ben kendimde kız hissediyordum karnımı okşarken canım kızım diye seviyordum o kadar emindim
Ben daha hiç hissedemedim bugün 19 haftalık oldu da inşAllah ilerleyen haftalarda hissederimKızlar her gün hissediyor musunuz bebeğin hareketlerini ben bazen çok hissediyorum bazen de hiçister istemez panik oluyor insan
Ben 19+4 te çok az hissetmiştim daha yeni her gün hissediyorum diyebilirim. İlerleyen günlerde olacaktır :)Ben daha hiç hissedemedim bugün 19 haftalık oldu da inşAllah ilerleyen haftalarda hissederim
Bende valla rüyamda bile kız emzirirken görmüştüm
Hoş bulduk:) bende de kasik ağrısı hala arada oluyor özellikle ani hareketlerde birşeyler saplaniyor sanki. Magnezyum kullanmaya başladım bende ama yaşadığım bu ağrılar farklı cogalinca korkuyorum bebeğe bir zararı varmı yok mu diyeHoş geldiniz aramıza benim ikiden üçüncü aya sürekli kasık ağrım oldu sağ alt tarafta bacaklarımı oynatamıyodum yürümek işkence kitliyordu beni çok şükür 16 haftada azalarak bitti şuan sadece çok yorulursam oluyor nedenini hiç öğrenemedim bu durumun ama magnezyum kalsiyum bol su içmek dinlenmek başka yolu yok 5 kilo aldım ben de
merhaba bende de bel-sırt ağırsı çok oluyor. azıcık fazla yürüsem felçli gibi bacağım aksamaya başlıyor daha bebek e küçük hamileliği yeni yarı ettik bebek büyüdükçe artar diye de krokmuyor değilim. magnezyum almaıdm hiç onu mu denesem acaabaHoş bulduk:) bende de kasik ağrısı hala arada oluyor özellikle ani hareketlerde birşeyler saplaniyor sanki. Magnezyum kullanmaya başladım bende ama yaşadığım bu ağrılar farklı cogalinca korkuyorum bebeğe bir zararı varmı yok mu diye
Kızlar her gün hissediyor musunuz bebeğin hareketlerini ben bazen çok hissediyorum bazen de hiçister istemez panik oluyor insan
Bende her an hissetmiyorum bugün mesajla uyuyor sanırım daha hissetmedim gibi emin de olamıyorum
Ben daha hiç hissedemedim bugün 19 haftalık oldu da inşAllah ilerleyen haftalarda hissederim
Her gün düzenli hissetmek için bence biraz daha ileri haftlar lazımmış gibi geliyor bana bebek büyüdükçe güçlenecek hareketleri karnımız büyümekten gerilecek 24-25. Ten sonra her gün hissedilir sanki
Kaçıncı haftadasinizEvet haklısınız ama ne bileyim her gün hisediyordum birkaç defa da olsa. Aslında bugün de hissettim ama her zamanki kadar belirgin değildi sanırım. Galiba her an hissetmek istiyorum
Çoğunlukla uyuyorlar bazen de minik hareketleri oluyor hissetmiyoruz panik yapma uyuyor diye düşünKızlar her gün hissediyor musunuz bebeğin hareketlerini ben bazen çok hissediyorum bazen de hiçister istemez panik oluyor insan
Kasık ağrısından değil ben karın ağrısından korkarım genelde bugün de ondan sordum burda kızlara adet sancısı gibi sancı olunca korkuyorum oğlumda öyle suyum gelmişti zamanında doğmuştu ama işte şuan erken biraz ondan :/Hoş bulduk:) bende de kasik ağrısı hala arada oluyor özellikle ani hareketlerde birşeyler saplaniyor sanki. Magnezyum kullanmaya başladım bende ama yaşadığım bu ağrılar farklı cogalinca korkuyorum bebeğe bir zararı varmı yok mu diye
Kaçıncı haftadasinizEvet haklısınız ama ne bileyim her gün hisediyordum birkaç defa da olsa. Aslında bugün de hissettim ama her zamanki kadar belirgin değildi sanırım. Galiba her an hissetmek istiyorum
Çok sağol canım3 takım 5 li hastane çıkışı, 2-3 tane 0-3 ay alt üst takım, diğerleri 3-6 ay olabilir, çünkü 0-3 ay olanlar fazla giyilmiyor hele ki bebek kilolu doğarsa, çorap, bir kaç rane çıtçıtlı badi, burun aspiratörü, serum fizyolojik, vücut termometresi, şampuan, havlu, ağız silme bezi, normal bez, ıslak mendil, benim için olmazsa olmaz emzikbunlarla başlayabilirsiniz, daha sonra ihtiyaç duyuldukça gerisi alınır.
Merhaba benim üçüncü çocuğum diğerlerini kaçıncı haftada hissettim bilmiyorum ama sanki bu defa geç hissettim gibi 19. Haftada hissettim. Kilo olarak acaba cokmu aldım diyordum ama ortalama yakiniz birbirimize. Benimde çok iştahım açılmış kısmıyorum şimdilik bakalimMerhaba bende 3 kg aldım ama iştahım açıldı bu ay inşallah fazla kilo almadan tamamlariZ hamileliği, 18 haftadayim ikinci çocuk ama hala hissetmiyorum bebişi
Amin amin insaallah:) benimde randevum persembe nasip olursa insaallah cinsiyetide öğreniriz hayırlısıyla5 kilo almisim bende daha cinsiyeti orenmedim bklm 1de gidicem kontrole dayanamazsam yarin giderim su an ne yapacagimi ben bile kestiremiyorumbenim 1 ay once kasilmalarim oluyordu karnim sertlesiyordu magne b6 verdi doktorcugum sag olsun hic kasilma fln yok su an duzenli haplarimi kullaniyorum belki ondandir veya zaten kasilmiyorumdur...
Insallah doktordan guzel haberlerle cikariz
Aynen benim doktorda öyle dedi daha 20 21 çok çok erken sürekli hissedemeyizHer gün düzenli hissetmek için bence biraz daha ileri haftlar lazımmış gibi geliyor bana bebek büyüdükçe güçlenecek hareketleri karnımız büyümekten gerilecek 24-25. Ten sonra her gün hissedilir sanki
21. HaftadayımKaçıncı haftadasiniz
İnşallah kuzumAllah razı olsun canım benim sıra sizde insallah sizlerinde güzel haberini duymayı dört gözle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?