2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok çok üzgünüm.. Allah sabır versin, acıların en yakın zamanda hafifler insallah Sağlıklı gebelik gecireceğin bir evlat nasip olsun tez zamanda insallah..

Selamlar, Fetal DNA herkes yaptırdı mı acaba ? Benim ikiz , tüp bebek ile nasip oldu.
Ben yaptırmayı düşünmüyorum ama sizlere de sormak istedim

Selamlar, Fetal DNA herkes yaptırdı mı acaba ? Benim ikiz , tüp bebek ile nasip oldu.
rabbim vaktiyle, kolaylıkla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
özellikle anne yaşı 30 üstüyse, genetik olarak ailede varsa vs öneriliyor.
Ama bence bu fetal dna konusu biraz senin içinin nasıl rahat edeceği ile ilgili.
benim ikili testim riskli gelmedi ama baktım ki sadece ihtimallerden bahsediyor. 5 ay daha kafama takacağımı fark edince fetal dna yaptırdım gitti.
bu grupta herkes yaptırmadı tabi ki. hem kişisel tercihler hem de maddi olarak bütçeleri zorlayan bir test.

Rabbim en yakın zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin. Allah sabır versin sana ve tüm bebeğini kaybetmis olanlara

Merhabalar. Sizi hatırlıyorum tüp bebek konularından.
Ben yaptırdım kafam rahat etti, size de öneririm. Ücreti çok gibi görünse de kafamız rahat oluyor.

Herkese günaydın.
Tatile gidip dönmüş, kafası rahat bir anne bırakıyorum buraya :)
anurkoc canım hava mis gibiydi, sıcaktı ama öğlen gölgelik yerde zaman geçirince hiç de zor olmadı. 1 hırka yetti akşamları dediğin gibi.
Cennet gibi bir şehirde yaşıyorsunuz çok şanslısınız. Darısı bize inşallah.
Bol bol yüzdüm, son gün de güneşlendim biraz.
Oğluşum biraz yoruldu annesinin yüzünden ama annesi de bütün kış onun peşine gitmekten yoruldu :)

Günaydıın Ay sefan olsun valla o kadar güzel yapmışsınız ki hem tam sıcaklar düşmeden hemde ağırlaşmadan ne güzel yaptınız tatilinizii bir kış daha koşacaksın annesii sonra seneye nasipse bebişle tatilde dinlenirsin

Rabbim en yakın zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin. Allah sabır versin sana ve tüm bebeğini kaybetmis olanlara
Yanlış alıntıladınız herhalde ben bebeğimi kaybetmedim çokk şükür benimle.. duanıza çokça amin rabbim kaybedenlere sabırlar ve tekrar sağlıklı gebelikler nasip etsin

Ben de bi ay sonra bineceğim ilk üç ay belki radyasyon etkiler ama şuan sanmam canım ya güneşe mi gidiyoz sanki
Ben de öyle düşünüp hiç bulaşmadım o işlere. :)

Valla iyi ki gitmişim çevremdeki kimseyi dinlemedim bana da gitme dediler de çok şükür hep iyi ki dedim
Dimi canım ya, valla doktor gidebilirsin dedikten sonra neden gitmeyeyim.
Biz anne olarak rahatlamış olacağız ki bebeklerimiz de rahat olsun.
Onlar bizim stresimizden daha çok etkileniyor.

Canim ben Ceyda Duvenci nin videosun da gormustum. onunki yuksek bel ic camasiriydi. gobek kismina gelicek yerlerde kucuk plakalar vardi radyasyondan koruyormus. Ender Sarac soylemis onada .
Haaa şimdi oldu, ben de o kadar araştırıp bulamamıştım teşekkür ederim bilgi için.

Çok teşekkür ederim tatlım.
Kısa bir tatildi ama epey dinlendik. Dediğin gibi bunlar ağırlaşmadan son tatiller. Sonrasında dikkat etmek zorundayız, doğduktan sonra da asıl maraton başlayacak.
Seneye tatil artık yalan mı olur bakacağız :)

Kizlarrrrr kontrole gidiyorum dayanamadim yarina kadar lutfen dugalarinizi eksik etmeyin hayirlisiyla guzel haberlerle cikayim doktordan ayyyy olucem sevincten yavrumu gorucem nihayet 1 ay oldu gormeyeli nasil acaba buyudu mu ayy insallah kotu bsy cikmaz kizlar nolur duga edin bize

Kızlar çatlak kremi lierac aldım ben birde bio oil çatlak yağı aldım. Lierac çok övülüyordu fakat ben bio oili daha çok beğendim. lierac nemlendirmiyor gibi hissediyorum. Başka önerisi olan var mı?

Dayak yemiş gibi uyandığım bir güne merhabalar :)) resmen uyurken yoruluyorum yaaa sıcaklar da bastı mardini kavruluyorum :)) bu arada haftaya detaylısı olan var mı şafak sayalım beraber salıya aldım randevumu 21+3 te inş

ikili,üçlü ve detaylı ultrason hangi haftalarda yapılıyor ?

Çok sevindim canım evet şehrimiz çok güzel bizde temmuzda kaçıcaz bir ilçesine tatilimizi burada yapıyoruz zaten

ikili,üçlü ve detaylı ultrason hangi haftalarda yapılıyor ?
Ben hiçbirini yaptırmadım bilemiyorum detaylı bizim haftalarda en uygun 21-23 arası oluyor fetal dna oğlumda detaylıdan sonra bi bulgu kafamızı karıştırınca yaptırmıştık canım

Benim sonuç temiz çıktı doktorum zaten sürekli heryerine bakıyor bebeğin gerek duymadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…