Çok çok üzgünüm.. Allah sabır versin, acıların en yakın zamanda hafifler insallahKızlar bebeğinize kendinize dikkat edin ben kötüyüm psikolojim cok kötü hastanede yatıyorum bebeğimin suyu tamamen geldi fakat kalbi atıyor bugun heyet kararıyla onay verdim cok direndim. Ama kendi saglığım için onun kalbinin durmasına onay verdim zaten hiç yaşama sansı yokmuş. Bu cok büyük tarifsiz Bi acı ve 3. Defa başıma geliyor. Rabbim kimseyi evlatlarıya sınamasın. Rabbim sabrını versin bana dua edin. Ruhsal olarak çoktüm. Bana dua edin sağlıklı evlatlarım olsun bundan sonrası için. Doğumda ettiğiniz dualar kabul olurmuş benide o dualarda eksik etmeyin. Hakkınızı helal edin. Bu tarifsiz acı hiç birinize ugramasın inşallah..
rabbim vaktiyle, kolaylıkla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Selamlar, Fetal DNA herkes yaptırdı mı acaba ? Benim ikiz , tüp bebek ile nasip oldu.
Ben yaptırmayı düşünmüyorum ama sizlere de sormak istedim
Rabbim en yakın zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin. Allah sabır versin sana ve tüm bebeğini kaybetmis olanlara18. Haftadan beri çok sık olarak yaşıyorum aynı sıkıntıyı 24 oldum çok şükür azaldı, yine burada veya başka konuda bir arkadaşın tavsiyesi ile doktoruma danışarak magnezyum ve kalsiyum dozunun artırılması, bol su, süt ve ürünlerinin tüketiminin artırılması ile sertlik ve kasılmaların azaldığını düşünüyorum. Çalışmıyorum şuan bol istirahat etme şansım var onu da sonuna kadar kullanıyorum. Vesilenizle de o arkadaştan da allah razı olsun diyeyim
Merhabalar. Sizi hatırlıyorum tüp bebek konularından.Selamlar, Fetal DNA herkes yaptırdı mı acaba ? Benim ikiz , tüp bebek ile nasip oldu.
Herkese günaydın.
Tatile gidip dönmüş, kafası rahat bir anne bırakıyorum buraya :)
anurkoc canım hava mis gibiydi, sıcaktı ama öğlen gölgelik yerde zaman geçirince hiç de zor olmadı. 1 hırka yetti akşamları dediğin gibi.
Cennet gibi bir şehirde yaşıyorsunuz çok şanslısınız.Darısı bize inşallah.
Bol bol yüzdüm, son gün de güneşlendim biraz.
Oğluşum biraz yoruldu annesinin yüzünden ama annesi de bütün kış onun peşine gitmekten yoruldu :)
Yanlış alıntıladınız herhalde ben bebeğimi kaybetmedim çokk şükür benimle.. duanıza çokça amin rabbim kaybedenlere sabırlar ve tekrar sağlıklı gebelikler nasip etsinRabbim en yakın zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin. Allah sabır versin sana ve tüm bebeğini kaybetmis olanlara
Ben de öyle düşünüp hiç bulaşmadım o işlere. :)Ben de bi ay sonra bineceğim ilk üç ay belki radyasyon etkiler ama şuan sanmam canım ya güneşe mi gidiyoz sanki
Dimi canım ya, valla doktor gidebilirsin dedikten sonra neden gitmeyeyim.Valla iyi ki gitmişim çevremdeki kimseyi dinlemedim bana da gitme dediler de çok şükür hep iyi ki dedim
Haaa şimdi oldu, ben de o kadar araştırıp bulamamıştım teşekkür ederim bilgi için.Canim ben Ceyda Duvenci nin videosun da gormustum. onunki yuksek bel ic camasiriydi. gobek kismina gelicek yerlerde kucuk plakalar vardi radyasyondan koruyormus. Ender Sarac soylemis onada .
Çok teşekkür ederim tatlım.GünaydıınAy sefan olsun valla o kadar güzel yapmışsınız ki hem tam sıcaklar düşmeden hemde ağırlaşmadan ne güzel yaptınız tatilinizii bir kış daha koşacaksın annesii sonra seneye nasipse bebişle tatilde dinlenirsin
Dayak yemiş gibi uyandığım bir güne merhabalar :)) resmen uyurken yoruluyorum yaaa sıcaklar da bastı mardini kavruluyorum :)) bu arada haftaya detaylısı olan var mı şafak sayalım beraber salıya aldım randevumu 21+3 te inş
Çok sevindim canım evet şehrimiz çok güzel bizde temmuzda kaçıcaz bir ilçesine tatilimizi burada yapıyoruz zatenHerkese günaydın.
Tatile gidip dönmüş, kafası rahat bir anne bırakıyorum buraya :)
anurkoc canım hava mis gibiydi, sıcaktı ama öğlen gölgelik yerde zaman geçirince hiç de zor olmadı. 1 hırka yetti akşamları dediğin gibi.
Cennet gibi bir şehirde yaşıyorsunuz çok şanslısınız.Darısı bize inşallah.
Bol bol yüzdüm, son gün de güneşlendim biraz.
Oğluşum biraz yoruldu annesinin yüzünden ama annesi de bütün kış onun peşine gitmekten yoruldu :)
Benim 16sı gibiDayak yemiş gibi uyandığım bir güne merhabalar :)) resmen uyurken yoruluyorum yaaa sıcaklar da bastı mardini kavruluyorum :)) bu arada haftaya detaylısı olan var mı şafak sayalım beraber salıya aldım randevumu 21+3 te inş
Ben hiçbirini yaptırmadım bilemiyorum detaylı bizim haftalarda en uygun 21-23 arası oluyor fetal dna oğlumda detaylıdan sonra bi bulgu kafamızı karıştırınca yaptırmıştık canımikili,üçlü ve detaylı ultrason hangi haftalarda yapılıyor ?
Benim sonuç temiz çıktı doktorum zaten sürekli heryerine bakıyor bebeğin gerek duymadıkSelamlar, Fetal DNA herkes yaptırdı mı acaba ? Benim ikiz , tüp bebek ile nasip oldu.
Benim bu aralar kıpır kıpır canımı acıtıyor ama mutlu oluyorum bir yandan asla oturmamı istemiyor hep uzanayım istiyor paşaAynen benim doktorda öyle dedi daha 20 21 çok çok erken sürekli hissedemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?