2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
ohhhh sefan olsun çiçeğim hoş geldin

Ben de yarın sanıyordum. meğer yarın ayın 1 iymiş
perşembe günü 2 haziranda benim detaylı da 21+5 olcezzz inş :))

Nasip olursa haziran temmuzda filan 8- 9 aylık olacaklar gidilir inşallah. Bebeklerin mizacıda önemli tabii ama bizde pimpiriklenmeden sese, yolculuğa, kalabalığa vs alıştırmakta fayda vaar. Çocuğum durmuyor ben gelememcilerden olmamak için önce biz sakin olursak bence bebeklerde aynı sakinliği korur gibime geliyor ilk gebeliğim ilk bebeğim olacak nasipse tabii bu konuyu 2-3 çocuklu arkadaşlara sormak lazım

Güzel haberlerle gel insallah canım beniim miniğinin sağlıklı olduğunun iyi olduğunun haberlerini duy bizlere de hemen haber ver

Kızlaar Allah yardımcımız olsun Ankarada fena sıcak bir kaç gündür resmeen sıcaktan bayılıyorum. Temmuzu var ağustosu var bu işin Rabbim yardımcımız olsun inşallah içimize içimize ferahlık hisleri versiin

Orası öyle canım, bir de biz uçakla çok erken gidip, dönüşe en son uçakla dönmeye alıştığımız için şimdi diyoruz bundan sonra nasıl gideriz nasıl döneriz Allah bilir.
Uyumlu bebekler olacaklar hissediyorum :)
Bütün tatil boyu çocuklu insanları inceledim durdum yapabiliriz sanki ya, Rus annelerden neyimiz eksik

Diş etleri kanayan var mı kızlar benim durduk yerde kanamaya başlıyor çok sağlıklıdır dişlerim diş etlerim teyzeme sordum tuzlu su ile gargara yap dedi ama bilemiyorum birşey kullanmak gerekir mi ekstra ?

Ayy inşallah rabbim sağlıkla hayırlı sonuç alıp gelmeyi nasip etsin

Ruslar ve Almanlar bencede onlardan neyimiz eksik ya biz stres bir milletiz ondan kaynaklı anne ne kadar kasıyorsa bebek yada çocukta o kadar kasıyor bence. Bilmiyorum en azından anne olana kadar gözlemlediğim bu. Tatilde dediğin gibi Rusların çocukları dil bilmiyor bir şey bilmiyor ama ailelerinden ayrı otelde denizde vs vakit geçiriyorlar kendi yemeklerini kendi seçip yiyorlar vs Türk aileye bakıyorum dilini bildiği ülkede 10 yaşında ki çocugu tek başına yemek aldırmıyor vs

Diş etleri kanayan var mı kızlar benim durduk yerde kanamaya başlıyor çok sağlıklıdır dişlerim diş etlerim teyzeme sordum tuzlu su ile gargara yap dedi ama bilemiyorum birşey kullanmak gerekir mi ekstra ?

Bende de var canım doktoruma sordum gebelikte diş eti kanaması görülen bir şey dedi ister istemez güçsüzleşiyorlar dedi. Bol bol kalsiyum yemekte fayda var dedi. Diyetisyenimde sabahtan peynirle başlatıp gece yatana kadar her öğünümde mutlaka süt/peynir/yoğurt yazdı tüketiyorum bende

Ayy bizde onun iznini ayarlamaya çalışıyoruz kuşum gidenlerin yemin törenleri var bakalım kaçı olacak

Güzel güzel haberlerini alalımda inşallah Aile hekimide bana detaylı ultrasondan sonra gel tetenoz yapalım dedi burda kimseden duymadım ama vardır bir bildiği heralde 21. Hafta ilk dozu vurulsam 25. Te de ikinci doz olur. 28 de de gebelik şeker yüklemesi olayları var zateen. Ayy Allahım tarihleri yazıkca azalıyor çok şükür vakit sağlıkla gelsin miniklerimiz

Tamam canım bende dikkate alayım

Hoşbulduk canım arkadaşım :)
Ayın 2sine de az kaldı heyecanlar nasıl?
Sizleri özledim.
heyecan var yok gibi daha cok stresliyim sanki ya.
inşallah her şey yolundadır :)
bi de bebiş yan duruyor hep. bi kaç gündür canımı çok acıtıyor. doğana kadar yan durmaya devam ederse yandım :)
daha yarım kilo var yok bu bebiş şimdiden bu kadar can yakması ilginç :)
geçen eylül sonunda antalyada tatildeydik.
otelde sadece 3 tane çocuklu türk aile vardı. 4 gün boyunca inceledik zaten uzaktan tahmin etmek hiç zor değildi.
biz genel olarak nerde yanlış yapıyoruz bilmiyorum.
istisnasız tüm rus cocukları inanılmaz uslu ve bireysel takılabilen, yerlerde yuvarlanmadan ve ağlamadan derdini anlatan çocuklardı.
ağlayarak yerde yuvarlanan görünce bu kesin türk diyorduk şaşmıyordu
SÜT YOĞURT AYRAN

kuzu ben de ilk dozdan 8 hafta sonra yaklaşık 28. haftada 2. doz tetanoz u olacağım.
gebelik şekerine de 24-25 gibi filan bakılıyor sanıyordum henüz doktorumla bu konuda hiç konuşmadım bakalım ne olacak :)

-Sunshine yaa senin Detaylı günü benim de muayenem var Şafak 1,5’tan 2
yaa saat kaçta senin ? :)
benimki 11 de ama tabi doktorun önceki hastalarla işi uzarsa sarkabilir saati :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…