ohhhh sefan olsun çiçeğim hoş geldinHerkese günaydın.
Tatile gidip dönmüş, kafası rahat bir anne bırakıyorum buraya :)
anurkoc canım hava mis gibiydi, sıcaktı ama öğlen gölgelik yerde zaman geçirince hiç de zor olmadı. 1 hırka yetti akşamları dediğin gibi.
Cennet gibi bir şehirde yaşıyorsunuz çok şanslısınız.Darısı bize inşallah.
Bol bol yüzdüm, son gün de güneşlendim biraz.
Oğluşum biraz yoruldu annesinin yüzünden ama annesi de bütün kış onun peşine gitmekten yoruldu :)
Ben de yarın sanıyordum. meğer yarın ayın 1 iymişDayak yemiş gibi uyandığım bir güne merhabalar :)) resmen uyurken yoruluyorum yaaa sıcaklar da bastı mardini kavruluyorum :)) bu arada haftaya detaylısı olan var mı şafak sayalım beraber salıya aldım randevumu 21+3 te inş
fetal dna her hafta yapılıyor mu ?Ben hiçbirini yaptırmadım bilemiyorum detaylı bizim haftalarda en uygun 21-23 arası oluyor fetal dna oğlumda detaylıdan sonra bi bulgu kafamızı karıştırınca yaptırmıştık canım
Çok teşekkür ederim tatlım.
Kısa bir tatildi ama epey dinlendik. Dediğin gibi bunlar ağırlaşmadan son tatiller. Sonrasında dikkat etmek zorundayız, doğduktan sonra da asıl maraton başlayacak.
Seneye tatil artık yalan mı olur bakacağız :)
Kizlarrrrr kontrole gidiyorumdayanamadim yarina kadar lutfen dugalarinizi eksik etmeyin hayirlisiyla guzel haberlerle cikayim doktordan ayyyy olucem sevincten yavrumu gorucem nihayet 1 ay oldu gormeyeli nasil acaba buyudu mu ayy insallah kotu bsy cikmaz kizlar nolur duga edin bize
Dayak yemiş gibi uyandığım bir güne merhabalar :)) resmen uyurken yoruluyorum yaaa sıcaklar da bastı mardini kavruluyorum :)) bu arada haftaya detaylısı olan var mı şafak sayalım beraber salıya aldım randevumu 21+3 te inş
Benim 16sı gibiHayırlı haberlerle dönelim
Hoşbulduk canım arkadaşım :)ohhhh sefan olsun çiçeğim hoş geldin
Orası öyle canım, bir de biz uçakla çok erken gidip, dönüşe en son uçakla dönmeye alıştığımız için şimdi diyoruz bundan sonra nasıl gideriz nasıl döneriz Allah bilir.Nasip olursa haziran temmuzda filan 8- 9 aylık olacaklar gidilir inşallah. Bebeklerin mizacıda önemli tabii ama bizde pimpiriklenmeden sese, yolculuğa, kalabalığa vs alıştırmakta fayda vaar. Çocuğum durmuyor ben gelememcilerden olmamak için önce biz sakin olursak bence bebeklerde aynı sakinliği korur gibime geliyorilk gebeliğim ilk bebeğim olacak nasipse tabii bu konuyu 2-3 çocuklu arkadaşlara sormak lazım
Ayy bizde onun iznini ayarlamaya çalışıyoruz kuşum gidenlerin yemin törenleri var bakalım kaçı olacakBende 13-17 arası eşimin iznine göre gitceempeş peşe gitcez büyük ihtimalle sağlıklı haberlerini alalım inşallah
Ne güzel ohÇok sevindim canım evet şehrimiz çok güzel bizde temmuzda kaçıcaz bir ilçesine tatilimizi burada yapıyoruz zaten
Ayy inşallah rabbim sağlıkla hayırlı sonuç alıp gelmeyi nasip etsinKizlarrrrr kontrole gidiyorumdayanamadim yarina kadar lutfen dugalarinizi eksik etmeyin hayirlisiyla guzel haberlerle cikayim doktordan ayyyy olucem sevincten yavrumu gorucem nihayet 1 ay oldu gormeyeli nasil acaba buyudu mu ayy insallah kotu bsy cikmaz kizlar nolur duga edin bize
Orası öyle canım, bir de biz uçakla çok erken gidip, dönüşe en son uçakla dönmeye alıştığımız için şimdi diyoruz bundan sonra nasıl gideriz nasıl döneriz Allah bilir.
Uyumlu bebekler olacaklar hissediyorum :)
Bütün tatil boyu çocuklu insanları inceledim durdum yapabiliriz sanki ya, Rus annelerden neyimiz eksik
Diş etleri kanayan var mı kızlar benim durduk yerde kanamaya başlıyor çok sağlıklıdır dişlerim diş etlerim teyzeme sordum tuzlu su ile gargara yap dedi ama bilemiyorum birşey kullanmak gerekir mi ekstra ?
Ayy bizde onun iznini ayarlamaya çalışıyoruz kuşum gidenlerin yemin törenleri var bakalım kaçı olacak
Tamam canım bende dikkate alayımBende de var canım doktoruma sordum gebelikte diş eti kanaması görülen bir şey dedi ister istemez güçsüzleşiyorlar dedi. Bol bol kalsiyum yemekte fayda var dedi. Diyetisyenimde sabahtan peynirle başlatıp gece yatana kadar her öğünümde mutlaka süt/peynir/yoğurt yazdı tüketiyorum bende
heyecan var yok gibi daha cok stresliyim sanki ya.Hoşbulduk canım arkadaşım :)
Ayın 2sine de az kaldı heyecanlar nasıl?
Sizleri özledim.
geçen eylül sonunda antalyada tatildeydik.Orası öyle canım, bir de biz uçakla çok erken gidip, dönüşe en son uçakla dönmeye alıştığımız için şimdi diyoruz bundan sonra nasıl gideriz nasıl döneriz Allah bilir.
Uyumlu bebekler olacaklar hissediyorum :)
Bütün tatil boyu çocuklu insanları inceledim durdum yapabiliriz sanki ya, Rus annelerden neyimiz eksik
SÜT YOĞURT AYRANDiş etleri kanayan var mı kızlar benim durduk yerde kanamaya başlıyor çok sağlıklıdır dişlerim diş etlerim teyzeme sordum tuzlu su ile gargara yap dedi ama bilemiyorum birşey kullanmak gerekir mi ekstra ?
kuzu ben de ilk dozdan 8 hafta sonra yaklaşık 28. haftada 2. doz tetanoz u olacağım.Güzel güzel haberlerini alalımda inşallahAile hekimide bana detaylı ultrasondan sonra gel tetenoz yapalım dedi burda kimseden duymadım ama vardır bir bildiği heralde 21. Hafta ilk dozu vurulsam 25. Te de ikinci doz olur. 28 de de gebelik şeker yüklemesi olayları var zateen. Ayy Allahım tarihleri yazıkca azalıyor çok şükür vakit sağlıkla gelsin miniklerimiz
yaa saat kaçta senin ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?