2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çalışmaya başladın mııııı :) Çok sevindim canım!
Aslında bahsettiğim iş görüşmesinden olumlu sonuç gelmedi. hamileyim diye sanırım. bir de bi kaç ay sonra fiziksel çalışma istiyorlardı ben de mümkün değil dedim. hayırlısı böyleymiş :)
bu bahsettiğim başka bi iş oturduğum yerden hallediyorum işte sigorta filan yok. destek atıyorum diyelim :))

Olsun meşgale meşgaledir ne güzel

Her sabah kalkınca açlık şekerimi ölçüyorum sonra kahvaltı yapıp 1 saat bekledikten sonra tokluk şekerimi ölçüyorum. Burada önemli olan kahvaltıda ilk lokmayı ağza attıktan sonra 1 saat geçmesi, yeme içme işlemi bittikten sonra değil :)

Sonra öğle ve akşam yemeği yemeden de aynı işlemi yapıyoruz not ediyoruz.

Kuzum zaten karbonhidrat çok kötü ya ona bir düştün mü bataklık gibi resmen. Gece mide yanmalarım benimde başladı sol tarafa yattığımda rahatlatıyor biraz zaten sol tarafa uyumayı tavsiye ediyorlar ya hamileler için

hep öyle yatıyorum eskiden fayda ederdi artık zehir gibi uyandırıyor valla gecenin 3 ünde rennie içiyorum

Uzun bir aradan sonra merhaba, böyle kötü bir haberle gelmek istemezdim bayanlar şu anda hamileyim ama maalesef CVS testi sonucum geldi bebek hastaymış ve gebeliği sonlandırmak zorundayım Genetik rahatsızlığım olduğu ve eşim de taşıyıcı olduğu için ücretsiz PGT şansımız var ve şimdilik sadece Ankara'da bu hastanelerde (Etlik Zübeyde Hanım E.A.H / Bilkent Şehir Hastanesi'nde) yapılıyormuş hangi hastane daha iyi acaba ve bildiğiniz varsa hangi kadın doğum doktorunu önerirsiniz lütfen yardım edin çok kötüyüm ve Hatay'dan Ankara'ya gideceğim bilgisi olanlar yazsın lütfen

Benimkide bende hissetmek istiyorum artık diyor

Bende doktora gittiğimde bilgi alayım bu konuda. tetenoz için gittiğimde de sağlık ocağına kan verecem bakalım şeker ne durumda ona göre bir yol çizeriz
Bende pazartesi aşı ve tahliller için gidicem canım aynıs pcos var insulin direncim var ne oldular bakalım

Çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun.

Ne kadar doğru bir tespit yapmışsın canım. Ben de hep buna takılıyorum, çocuklar kendi tercihlerini şımarıklık yapmadan uyguluyorlar. Anne baba dahil olmuyor, sadece göz ucu ile izliyor.
Bu evlatlar Allah'ın bize emanetleri, nasipse hakkıyla büyütebilmek nasip olsun hepimize.

Allahım yardımcınız olsun.
rabbim bundan sonra sağlık sıhhat nasip etsin inşallah.
forumda diğer gebe gruplarında bu hastanelerden bahsedildiğini görmüştüm bi sorun isterseniz, ya da konu açın elbet yardımcı olabilen çıkar diye tahmin ediyorum.

Cevap için teşekkürler konu açtım cevap bekleyeceğim

Allah yardımcınız olsun ne diyeceğini bilemedim. Her iki hastanede iyi diyebilirim. Ben Bilkent şehir hastanesi tüp bebeğe gittim. Pgt tüp bebek bölümü ve laboratuvarında yapılıyorsa Dr. Şebnem Özyer ve Zehra Kurdoğlu

Allah razı olsun, Cevap için çook teşekkür ederim şebnem hanımın adını burda daha önce de görmüştüm. Evet tüp bebekte yapılıyor.

Beni Şebnem Özyer takip etmişti. Hemşiresinden laboratuvarda çalışanına kadar çok çok memnun kaldım Ankara Şehir Hastanesi tüp bebek bölümü

Beni Şebnem Özyer takip etmişti. Hemşiresinden laboratuvarda çalışanına kadar çok çok memnun kaldım Ankara Şehir Hastanesi tüp bebek bölümü
Şu anda hamilesiniz Allah kucağınıza almayı nasip etsin bu gebelik onun sayesinde mi oluştu ?

Beşinci ayın son günleri, minnak tekmeler ve birden bastıran sıcaklar... yarısı bitti keyfini çıkar diyorum kendime. Bir daha bugünü yaşamıyor insan. Sağlık diliyorum herkese, sağlıklı olunca mutluluk da peşinden koşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…