Aslında bahsettiğim iş görüşmesinden olumlu sonuç gelmedi. hamileyim diye sanırım. bir de bi kaç ay sonra fiziksel çalışma istiyorlardı ben de mümkün değil dedim. hayırlısı böyleymiş :)Çalışmaya başladın mııııı :) Çok sevindim canım!
Olsun meşgale meşgaledir ne güzelAslında bahsettiğim iş görüşmesinden olumlu sonuç gelmedi. hamileyim diye sanırım. bir de bi kaç ay sonra fiziksel çalışma istiyorlardı ben de mümkün değil dedim. hayırlısı böyleymiş :)
bu bahsettiğim başka bi iş oturduğum yerden hallediyorum işte sigorta filan yok. destek atıyorum diyelim :))
Her sabah kalkınca açlık şekerimi ölçüyorum sonra kahvaltı yapıp 1 saat bekledikten sonra tokluk şekerimi ölçüyorum. Burada önemli olan kahvaltıda ilk lokmayı ağza attıktan sonra 1 saat geçmesi, yeme içme işlemi bittikten sonra değil :)Aslında bu durum bana şeker yüklemesinden çok daha mantıklı geldi malum uzun açlıklara dayanamadığımdan dolayı. Peki evde nasıl yapıyorsunuz bu işlemi, her sabah kalkınca ilaç bile almadan öncelik şeker ölçümü mü oluyor ve kahvaltı vs sonrası nasıl acaba?
maşallah canım özellikle bu dönemde dikkat edebilmen çok güzel.
benim iştahımda anlamsız bi artış oldu. bir de mide yanmaları arttı sürekli ağzıma bi şeyler atma isteği geliyor. :)))
ben de karbonhidratı çok azaltacağım inşallah.
hep öyle yatıyorum eskiden fayda ederdi artık zehir gibi uyandırıyor valla gecenin 3 ünde rennie içiyorumKuzum zaten karbonhidrat çok kötü yaona bir düştün mü bataklık gibi resmen. Gece mide yanmalarım benimde başladı sol tarafa yattığımda rahatlatıyor biraz zaten sol tarafa uyumayı tavsiye ediyorlar ya hamileler için
Benimkide bende hissetmek istiyorum artık diyoraa bak onu yazmamışım yukarıda.
benim 2-3 gündür sanki karnım bi anda yukarı toplandı. çıkar senin de, göbek deliği seviyesini yeni yeni aşıyolar minnoşlar :)
evet şimdilerde hiç yanak yok sanki çok cılız bi yüzü var :) bak bunları konuşunca heyecanlanıyorum işte
şimdilerde ne zaman dışardan eli ayağı gözükecek diye bekliyoruz artıkeşimi bundan aşağısı kesmiyormuş artık
Bende pazartesi aşı ve tahliller için gidicem canım aynıs pcos var insulin direncim var ne oldular bakalımBende doktora gittiğimde bilgi alayım bu konuda. tetenoz için gittiğimde de sağlık ocağına kan verecem bakalım şeker ne durumda ona göre bir yol çizeriz
Çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun.Uzun bir aradan sonra merhaba, böyle kötü bir haberle gelmek istemezdim bayanlar şu anda hamileyim ama maalesef CVS testi sonucum geldi bebek hastaymış ve gebeliği sonlandırmak zorundayımGenetik rahatsızlığım olduğu ve eşim de taşıyıcı olduğu için ücretsiz PGT şansımız var ve şimdilik sadece Ankara'da bu hastanelerde (Etlik Zübeyde Hanım E.A.H / Bilkent Şehir Hastanesi'nde) yapılıyormuş hangi hastane daha iyi acaba ve bildiğiniz varsa hangi kadın doğum doktorunu önerirsiniz lütfen yardım edin çok kötüyüm ve Hatay'dan Ankara'ya gideceğim bilgisi olanlar yazsın lütfen
Çok teşekkür ederimÇok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun.
Ne kadar doğru bir tespit yapmışsın canım. Ben de hep buna takılıyorum, çocuklar kendi tercihlerini şımarıklık yapmadan uyguluyorlar. Anne baba dahil olmuyor, sadece göz ucu ile izliyor.Ruslar ve Almanlar bencede onlardan neyimiz eksikya biz stres bir milletiz ondan kaynaklı anne ne kadar kasıyorsa bebek yada çocukta o kadar kasıyor bence. Bilmiyorum en azından anne olana kadar gözlemlediğim bu. Tatilde dediğin gibi Rusların çocukları dil bilmiyor bir şey bilmiyor ama ailelerinden ayrı otelde denizde vs vakit geçiriyorlar kendi yemeklerini kendi seçip yiyorlar vs Türk aileye bakıyorum dilini bildiği ülkede 10 yaşında ki çocugu tek başına yemek aldırmıyor vs
Allahım yardımcınız olsun.Uzun bir aradan sonra merhaba, böyle kötü bir haberle gelmek istemezdim bayanlar şu anda hamileyim ama maalesef CVS testi sonucum geldi bebek hastaymış ve gebeliği sonlandırmak zorundayımGenetik rahatsızlığım olduğu ve eşim de taşıyıcı olduğu için ücretsiz PGT şansımız var ve şimdilik sadece Ankara'da bu hastanelerde (Etlik Zübeyde Hanım E.A.H / Bilkent Şehir Hastanesi'nde) yapılıyormuş hangi hastane daha iyi acaba ve bildiğiniz varsa hangi kadın doğum doktorunu önerirsiniz lütfen yardım edin çok kötüyüm ve Hatay'dan Ankara'ya gideceğim bilgisi olanlar yazsın lütfen
Cevap için teşekkürlerAllahım yardımcınız olsun.
rabbim bundan sonra sağlık sıhhat nasip etsin inşallah.
forumda diğer gebe gruplarında bu hastanelerden bahsedildiğini görmüştüm bi sorun isterseniz, ya da konu açın elbet yardımcı olabilen çıkar diye tahmin ediyorum.
Ben varım haftaya salı günüDayak yemiş gibi uyandığım bir güne merhabalar :)) resmen uyurken yoruluyorum yaaa sıcaklar da bastı mardini kavruluyorum :)) bu arada haftaya detaylısı olan var mı şafak sayalım beraber salıya aldım randevumu 21+3 te inş
Allah yardımcınız olsun ne diyeceğini bilemedim. Her iki hastanede iyi diyebilirim. Ben Bilkent şehir hastanesi tüp bebeğe gittim. Pgt tüp bebek bölümü ve laboratuvarında yapılıyorsa Dr. Şebnem Özyer ve Zehra KurdoğluUzun bir aradan sonra merhaba, böyle kötü bir haberle gelmek istemezdim bayanlar şu anda hamileyim ama maalesef CVS testi sonucum geldi bebek hastaymış ve gebeliği sonlandırmak zorundayımGenetik rahatsızlığım olduğu ve eşim de taşıyıcı olduğu için ücretsiz PGT şansımız var ve şimdilik sadece Ankara'da bu hastanelerde (Etlik Zübeyde Hanım E.A.H / Bilkent Şehir Hastanesi'nde) yapılıyormuş hangi hastane daha iyi acaba ve bildiğiniz varsa hangi kadın doğum doktorunu önerirsiniz lütfen yardım edin çok kötüyüm ve Hatay'dan Ankara'ya gideceğim bilgisi olanlar yazsın lütfen
Allah razı olsun, Cevap için çook teşekkür ederim şebnem hanımın adını burda daha önce de görmüştüm. Evet tüp bebekte yapılıyor.Allah yardımcınız olsun ne diyeceğini bilemedim. Her iki hastanede iyi diyebilirim. Ben Bilkent şehir hastanesi tüp bebeğe gittim. Pgt tüp bebek bölümü ve laboratuvarında yapılıyorsa Dr. Şebnem Özyer ve Zehra Kurdoğlu
Beni Şebnem Özyer takip etmişti. Hemşiresinden laboratuvarda çalışanına kadar çok çok memnun kaldım Ankara Şehir Hastanesi tüp bebek bölümüUzun bir aradan sonra merhaba, böyle kötü bir haberle gelmek istemezdim bayanlar şu anda hamileyim ama maalesef CVS testi sonucum geldi bebek hastaymış ve gebeliği sonlandırmak zorundayımGenetik rahatsızlığım olduğu ve eşim de taşıyıcı olduğu için ücretsiz PGT şansımız var ve şimdilik sadece Ankara'da bu hastanelerde (Etlik Zübeyde Hanım E.A.H / Bilkent Şehir Hastanesi'nde) yapılıyormuş hangi hastane daha iyi acaba ve bildiğiniz varsa hangi kadın doğum doktorunu önerirsiniz lütfen yardım edin çok kötüyüm ve Hatay'dan Ankara'ya gideceğim bilgisi olanlar yazsın lütfen
Şu anda hamilesiniz Allah kucağınıza almayı nasip etsin bu gebelik onun sayesinde mi oluştu ?Beni Şebnem Özyer takip etmişti. Hemşiresinden laboratuvarda çalışanına kadar çok çok memnun kaldım Ankara Şehir Hastanesi tüp bebek bölümü
Evet çok şükür hem de bir tanecik yumurtam vardı. Tüp bebek ile hamile kaldımGebelik oluştu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?