Bende gün sonu 7 aylık gibi oluyorum aşkım yemek ye su iç derken şiştikçe şişiyorum olsun ama değer be bebislerimiz sağlıkla doğsun da gerisi önemli değil
Bu arada kızlar kanz D-Go marka travel sistem bebek arabası aldım fiyat performans ürünü sevdim ben tavsiye ederim araştırıp bakabilirsiniz sizde. ebebekten aldım fiyatı şuan düşük ama yükselecek bilginize
Evet haklısın gecen canm sıkıldı birseye gozyasım akti bebegi dusundum onun hakkına giriyorum dedim hemen toparlanmaya calistim cok zor ama yapmamiz gerek
O zaman dün çekindiğim bi foto +4 ile devam ediyoruz beslenmede çok büyük değişiklik olmasa da vücut bi anda kilo depolamaya başladı reessmen
22+0 dık selam olsun
Haftasonu Erdek’e kaçtık çok yorulmuşuz ama hava değişikliği çok çok iyi geldi.
Kuzey cephesinde rüzgar çok, giderseniz Güney cephesini tercih edin oralar güzel
Evet haklısın gecen canm sıkıldı birseye gozyasım akti bebegi dusundum onun hakkına giriyorum dedim hemen toparlanmaya calistim cok zor ama yapmamiz gerek
Hamile kaldığımdan beri hormonlardan mıdır bilmiyorum sürekli strese gireceğim bi durum yaşıyorum. Allah beterinden korusun yine de.
Hamile kalsam başka derdim kalmaz sanıyordum öyle olmuyormuş
Valla tam yolun yarısındayız sonunda çok şükür
Aminnn inşAllah sağlıkla ve hayırla gelsin tüm bebişler gelirken analarının hastalıklarına şifa getirsinler inşAllah