Ay inşallah canım benimProf dr ahmet gül canım cevizlibağdaymış yeri oraya yönlendirdi bakalım insallah güzel geçerfiyatlar daha uygun olabilirmiş ama
Kaçar paket almak lazım onu bile bilemiyorumCanım paket sayısı arttırılarak gitmen daha mantıklı ama şahsen 2 numaradan büyük bi stok yapmam ben
Bebeklerin kilosu aynı olsa bile popo bacak yapısına göre bile değişiyor haliyle
bu forumda bile 2 numarayı 3-4 Aya kadar kullanan sadece 1 kişi görmüştüm.
Ki şöyle de bir şey var premiumcare diğerlerine göre bi tık kalıbı büyük. Başka marka alınacaksa ona da dikkat etmek lazım :)
Amin canım benimAy inşallah canım benimGüzel haberlerle çıkarsın inşallah
Maalesef fiyatlar yüksek ama bebişle olan en güzel buluşmalardan biri oluyor neyseki:)
Şimdi benim önceliğim elimde kalmadan stok yapmak cünkü sonra onu ya birine vereceksin ya da 2. Elde satmaya uğraşacaksın bi de evde yer kaplayacak gerek yok.Kaçar paket almak lazım onu bile bilemiyorum
Zaten kredi kartı ücreti aldı başını gidiyor maşallahStok namına bişey yapmadık
Daha beşik ve arabasına da bakmadık bile.
Annemler bişeyler alacaklarmış. Düşünme filan dedi ama insan düşünmeden de edemiyor.
Aynen ben de bu yaklaşıma katılıyorum.Kızlar ikinci gebeliğim olduğu için size tavsiyem 1 beden 1 paket yeterli oluyor 2 beden 2 paket aldım 3 ve 4 bol bol stok yapacağım çünkü çok uzun süre bu ikisi kullanılıyor
1 bedeni de 50 Li aldım çünkü kilolu doğarsa 1 ay bile kullanamayacağım zayıf doğarsa da doğumdan sonra 1 paket daha alırım artık
Evett kuzum çok şüküür bende onu yazmak için girdim siteye senin mesajını görünce öut oldumhope2022 senin de sat 17 Ocak mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum öyleyse bizim de hafta dönümümüz bugün 20. Haftaya adım atabildik bizde çok şükür
MaşallahKızlaar biz oğluşumuzla 20+0 olduk bugüün çok şükürkalan yarısıda sağlıkla bitsin inşallah hepimizin
Ay hadi inşallah. Çok teşekkür ederim cevap için böyle şeyler duymak insanın içini ferahlatıyorMerhabalar, benim dr kendi yapiyor detayliyi iki kere yapti 16 ve 20 de detayli bakti. 16. haftada gittigimde kist gordu beyinde hatta bana da gosterdi baya belli oluyordu ultrasonda. onemsiz bir sey kaybolur hic merak etme dedi. 20. Haftada bir daha gittim detayli yapti kistler kaybolmustu bile. Kaybolur demistim bak sana falan dedi. Hic takilma bence ben internette de arastirmistim kotu bir durum olmadigi yaziyordu. Bebeklerin cogunda olurmus kaybolurmus gonlunu ferah tut annesi :)
Şimdi benim önceliğim elimde kalmadan stok yapmak cünkü sonra onu ya birine vereceksin ya da 2. Elde satmaya uğraşacaksın bi de evde yer kaplayacak gerek yok.
Mesela
1 paket 1 numara (144lü aldığım)
3 paket 2 numara (toplam 180 adet alacağım)
4 paket 3 numara (288 adet)
5 paket 4 numara (3 nodan fazla) şeklinde şimdilik alınabilir. kullanım süreleri buna uygun olarak değişiyor cünkü
Benim verdiğim adetler prima için geçerli
Ama şahsen ben artık kafama hiç takmıyorum sen de takma zamanla alınır.
Ailende eksik kalan yerde istiyorsa destek atar ne güzel.
bebeğin yenidoğan dönemi hazır olsun yeter kafasındayım artık.
Maalesef ekonomik şartlar
sen önce kendine dikkat edeceksin canım.Ekran fotosunu aldım şimdi çok teşekkür ederim canımgene bu sabah bişeyleri kafaya takmaktan tansiyonumu düşürdüm şükür.
Baş ağrısından bi hal oldum
Doğru diyorsun zamanla alınır hayırlısı herşeyin.
Bana da hep 3 numara stoklayın diyorlardı. Çok arada kaldım şu an.
Canım paket sayısı arttırılarak gitmen daha mantıklı ama şahsen 2 numaradan büyük bi stok yapmam ben
Bebeklerin kilosu aynı olsa bile popo bacak yapısına göre bile değişiyor haliyle
bu forumda bile 2 numarayı 3-4 Aya kadar kullanan sadece 1 kişi görmüştüm.
Ki şöyle de bir şey var premiumcare diğerlerine göre bi tık kalıbı büyük. Başka marka alınacaksa ona da dikkat etmek lazım :)
Kaçar paket almak lazım onu bile bilemiyorum
Zaten kredi kartı ücreti aldı başını gidiyor maşallahStok namına bişey yapmadık
Daha beşik ve arabasına da bakmadık bile.
Annemler bişeyler alacaklarmış. Düşünme filan dedi ama insan düşünmeden de edemiyor.
Zaten 1 numara 1 paket mantıklı ama unutmayın ilk ay 8 adet günde değiştircez buda 15 gün bile olsa 120-140 adetlik 1 paket almak lazımŞimdi benim önceliğim elimde kalmadan stok yapmak cünkü sonra onu ya birine vereceksin ya da 2. Elde satmaya uğraşacaksın bi de evde yer kaplayacak gerek yok.
Mesela
5 paket 4 numara (3 nodan fazla) şeklinde şimdilik alınabilir. kullanım süreleri buna uygun olarak değişiyor cünkü
Tecrubeme dayanaraktan yaziyorum kuşumŞimdi benim önceliğim elimde kalmadan stok yapmak cünkü sonra onu ya birine vereceksin ya da 2. Elde satmaya uğraşacaksın bi de evde yer kaplayacak gerek yok.
Mesela
İlkinde molfix ve canbebe kullandım çokta memnundumAynen ben de bu yaklaşıma katılıyorum.
İlk bebişte hangi marka kullanmıştınız ?
Aa bak burda resmen vücut şekli girmiş devreye sanırım.Tecrubeme dayanaraktan yaziyorum kuşumbende oglumda prima care kullandim dogudunda 1 paket almistim 1 numaradan inan kullanamadik oglum 3600gm dogdu bir iki tane anca zar zor kullandim paket oylece kaldi 2 numarayla devam ettik 3 aylik olunca 3 numaraya gectik 10 aylik olana kadar kullandik sonra 4 numaraya gectik onuda iki ay kullanabildik 5se gectik ama kilot olanlardan cirt cirt deil cok tavsiye ediyorum cok rahatlik valla 1yasinda 5 aylikti 6 numaraya gectik onuda sadece geceleri kullaniyorduk uyurken tuvalet eğitimini cabuk gecti bizim oglan 1 yasinda 8 aylik bez devrini cok sukur kapattik
Simdi ben tecrube falan dedim ama her bebek 3 bucuk kilo dogacak diye bir sey yok belki sizler 1 numaraya 1 2 ay kullanabileceksiniz tavsiye olarak nacizane 9cu aya girdiginizde bebek kilosuna bakaraktan gerek duyarsaniz 1 numarayi alin dedigin gibi ekonomi zorluyor hepimizi gun gectikce her sey zamlaniyor
Hayirlisinla sag saglim gelsin vaktiyle gelsin yavrucaklar insallah
Güle güle kullansın Bebişİlkinde molfix ve canbebe kullandım çokta memnundum
Yine aynı markaları aldım bakalım
İşte bende kendi doktorumdan başka doktora gitmiştim plesanta aşağıda demişti doktorum baktı yok öyle birşey dedi . Bebekte gerilik varmı dedim gayet iyi dedi ondan kendini korkutma canım doktordan doktora değişiyorİnşallah öyledir canım, doktor yorumu işte ne kadar önemli. Telkin edeceklerine bir de böyle telaşa veriyorlar
Haklısın zamanla aşacağım bu kuruntu prensesliğini bir kenara bırakmayı öğreneceğim. :)sen önce kendine dikkat edeceksin canım.
sen iyi ol ki bebek iyi olsun.
dağ gibi anne babası arkasında Doruk'cuğumun.
hallolur hepsi. çok içtenlikle söylüyorum.
Ayy evet gerçekten zamanında gelsinler aman amanAhhhh 3 buçuk ay daha beklesin de öyle gelsin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?