2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Prof dr ahmet gül canım cevizlibağdaymış yeri oraya yönlendirdi bakalım insallah güzel geçer fiyatlar daha uygun olabilirmiş ama
Ay inşallah canım benim Güzel haberlerle çıkarsın inşallah
Maalesef fiyatlar yüksek ama bebişle olan en güzel buluşmalardan biri oluyor neyseki:)

Kaçar paket almak lazım onu bile bilemiyorum
Zaten kredi kartı ücreti aldı başını gidiyor maşallah Stok namına bişey yapmadık
Daha beşik ve arabasına da bakmadık bile.
Annemler bişeyler alacaklarmış. Düşünme filan dedi ama insan düşünmeden de edemiyor.

Şimdi benim önceliğim elimde kalmadan stok yapmak cünkü sonra onu ya birine vereceksin ya da 2. Elde satmaya uğraşacaksın bi de evde yer kaplayacak gerek yok.
Mesela
1 paket 1 numara (144lü aldığım)
3 paket 2 numara (toplam 180 adet alacağım)
4 paket 3 numara (288 adet)
5 paket 4 numara (3 nodan fazla) şeklinde şimdilik alınabilir. kullanım süreleri buna uygun olarak değişiyor cünkü
Benim verdiğim adetler prima için geçerli

Ama şahsen ben artık kafama hiç takmıyorum sen de takma zamanla alınır.
Ailende eksik kalan yerde istiyorsa destek atar ne güzel.
bebeğin yenidoğan dönemi hazır olsun yeter kafasındayım artık.
Maalesef ekonomik şartlar

Son düzenleme:
Kızlar ikinci gebeliğim olduğu için size tavsiyem 1 beden 1 paket yeterli oluyor 2 beden 2 paket aldım 3 ve 4 bol bol stok yapacağım çünkü çok uzun süre bu ikisi kullanılıyor
1 bedeni de 50 Li aldım çünkü kilolu doğarsa 1 ay bile kullanamayacağım zayıf doğarsa da doğumdan sonra 1 paket daha alırım artık

Aynen ben de bu yaklaşıma katılıyorum.
İlk bebişte hangi marka kullanmıştınız ?

hope2022 senin de sat 17 Ocak mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum öyleyse bizim de hafta dönümümüz bugün 20. Haftaya adım atabildik bizde çok şükür
Evett kuzum çok şüküür bende onu yazmak için girdim siteye senin mesajını görünce öut oldum yarısıı bitti kalan yarısıda sağlıkla sıhhatle bitip kucağımıza almak nasip olur insallah

Ay hadi inşallah. Çok teşekkür ederim cevap için böyle şeyler duymak insanın içini ferahlatıyor

Ekran fotosunu aldım şimdi çok teşekkür ederim canım gene bu sabah bişeyleri kafaya takmaktan tansiyonumu düşürdüm şükür.
Baş ağrısından bi hal oldum
Doğru diyorsun zamanla alınır hayırlısı herşeyin.

sen önce kendine dikkat edeceksin canım.
sen iyi ol ki bebek iyi olsun.
dağ gibi anne babası arkasında Doruk'cuğumun.
hallolur hepsi. çok içtenlikle söylüyorum.

Bana da hep 3 numara stoklayın diyorlardı. Çok arada kaldım şu an.

Zaten 1 numara 1 paket mantıklı ama unutmayın ilk ay 8 adet günde değiştircez buda 15 gün bile olsa 120-140 adetlik 1 paket almak lazım

2 numara ise ne olursa olsun 288 lik paket bitane atmak lazım

Bide prima premium biraz kalıbı büyük ona göre düşünün kız bebekler daha zayıf oluyor -Sunshine katılıyorum stoklama şekli çok çok mantıklı

Tecrubeme dayanaraktan yaziyorum kuşum bende oglumda prima care kullandim dogudunda 1 paket almistim 1 numaradan inan kullanamadik oglum 3600gm dogdu bir iki tane anca zar zor kullandim paket oylece kaldi 2 numarayla devam ettik 3 aylik olunca 3 numaraya gectik 10 aylik olana kadar kullandik sonra 4 numaraya gectik onuda iki ay kullanabildik 5se gectik ama kilot olanlardan cirt cirt deil cok tavsiye ediyorum cok rahatlik valla 1yasinda 5 aylikti 6 numaraya gectik onuda sadece geceleri kullaniyorduk uyurken tuvalet eğitimini cabuk gecti bizim oglan 1 yasinda 8 aylik bez devrini cok sukur kapattik
Simdi ben tecrube falan dedim ama her bebek 3 bucuk kilo dogacak diye bir sey yok belki sizler 1 numaraya 1 2 ay kullanabileceksiniz tavsiye olarak nacizane 9cu aya girdiginizde bebek kilosuna bakaraktan gerek duyarsaniz 1 numarayi alin dedigin gibi ekonomi zorluyor hepimizi gun gectikce her sey zamlaniyor
Hayirlisinla sag saglim gelsin vaktiyle gelsin yavrucaklar insallah

Aa bak burda resmen vücut şekli girmiş devreye sanırım. 3 buçuk aslında çok başlangıç kilosu oluyor genellikle ama siz direkt 2 den başlamışsınız
Ah amin inşallah o günleri görelim
Allah’ın izniyle eksiklerini de hallederiz rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin

İlkinde molfix ve canbebe kullandım çokta memnundum
Yine aynı markaları aldım bakalım
Güle güle kullansın Bebiş

Bende 1 numarayı 150 Li paket almıştım yarısını anca kullandım kızım 3500 doğmuştu
O yüzden bu sefer 1 numarayı 50 Li küçük paket aldım 2 de zaten bol gelmiyor 3 buçuk kiloluk bebeğe

İnşallah öyledir canım, doktor yorumu işte ne kadar önemli. Telkin edeceklerine bir de böyle telaşa veriyorlar
İşte bende kendi doktorumdan başka doktora gitmiştim plesanta aşağıda demişti doktorum baktı yok öyle birşey dedi . Bebekte gerilik varmı dedim gayet iyi dedi ondan kendini korkutma canım doktordan doktora değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…