2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Oy oy minik hamile göbeği en sevdiğim

Saçların da kızın gibi güneş gibiymiiiiş

Ayy maşallah minik artık ordan annesine el sallıyor

Ayy maşallah minik artık ordan annesine el sallıyor
Oy papatyam sorma. Göbeğimi açıp izliyorum, bazı hareketleri ben hissetmediğim halde bi bakıyorum iniyo çıkıyor titriyor. bu kadar etkili hareketleri hissettirmeden nasıl yapıyor anlamıyorum

Çok güzel gözüküyor canım

Anasına bak kızını al diye boşa dememişler Güneş hanım zaten güneş gibi anneyle dünyaya gelicek inşAllah Sağlıkla gelsin prenses

Geçmiş olsun Birbasak cım

hope2022 senin de sat 17 Ocak mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum öyleyse bizim de hafta dönümümüz bugün 20. Haftaya adım atabildik bizde çok şükür
Oyyyyy kız yolu yarıladınız mı şimdi siz de

Anasına bak kızını al diye boşa dememişler Güneş hanım zaten güneş gibi anneyle dünyaya gelicek inşAllah Sağlıkla gelsin prenses
İnşallah canım benim
İnşallah hepimiz sağ Salim kavuşalım

Çok tatlışşş çıkmış artık Bende gidip doktora geleyim meşhur elbisemle atıcam kocaman olduk

Çok tatlışşş çıkmış artık Bende gidip doktora geleyim meşhur elbisemle atıcam kocaman olduk
Ay evet sen bayaadır fotoğraf paylaşmadın ayna karşısında fotoğrafını bekliyoruz
Doktor kontrolü ne zaman ?
Yalnız ben de bir amele yanığı oldum ki sorma

Ay evet sen bayaadır fotoğraf paylaşmadın ayna karşısında fotoğrafını bekliyoruz
Doktor kontrolü ne zaman ?
Yalnız ben de bir amele yanığı oldum ki sorma
Kıyamam bol nemlendirici sür 17 haziran detaylı ultrasonumuz anne oğul hastaneden çıkıp buraya fotolar atıcaz

O halde benden de bi göbüş fotosu gelsin yarın randevum var 9 da bebisin güzel fotosunuda cekebilirsek salarım buraya

Eklentiler

• 855EE3E8-4E8A-4A61-9031-6E05D38A48F3.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 109
Kıyamam bol nemlendirici sür 17 haziran detaylı ultrasonumuz anne oğul hastaneden çıkıp buraya fotolar atıcaz
Az kalmııış fotoğrafları bekliyorum

O halde benden de bi göbüş fotosu gelsin yarın randevum var 9 da bebisin güzel fotosunuda cekebilirsek salarım buraya
Yaaaa minik göbüşe bak
Yarın fotoğraf kessssin bekliyorum bak güzel haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…