Oy oy minik hamile göbeği en sevdiğimO zaman dün çekindiğim bi foto+4 ile devam ediyoruz beslenmede çok büyük değişiklik olmasa da vücut bi anda kilo depolamaya başladı reessmen
22+0 dık selam olsun
Haftasonu Erdek’e kaçtık çok yorulmuşuz ama hava değişikliği çok çok iyi geldi.
Kuzey cephesinde rüzgar çok, giderseniz Güney cephesini tercih edin oralar güzel
22+0 dık selam olsun
Kuzey cephesinde rüzgar çok, giderseniz Güney cephesini tercih edin oralar güzel
Oy oy minik hamile göbeği en sevdiğim
Saçların da kızın gibi güneş gibiymiiiiş
Ayy bilmeyen biri hamile demez vallahi masallah
Ayy maşallah minik artık ordan annesine el sallıyorO zaman dün çekindiğim bi foto+4 ile devam ediyoruz beslenmede çok büyük değişiklik olmasa da vücut bi anda kilo depolamaya başladı reessmen
22+0 dık selam olsun
Oy papatyam sormaAyy maşallah minik artık ordan annesine el sallıyor
Çok güzel gözüküyor canımSelam kızlar. Cuma günü detaylı ultrasonum vardı. Ancak kendimi toparlayıp yazabiliyorum. İkili ve dörtlü testim düşük risk çıkmıştı. Bugüne kadar ultrasonda herhangi bir anormallik görülmedi burun kemiği vs ölçümü yapılmıştı normaldi. Cuma günü detaylıya recep has a gittim. Burun kemiği küçük dedi. Onun dışında hiç bir problem yok dedi. 30dk boyunca inceledi. Burun kemiğinin küçük olması risk ifade edebilir down sendromu açısından kitaplar öyle diyor dedi. Fakat bana sorarsan çok güzel bir kız bebek down sendromluya benzemiyor dedi. Çok net bir sürü görüntüsünü verdi renki olarak. Cd de verdi. Fetal dna yaptırabilirsin kafamda soru işareti kalmasın diyorsan dedi. Bir telefon numarası verdi nifty test için yönlendirdi. Hemen kan verdim. Kısacası test sonucunu bekliyorum. Canım çok sıkıldı bana dua edin ne olur. Görüntüsünü ekliyorum. Çok net zaten bana benziyor kopyam gibi. Bende küçük burunluyum doktora dedim benim gibi küçük burunludur belki diye oda tabiki olabilir dedi. Görüntüsü çok güzel bir kız bebek dedi. İnşallah sorun çıkmaz kafam bulandı
Anasına bak kızını al diye boşa dememişler Güneş hanım zaten güneş gibi anneyle dünyaya gelicek inşAllahO zaman dün çekindiğim bi foto+4 ile devam ediyoruz beslenmede çok büyük değişiklik olmasa da vücut bi anda kilo depolamaya başladı reessmen
22+0 dık selam olsun
Geçmiş olsunYavrum pek iyi değilim aslında, katılamıyorum o yüzden sohbetlerinize.
Önce apandisit şüphesiyle neredeyse ameliyat olacaktım, doktor vazgeçti değil dedi ama ağrılarım dinmiyor, kasılmalarım da öyle. Keyfim yok hiç.
Senin nasıl gidiyor iyi misin? Her şey yolunda mı?
Oyyyyy kız yolu yarıladınız mı şimdi siz dehope2022 senin de sat 17 Ocak mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum öyleyse bizim de hafta dönümümüz bugün 20. Haftaya adım atabildik bizde çok şükür
Anasına bak kızını al diye boşa dememişler Güneş hanım zaten güneş gibi anneyle dünyaya gelicek inşAllahSağlıkla gelsin prenses
Çok tatlışşşO zaman dün çekindiğim bi foto+4 ile devam ediyoruz beslenmede çok büyük değişiklik olmasa da vücut bi anda kilo depolamaya başladı reessmen
22+0 dık selam olsun
Ay evet sen bayaadır fotoğraf paylaşmadın ayna karşısında fotoğrafını bekliyoruzÇok tatlışşşçıkmış artık Bende gidip doktora geleyim meşhur elbisemle atıcam kocaman olduk
Kıyamam bol nemlendirici sürAy evet sen bayaadır fotoğraf paylaşmadın ayna karşısında fotoğrafını bekliyoruz
Doktor kontrolü ne zaman ?
Yalnız ben de bir amele yanığı oldum ki sorma
O zaman dün çekindiğim bi foto+4 ile devam ediyoruz beslenmede çok büyük değişiklik olmasa da vücut bi anda kilo depolamaya başladı reessmen
22+0 dık selam olsun
Senden de bi göbüş fotosu bekliyoruzÇok tatlışşşçıkmış artık Bende gidip doktora geleyim meşhur elbisemle atıcam kocaman olduk
Az kalmııış fotoğrafları bekliyorumKıyamam bol nemlendirici sür17 haziran detaylı ultrasonumuz anne oğul hastaneden çıkıp buraya fotolar atıcaz
Yaaaa minik göbüşe bakO halde benden de bi göbüş fotosu gelsinyarın randevum var 9 da bebisin güzel fotosunuda cekebilirsek salarım buraya
İnsallah kuzum yaAz kalmııış fotoğrafları bekliyorum
Yaaaa minik göbüşe bak
Yarın fotoğraf kessssin bekliyorum bak güzel haberlerle gel inşallah
Hahaha
Ahhh amin allahım duy sesimiziİnsallah kuzum yaHepimiz hep güzel haberlerle yazalım buralara
Birkaç haftaya fitliğimiz kalmayacak ondan eminim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?