2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar oioi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yüzde 50 indirim var şu an. Deterjan vs ile yıkanmıyor, koku yapıyor dediler ama ben dayanamayıp, puzzle vakumlu tabağını aldım. Önlüğü de alsam mı indirim bitmeden acaba..

Maddi olarak zorlamıyorsa yapıştır gitsin bence
Ben alışverişe uzun süre ara veriyorum

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce kasılmaların biter. Neden olduğunu bulsalar da rahatlsan keşke. Çok üzüldüm, Allah şifa versin
Ben de bu yüzden implanta devam edeceğim sanırım. Doktor hamilelerde safra kesesi ameliyatı çok var demişti. Acaba safra kesen mi sancı yapıyor ki
Çok teşekkür ederim bebeğim, amin inşallah.

Böbrekte kum, yumurtalıkta kist falan çıktı ama elle muayenede apandisit bulgusu vardı. Neyseki yürüyebiliyorum, hareket ederken ağlıyordum artık.

anladim kuzum tabi insan ister istemez endiseleniyor.
En kisa zamanda bir cozum bulunur insallah canim , agrilarin diner

Ben de öylee. Ekmeği kesmek çok zor, neye süreceğim avokadoyu?

ay ben yiyemiyorum . muz , avokado , yulaf sutunu karistirip smoothie gibi iciyorum .
Gebeliğe bağlı mı değil mi bilmiyorum kadın doğum doktorum birşey demedi.. Sanırım ani hareketimden dolayı oldu
Benim bir arkadasimda da var ama onda stress e uzuntuye bagliymis.

İnşallah yavrum inşallah, teşekkür ederim.

E süper, bu havalarda iyi gider smoothie.

Amin inşallah hepimizin canım . Kalpte parlaklık ne demekmis ilk defa duydum. İnşallah bir sıkıntı olmadan hepimiz atlatalim

-Sunshine canım benim tetanoz ile ilgili eklediğin görseli ekran kaydı aldım, 2 doz yaptırmak gerek o zaman. Benim 2. Dozum bu cuma gözüküyor olalım bakalım şifa niyetine

Amin inşallah hepimizin canım . Kalpte parlaklık ne demekmis ilk defa duydum. İnşallah bir sıkıntı olmadan hepimiz atlatalim
‘Önceden olsa down sendromunu düşünürdük ama artık 10 gebeden birinde görüyoruz ve doğuma kadar geçiyor, üzerinde durulacak bir şey değil kafana takma. ‘ dedi kendisi.

Amin bebeğim aminn, inşallah.

Canım valla surda gidenlerin yarisindan fazlasına detaylı ultrasonda bir şeyler söylemişler . Ciddi söylüyorum bu zamanda artık herkese bir şeyler söylüyorlar ve çocuklar sağlıklı doğuyor anca biz strese girdiğimizde kalıyoruz .

O zaman dün çekindiğim bi foto +4 ile devam ediyoruz beslenmede çok büyük değişiklik olmasa da vücut bi anda kilo depolamaya başladı reessmen
22+0 dık selam olsun
Haftasonu Erdek’e kaçtık çok yorulmuşuz ama hava değişikliği çok çok iyi geldi.
Kuzey cephesinde rüzgar çok, giderseniz Güney cephesini tercih edin oralar güzel

Eklentiler

• 65C24010-CC31-42DE-8B37-3A271AD5F01F.webp
    111,5 KB · Görüntüleme: 116
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…