- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.484
- 548
Ayy gercekten öyle benimki de böyle kalkarken geçen bir tekme attı iki büklüm oldum daha yarım kilo bile değil oysa kiOy papatyam sorma. Göbeğimi açıp izliyorum, bazı hareketleri ben hissetmediğim halde bi bakıyorum iniyo çıkıyor titriyor. bu kadar etkili hareketleri hissettirmeden nasıl yapıyor anlamıyorum
Nane uçucu yağı yasak değil bir yanlışlık olmasın? Ben aromaterapiyle yakından ilgileniyorum, yapılmış son çalışmaları dahi kontrol ederek almıştım ve elimde de mevcut şuan, kullanırken hiç bir sorun yaşamadım koklamalarda. Gerektiğinde de cildime seyrelterek uyguluyorum hiç bir sorun yaşamadım.siyah cay , yesilcay ve beyaz cay icilebilir ama hepsinde kafein oldugu icin tansiyonu etkiler diye bir bardaktan fazla icmeyin yazmislar.
Nane essensiyal yagi da yasak hamilelikte .
Ben de merakla bekliyorum hala birleşmedi. Çok az karnım var zaten. Bebek değil de göbek gibi duruyor :)Kızlar sizin göbekler birleşti mi benimki hala iki tane birleşmiyor
Sadece alt karnım biraz daha belirginleşti o kadar. Bebeğin başı aşağıda ayaklar göbek deliğimde zamanla yukarı çıkıyormuş heralde büyükler öyle diyor
Birleşmeyebiliyor muymuşBenim birleşti ya çok şükür ama benim bebek yukarı çıktı baya çünkü gögüs altımda karnım arası doldu böyle bu hafta. Ay hamileliğin başında 2 ayrı karınla gezcem diye mutsuzdum
Ne diye aratıyorsun canım instagramda? Erkek bebek için bakıcam ben de istiyorumKapi süsü yaptiracak olan var mi?
Var ise paylasirmisiniz ? ben insta dan bir kac sayfa buldum ama cogu benzer modeller , emin olamiyorum.
Maşallah büyümüş artık annesi, minyatür insan gibi herbiriŞükür temiz çıktı ya .. Allahim herkesin başına inşallah 359 gr çıktı bir de(20+5)
Yüzü hep gülüyor dedi ama inatçı bebiş hala asagida . Kafasına yorum yapmakta zorlandı
Bir de elini çenesine koyup öyle durması hele.. çok tatlıydı. Bir ara bağdaş bile kurdu. Valla işimiz iş Hareketi bol. Keyifli
Sizde durumlar nasıl kızlar.
Ben bunu yaptırdım canım istersen instagram adı baykuscraft bi inceleNe diye aratıyorsun canım instagramda? Erkek bebek için bakıcam ben de istiyorum
Öyle bişi yok :)Kızarmış ekmeğin dümdüz taze ekmeğe göre kalorisi filan azalıyormuş diyollaen azından
Çok çok teşekkürler.Amin canım senden de
Yaparız ya biz neler atlattık bunun da üstesinden gelicez inşallah
Canım benimki de bir hafta geride şu an ve doktor gayet normal dedi . Kendini üzme hiçbir şeye bu haftalarda gelişim geriliği falan olmaz dedi.
Teşekkürler cnm. Güle güle kullanınBen bunu yaptırdım canım istersen instagram adı baykuscraft bi incele
Ah canım ya dün en son size bunları yazdıktan sonra gene tansiyonum düştü, biraz uzak kalıp düşünmemeye çalıştım şimdi dört gözle doktordan gelecek cevabı bekliyorum.Bence hiçbir problem olmayacak.
Kendine dikkat edersin daha bilinçli olursun sadece bu sürede. Dediğin gibi bebek sağlıklı doğsun da yeter.
Ki bence öyle de olacak
Hem sen de zayıf bir bebekmişsin
Çok güzelsinizO zaman dün çekindiğim bi foto+4 ile devam ediyoruz beslenmede çok büyük değişiklik olmasa da vücut bi anda kilo depolamaya başladı reessmen
22+0 dık selam olsun
Haftasonu Erdek’e kaçtık çok yorulmuşuz ama hava değişikliği çok çok iyi geldi.
Kuzey cephesinde rüzgar çok, giderseniz Güney cephesini tercih edin oralar güzel
Ahhhh 3 buçuk ay daha beklesin de öyle gelsin amaAyy gercekten öyle benimki de böyle kalkarken geçen bir tekme attı iki büklüm oldum daha yarım kilo bile değil oysa kigelselerde sevsek artık
Ay eveeet yokmuş sanırım yaaa internet tabi ki bilgi kirliliği ile dolu ama glisemik index i düşüyor diyolla en azındanÖyle bişi yok :)
ah be çiçeğimAh canım ya dün en son size bunları yazdıktan sonra gene tansiyonum düştü, biraz uzak kalıp düşünmemeye çalıştım şimdi dört gözle doktordan gelecek cevabı bekliyorum.
Çok çok teşekkür ederim inşallah herşey dediğiniz gibi gelişir.
Bana da hep 3 numara stoklayın diyorlardı. Çok arada kaldım şu an.Kızlar arkadaşım dediki o prima premium care kullanıyor hep doğduğundan beri erkek çocuğu var 1 numaradan 1 paket alın ama 2 numarayı stoklayın çünkü 8 aya kadar 2 numara kullanıyor nerdeyse şişko bir bebek olmazsa size bir tablo attım premium care 2 numara 4-8 kg bebekler için bilginiz olsun ben 1 paket 1 numara aldım biraz 2 stoklucam
Selam kızlarBen bugün oğluşu görmeye gittim taklalar atıyordu krize girdim keyfi yerinde Bir maşallahınızı alırım 21 haziranda perinatolojiye yönlendirdi doktorum detaylı ultrason için fiyat 1200 dediler normal midir ücret sizler ne kadara yaptırdınız?
Prof dr ahmet gül canım cevizlibağdaymış yeri oraya yönlendirdi bakalım insallah güzel geçer
Ay ay ay maşallah ya eli kulağında annesi Bebiş doğmayı bekliyor
İstanbul’da fiyatlar genelde bu şekilde canım ben de kredi kartı ile ödedim 1100 TL verdim.
Kime yönlendirildin?
Canım paket sayısı arttırılarak gitmen daha mantıklı ama şahsen 2 numaradan büyük bi stok yapmam benBana da hep 3 numara stoklayın diyorlardı. Çok arada kaldım şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?