2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Oy papatyam sorma. Göbeğimi açıp izliyorum, bazı hareketleri ben hissetmediğim halde bi bakıyorum iniyo çıkıyor titriyor. bu kadar etkili hareketleri hissettirmeden nasıl yapıyor anlamıyorum
Ayy gercekten öyle benimki de böyle kalkarken geçen bir tekme attı iki büklüm oldum daha yarım kilo bile değil oysa ki gelselerde sevsek artık

siyah cay , yesilcay ve beyaz cay icilebilir ama hepsinde kafein oldugu icin tansiyonu etkiler diye bir bardaktan fazla icmeyin yazmislar.

Nane essensiyal yagi da yasak hamilelikte .
Nane uçucu yağı yasak değil bir yanlışlık olmasın? Ben aromaterapiyle yakından ilgileniyorum, yapılmış son çalışmaları dahi kontrol ederek almıştım ve elimde de mevcut şuan, kullanırken hiç bir sorun yaşamadım koklamalarda. Gerektiğinde de cildime seyrelterek uyguluyorum hiç bir sorun yaşamadım.
Dediğim gibi nane yasak değil bir yanlışlık olmuştur.

Ben özellikle yoğun bulantı yaşadığım ilk trimesterda nane koklamanın çok büyük faydasını gördüm, uzun yola çıkacaksam hemen alırım yanıma hayat kurtarıyor. Bulantı yaşayanlara öneririm.
Kafein konusunda da abartmadıkça içebilirsiniz. Mesela 1 fincan Türk kahvesi her gün içilebilir ama 3 4 bardak artık hem bebekte hem annede çarpıntı yapar.

Ben de merakla bekliyorum hala birleşmedi. Çok az karnım var zaten. Bebek değil de göbek gibi duruyor :)

Hamilelikte Hibiskus adaçayı önerilmiyor. Bitki çayı içecekseniz tericihiniz kuşburnu olabilir.

Kızlar arkadaşım dediki o prima premium care kullanıyor hep doğduğundan beri erkek çocuğu var 1 numaradan 1 paket alın ama 2 numarayı stoklayın çünkü 8 aya kadar 2 numara kullanıyor nerdeyse şişko bir bebek olmazsa size bir tablo attım premium care 2 numara 4-8 kg bebekler için bilginiz olsun ben 1 paket 1 numara aldım biraz 2 stoklucam

Eklentiler

• 183352B6-AF22-4451-8502-F935F38AAF9E.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 84
Maşallah büyümüş artık annesi, minyatür insan gibi herbiri Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Ne diye aratıyorsun canım instagramda? Erkek bebek için bakıcam ben de istiyorum
Ben bunu yaptırdım canım istersen instagram adı baykuscraft bi incele

Eklentiler

• 1B3EAC30-A9F0-443B-BAB8-0A27E0EF7D4D.webp
    15 KB · Görüntüleme: 60
  • 78EB2976-4127-4469-A5D2-8AB6743A281E.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 75
Amin canım senden de
Yaparız ya biz neler atlattık bunun da üstesinden gelicez inşallah
Çok çok teşekkürler.

Canım benimki de bir hafta geride şu an ve doktor gayet normal dedi . Kendini üzme hiçbir şeye bu haftalarda gelişim geriliği falan olmaz dedi.

İnşallah öyledir canım, doktor yorumu işte ne kadar önemli. Telkin edeceklerine bir de böyle telaşa veriyorlar.

Bence hiçbir problem olmayacak.
Kendine dikkat edersin daha bilinçli olursun sadece bu sürede. Dediğin gibi bebek sağlıklı doğsun da yeter.
Ki bence öyle de olacak
Hem sen de zayıf bir bebekmişsin
Ah canım ya dün en son size bunları yazdıktan sonra gene tansiyonum düştü, biraz uzak kalıp düşünmemeye çalıştım şimdi dört gözle doktordan gelecek cevabı bekliyorum.
Çok çok teşekkür ederim inşallah herşey dediğiniz gibi gelişir.

Çok güzelsiniz

Selam kızlar Ben bugün oğluşu görmeye gittim taklalar atıyordu krize girdim keyfi yerinde Bir maşallahınızı alırım 21 haziranda perinatolojiye yönlendirdi doktorum detaylı ultrason için fiyat 1200 dediler normal midir ücret sizler ne kadara yaptırdınız?

Eklentiler

• 0AC75C42-BA64-4B05-ACA0-91864A4E6492.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 79
Ayy gercekten öyle benimki de böyle kalkarken geçen bir tekme attı iki büklüm oldum daha yarım kilo bile değil oysa ki gelselerde sevsek artık
Ahhhh 3 buçuk ay daha beklesin de öyle gelsin ama

Öyle bişi yok :)
Ay eveeet yokmuş sanırım yaaa internet tabi ki bilgi kirliliği ile dolu ama glisemik index i düşüyor diyolla en azından
ah be çiçeğim
Sakin kalmaya çalış biraz nefes egzersizleri yap olmazsa
Önce kendine dikkat etmen lazım
Sorunsuz geçecek bu süreç inanalım beraber

Bana da hep 3 numara stoklayın diyorlardı. Çok arada kaldım şu an.

Ay ay ay maşallah ya eli kulağında annesi Bebiş doğmayı bekliyor
İstanbul’da fiyatlar genelde bu şekilde canım ben de kredi kartı ile ödedim 1100 TL verdim.
Kime yönlendirildin?

Ay ay ay maşallah ya eli kulağında annesi Bebiş doğmayı bekliyor
İstanbul’da fiyatlar genelde bu şekilde canım ben de kredi kartı ile ödedim 1100 TL verdim.
Kime yönlendirildin?
Prof dr ahmet gül canım cevizlibağdaymış yeri oraya yönlendirdi bakalım insallah güzel geçer fiyatlar daha uygun olabilirmiş ama

Bana da hep 3 numara stoklayın diyorlardı. Çok arada kaldım şu an.
Canım paket sayısı arttırılarak gitmen daha mantıklı ama şahsen 2 numaradan büyük bi stok yapmam ben
Bebeklerin kilosu aynı olsa bile popo bacak yapısına göre bile değişiyor haliyle
bu forumda bile 2 numarayı 3-4 Aya kadar kullanan sadece 1 kişi görmüştüm.
Ki şöyle de bir şey var premiumcare diğerlerine göre bi tık kalıbı büyük. Başka marka alınacaksa ona da dikkat etmek lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…