2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar sizce detaylıyı prof’un görmesi önemli mi? Yoksa devlet hastanesine gidip, rastgele bir doktora mı gitsem, çok kararsızım. O parayı veresim gelmedi nedense yatağını alırım ay

Kızlar sizce detaylıyı prof’un görmesi önemli mi? Yoksa devlet hastanesine gidip, rastgele bir doktora mı gitsem, çok kararsızım. O parayı veresim gelmedi nedense yatağını alırım ay

Bence önemli canım ya Allah korusun bir sıkıntı var ise baştan önlem almak önemli. Normal bir doktor deneyimi vs sürekli detaylı yapan bir doktora göre daha azdır bence

Bende 1 numarayı 150 Li paket almıştım yarısını anca kullandım kızım 3500 doğmuştu
O yüzden bu sefer 1 numarayı 50 Li küçük paket aldım 2 de zaten bol gelmiyor 3 buçuk kiloluk bebeğe
Aynen canim tekrar o bezli gunlere donecegim icin heyecanliyim ilk bebegim oglandi simdiki kiz bakalim ustesinden nasil gelicem

Kizlar su 4moms ya da babybjorn tarzi seyler var ya sizce kullanisli mi almayi dusunuyor musunuz? Tabi markalari urunleri anlatabilmek icin soyluyorum uygun fiyatli olanlarini soruyorum aslinda bunlar baya tuzlu

Bizde 550 fiyat verdiler tatlım maşallah oğluşa

Kizlar su 4moms ya da babybjorn tarzi seyler var ya sizce kullanisli mi almayi dusunuyor musunuz? Tabi markalari urunleri anlatabilmek icin soyluyorum uygun fiyatli olanlarini soruyorum aslinda bunlar baya tuzlu
Bebeğe bağlı canım ben almadım o yüzden belki hiç durmayacak

Ben de babyjorn ün çakması olan bir ürün var, onu alacağım sanırım. Sorduğum herkes çok öneriyor.

Bana da prof 1750 dedi. Ama ben halen araştırmadayım, buradaki arkadaşlar çok iyi bulmuşlar. Benim arkadaş devletten randevu aldı, detaylı yaptırmak istiyorum demiş, kadın gün vermiş. Ücretsiz baktırmış. Uygun bulamazsam ben de öyle yaparım belki

Canım şifa olsun inşallah, kaçıncı haftandasın?

Ben de babyjorn ün çakması olan bir ürün var, onu alacağım sanırım. Sorduğum herkes çok öneriyor.
Babybjörn aldım ben 2 el aldım ama sansıma bebeğin reflüsü varmış kullanamamışlar bile o yüzden daha uyguna aldım. 4moms sağlıklı değil hareketler yapay olduğu için günde yarım saatten fazla 4moms kullanılması önerilmiyor o yüzden onu tercih etmek mantıksız ama babybjörn ya da mudillerini öneririm motor gelişimini sağlıyo doğar doğmaz kullanıyorlar cocuk alışınca seviyor zaten. İlk etapta alıştırmak önemli.

Bende araştıracağım ya şimdi korkum bilgisi olmayan bi doktorun yanlış bir sey söylemesinden de korkuyorum prof daha güvenilir geliyor ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…