Oglumda bütün randevulara bilikte gittik. Gördüklerinde daha farkli oluyor onlar icinde, esim benden cok hamileydi, yerime o konusuyordu doktorla daha cok

Ogluma daha söylemedik 12. haftayi gecelimde öyle söyleyecegim o yüzden onun gelmesini istemedim. Kardes istiyor dün cizgifilmde bebek gördü bizimde böyle bebegimiz olcak, arkadasim olcak diyor. surekli ters saatler soyledi yeni randevu icin hem esim yok hem oglanin okul saati disinda. Esim yine gelirdi ama ayni gün 13.00 te benim randevum var 14.15 te cocugun kimlik pasaport randevusu var. Ikinci randevuyu muhtemelen 12. haftaya verecekler ikili taramadan dolayi artik fotosunu görecek babasi ne yapalim.

ben once randevu verip degistirmelerine sinir oldum gidince konusacagim umarim birdaha böyle bir durum olmaz. Birde burada böyle uzmanlara randevu almak zor surekli dolular daha erken olsun diyorum dolu diyor 29 da benim icin gec bir an önce saglikli oldugunu görüp hevesle beklemek istiyorum haliyle. Su an cok adapteyim hamilelige desem yalan olur, kendimi kaptirmak istemiyorum. Insallah sagliklidir sorun skinti yoktur. Kismet artik ne diyelim.