- 14 Ocak 2022
- 2.156
- 3.300
- 53
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim şahsi fikrim bu testlere bakmayın artık. Benim değerim ilk 12 çıktığında bi yandan idrar testiyle bakıyordum gittikçe sileşti hatta negatif gibi biseydi gözükmüyordu hiç. Kan verdim 56ya yükselmişti. O negatif gibi çıkan testlerin markası aynıydı sonra başka testle yaptım koyulastigini görmüştüm. En iyisi kan testiYükledim sonunda lütfen bakın kızlar silik değil mi daha koyuydu 4 gün önce yaptığımda4 gün önce yaptığımı da ekledim kızlar.
Elini kolunu poposunu bi oynatırsa ben kesin bi ağlarım içerdeAy amin amin aminn, o odaya girene kadar ne ter dökeceğim, inşallah çıkarken de ağlayacaksak mutluluktan ağlayalım minnoş.![]()
Bence idrar testine itimat etme yediklerimiz ictiklerimiz bile etkiliyor. Kan testi verebilirsin. Rabbim sana bagislasin guzel düşünelimYükledim sonunda lütfen bakın kızlar silik değil mi daha koyuydu 4 gün önce yaptığımda4 gün önce yaptığımı da ekledim kızlar.
İyi düşün iyi olsun ilk Foto biraz silik ama alet te bozuk ta olabilir ne zaman gideceksin DrYükledim sonunda lütfen bakın kızlar silik değil mi daha koyuydu 4 gün önce yaptığımda4 gün önce yaptığımı da ekledim kızlar.
Evet yarın 9.haftaya giriyoruz. Kolları bacakları hareket edecektir mutlaka bebeğim.Elini kolunu poposunu bi oynatırsa ben kesin bi ağlarım içerdehala bi canlının içimde olması fikri çok değişik ve hayal gibi geliyor
birde hissetmiyoruz ya daha, senin bebisin de bu hafta hareket etmeye başladı annesi
❤
Allah nasip ederse hiçbişey olmaz o doktor kontrollerinden ağzımız kulaklarımızda çıkalım hepAynen öyle canım zaman yaklaştıkça kalbim ağzımda atıyor resmen. Allah herkese doktor odasından rahatlamış bi şekilde çıkmayı nasip etsin❤
4.haftaydı sanırım testim bir öncekine göre silik çıkmıştı idrarı az damlattığımı farkettim ondan öyle çıkmıştı. Sizinde öyledir belki.Yükledim sonunda lütfen bakın kızlar silik değil mi daha koyuydu 4 gün önce yaptığımda4 gün önce yaptığımı da ekledim kızlar.
Canım çok geçmiş olsun üzülme moralini yüksek tut. İnşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur.Merhaba arkadaşlar. Dün ve bugün kanamalarım artmıştı doktora gittim maalesef bebek gelişmemiş. Tiroitten büyük ihtimal dedi. Bugün kan aldı, çarşamba tekrar alacak bhcg değerine bakacak. Düşüş varsa ilaçla veya kürtajla gidecek bebeğim. Çok üzgünüm. Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
İnşallah öyledir canım yarın doktorla netleşecek inşallahBenim şahsi fikrim bu testlere bakmayın artık. Benim değerim ilk 12 çıktığında bi yandan idrar testiyle bakıyordum gittikçe sileşti hatta negatif gibi biseydi gözükmüyordu hiç. Kan verdim 56ya yükselmişti. O negatif gibi çıkan testlerin markası aynıydı sonra başka testle yaptım koyulastigini görmüştüm. En iyisi kan testi
Yarın gideceğim kızlar 3 te randevum varİyi düşün iyi olsun ilk Foto biraz silik ama alet te bozuk ta olabilir ne zaman gideceksin Dr
Teşekkür ederim ama benim hiç ümidim kalmadı. Kanamamda artıyor sürekli. 20-25 gündür psikolojim alt üst. Bugün ağlamaktan bir hal oldum ama sizlere çok dua ettim inş sağlıcakla alın bebekleriniz kucağınızaCanım çok geçmiş olsun üzülme moralini yüksek tut. İnşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur.
İnşallah sende alırsın canım kucağına yavrunu ilk çocuğumda bende de oldu kanama her ay olmasa da 2 ayda bir olurdu. 9 ay yattım WC ve yemek dışında kalkamadım. Sende öyle bırak ev dağınık kalsın koksun bebeğin daha önemli ayağın altına yastık al yüksek te tut. İnşallah sana tutunurTeşekkür ederim ama benim hiç ümidim kalmadı. Kanamamda artıyor sürekli. 20-25 gündür psikolojim alt üst. Bugün ağlamaktan bir hal oldum ama sizlere çok dua ettim inş sağlıcakla alın bebekleriniz kucağınıza![]()
Kıyamam ya nasıl silebilirsin kiEvet yarın 9.haftaya giriyoruz. Kolları bacakları hareket edecektir mutlaka bebeğim.Geçen sene hareketlerini görmüştüm, videosu hala duruyor.
Bu hafta ışık hızında geçsin istiyorum.
Aynen öyle hersey nasip meselesi. Bizim elimizden dua etmek geliyor işte Allah hepimizin yüzünü güldürsün evlatla sınamasın inşallahAllah nasip ederse hiçbişey olmaz o doktor kontrollerinden ağzımız kulaklarımızda çıkalım hep![]()
Güzel haberlerle gelirsin inşallahİnşallah öyledir canım yarın doktorla netleşecek inşallah
Cerio cum geçmiş olsun doktora git tabi ilk defa oluyor sende sanırım değil mi? Allah’ın izniyle bir şey yoktur inşallah ama doktor görsün muhakkak. İğne, progestan filan kullanmıyorsan onlar yapılır.Kızlar kahverengi akıntı ve biraz şiddetli kasık ağrım var hastaneye gitmeli miyim sizce panik oldum dua edin bana![]()