• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay onu ben de düşündüm minnoşum ya, başka şehirde daha güzel bir hastanede doğum, ama doktorla aramdaki enerji turmalı, yeniden tanımam güvenmem lazım.🙁

Ben doğumhanede kürtaj oldum, sonrasında götürdükleri oda iki kişilikti, doğumda durum farklı mı başka odaları var mı onu öğrenmem lazım bakalım.:işsiz:
Doktorunun hastanesini bi didikleyip sorman lazım canım. Benimde orda beğendiğim hatta daha çok sevdiğim bi doktor var ama önce kendi muayenesi vardı şimdi tekrar hastaneye geçmiş hastane nasıl işte bilmiyorum Bende ona bakıcam bi

Kızlar size bir şey sormak istiyorum, hamilelikten önce günde en az 2-3 filtre , 2 türk kahvesi içen biriydim. Şimdi ise kahveden uzak durmaya çalışıyorum. Doktorum ilk 12 hafta mümkün olan en az kafein dedi, türk kahvesi bile içmeye çekinir oldum. Siz türk kahvesi içiyor musunuz? sizde durumlar nasıl :)
Ben şu an bulantı sebebiyle içemiyorum tadı kötü geliyor ama öncesinde günde 1 Türk kahvesine ok demişti doktorum ve 9 ay boyunca içmiştim. Filtre kahve hiç içmedim.

Kızlar benim bugun muanem vardı. Doktor karından baktı vajinal bakmadı keseyi gorduk bebegı görmedik daha on gun sonra cağırdı normal hersey dedi . Kanamam oldugunda alttan baktılar bebegı gorduk dedim vajinal da biraz daha onden gider orda gozukebilie felan dedi. Doktorumu cok sevdim. Lekelenmeler devam ettiği için istiharat verdi evde bol bol yatiş iş guc yapmamanı öneririm dedi bu haftalar lekelenmeler olabilirmiş ilerledikce gebelik düzelicek dedi. İnşallah kanamam felan olmazda hersey yolunda giderse on gun sonra gidicez heralde ozaman hem bebek hem kalp atısını goruruz. Benim tahminimce 5+2 felanım bence
Tüp bebişteki her saniyenin heyecanını bilirim, sağlıkla büyüsün annesini üzmeden gelsin inşşşş. O zamanlar benim doktorum kendini hep mutlu hissettirecek şeyler yap demişti, hatta haber izlemeyi bile yasaklamıştı :)

Doktorunun hastanesini bi didikleyip sorman lazım canım. Benimde orda beğendiğim hatta daha çok sevdiğim bi doktor var ama önce kendi muayenesi vardı şimdi tekrar hastaneye geçmiş hastane nasıl işte bilmiyorum Bende ona bakıcam bi
Didiklerim didiklerim, bir atlatayım da şu bir ayı.:dua: Senin bahsettiğin doktor nerdee? Yani memleket neresi?😂

Benimde 3. Hamileliğim 2. Sinin kalbi atmadı yalnız burada dikkat ettim ne kadar düşük kimyasal gebelik var insan bir kendi başında zannediyor
Evet kesinlikle, belki hep vardı da artık iletişim çok yüksek olduğu için fark ediyoruz.

Didiklerim didiklerim, bir atlatayım da şu bir ayı.:dua: Senin bahsettiğin doktor nerdee? Yani memleket neresi?😂
Akhisar da doktor canım Betül bayır adı. Çok konuşkan çok güleryüzlü ilgilenen bi kadın o kadar çok kalabalık olmasına rağmen. Ben bi kere gittim ablam onda doğum yaptı girince direk sen x in kardesisin dimi demişti bana. Öyle bi hafızası var kaç yıl geçti şimdi gitsem yine tanır bi güzel muhabbet ederiz 😊
Aynen canım sen simdi salı günü bi git gör bebisinin iyi olduğunu herseye başlarsın artık 😅

Kızlar ikili teste zerre güvenmiyorum.
İki arkadaşım da bebeğe engelli dediler birinin parası var 3500₺ ye özel test yaptırdı sorunsuz çıktı ki test sonucu gelene kadar mahvoldu. Diğeri 9 ay boyunca hüzünlendi sonuç ikisinin bebeğide maşallah sağlıklı.
Ben Dr a dedim engelli çıksa bile asla aldırmayi düşünmem benim dna testi falan yaptıracak param da yok çünkü onlar 4000 civarı o nedenle istemiyorm dedi ama adam ısrarla yaptriralim dedi gün bile verdi. Kendimi mecbur hissettim hiç mutlu değilim sonucu bana söylemeyin lütfen sizi kırmamak için yaptıracağım dicem 😐

Tamamen isteğe bağlı bir testi bu şekilde anlatması gerçekten çirkin geliyor bana. Günahını almak istemem ama bazı doktorlar yönlendirdikleri hastalarından prim alıyor diye duymuştum.

Bence siz istemiyorsanız ve her sonuçta hamileliğe devam ederim diyorsanız imkanlarınızı boşuna zorlayıp yaptırmayın

Akhisar da doktor canım Betül bayır adı. Çok konuşkan çok güleryüzlü ilgilenen bi kadın o kadar çok kalabalık olmasına rağmen. Ben bi kere gittim ablam onda doğum yaptı girince direk sen x in kardesisin dimi demişti bana. Öyle bi hafızası var kaç yıl geçti şimdi gitsem yine tanır bi güzel muhabbet ederiz 😊
Aynen canım sen simdi salı günü bi git gör bebisinin iyi olduğunu herseye başlarsın artık 😅
Ne tatlı kadınmış yaa sen sevmişsin zaten minnoşum, direkt doğuma bile gidersin sen o doktora.😍

Evet 12.haftadan sonra hastaneyi kolaçan ederim, 4. Aydan sonra da alışveriş başlar. Allahım o beşikleri gördükçe çıldırıyorum minnacık.😍

Tamamen isteğe bağlı bir testi bu şekilde anlatması gerçekten çirkin geliyor bana. Günahını almak istemem ama bazı doktorlar yönlendirdikleri hastalarından prim alıyor diye duymuştum.

Bence siz istemiyorsanız ve her sonuçta hamileliğe devam ederim diyorsanız imkanlarınızı boşuna zorlayıp yaptırmayın
Kesinlikle her dediğine katılıyorum doktorlar komisyon alıyor ama benim doktorum bana hiç muhabbettini bile açmadı ben sordum böyle bir
Şey varmış anlattı güzelce istersen sen iletişime geç istersen ben sana yetkili ismi veriyim ama aradığında beni söylersen benimde komisyonum var dedi direk açıkça hiç öyle ay yaptır yok şöle demedi bizim gende var deyince yaptırırsan için rahat eder karar sizin dedi ben yaptırcam bide bende ikili test yaşım 34 kesin riskli çıkar zaten

Ne tatlı kadınmış yaa sen sevmişsin zaten minnoşum, direkt doğuma bile gidersin sen o doktora.😍

Evet 12.haftadan sonra hastaneyi kolaçan ederim, 4. Aydan sonra da alışveriş başlar. Allahım o beşikleri gördükçe çıldırıyorum minnacık.😍
Canım mide bulantın naısl oldu

Bana da biraz öyle geldi biliyormsn sigortam olduğu için ücretsiz benim için ama yinede öyle ısrar edince moralim bozuldu

Evet bir karyola çilek mobilyadan beğendik 4.500 bende bayıldım parasına😂😂😂

Kesinlikle her dediğine katılıyorum doktorlar komisyon alıyor ama benim doktorum bana hiç muhabbettini bile açmadı ben sordum böyle bir
Şey varmış anlattı güzelce istersen sen iletişime geç istersen ben sana yetkili ismi veriyim ama aradığında beni söylersen benimde komisyonum var dedi direk açıkça hiç öyle ay yaptır yok şöle demedi bizim gende var deyince yaptırırsan için rahat eder karar sizin dedi ben yaptırcam bide bende ikili test yaşım 34 kesin riskli çıkar zaten
Benimde 31 bitti canım iki tanıdıkda riskli çıktı boşuna evham yaptılar

Evet yavrum bi de memleket çok uzak olduğu için herkes göremeyiz yanına gelemeyiz, gelsek çok duramayiz burda daha iyi bakılırsın diyor sezeryan yapicam ya. Eşime de 30 gün izin verecekler gibi, iznin çoğunu kullandiracaklar, inşallah verirler o zaman benim için gerçekten iyi olacak 🥰
Sorma yavrum ben de dayanamıyorum dayanamadıkca bisey alıyorum ya 🙈
Bu arada english home da bebek ürünlerinde yüzde 40 diğer ürünlerde 50 indirim vardı. Dayanamadım bi kuzucuklu battaniye aldım dün 😍 sizde bakabilirsiniz benim baktığım yerde az bebek ürünü vardı ama büyük yerde daha güzel ve fazla şeyler de bulunur😍

Eklentiler

• 20220310_221825.webp
    20220310_221825.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 66
Evet yavrum bi de memleket çok uzak olduğu için herkes göremeyiz yanına gelemeyiz, gelsek çok duramayiz burda daha iyi bakılırsın diyor sezeryan yapicam ya. Eşime de 30 gün izin verecekler gibi, iznin çoğunu kullandiracaklar, inşallah verirler o zaman benim için gerçekten iyi olacak 🥰
Sorma yavrum ben de dayanamıyorum dayanamadıkca bisey alıyorum ya 🙈
Bu arada english home da bebek ürünlerinde yüzde 40 diğer ürünlerde 50 indirim vardı. Dayanamadım bi kuzucuklu battaniye aldım dün 😍 sizde bakabilirsiniz benim baktığım yerde az bebek ürünü vardı ama büyük yerde daha güzel ve fazla şeyler de bulunur😍
Kızlar civilde çok indirim var bakın hemen

Back
X