Kanz Withme 70X110 Bebek Anne Yanı Oyun Parkı Yatak BeşikNasıl? Gerçekten mi? Nerde nerde nerdee?![]()
Bakabilirsin cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanz Withme 70X110 Bebek Anne Yanı Oyun Parkı Yatak BeşikNasıl? Gerçekten mi? Nerde nerde nerdee?![]()
Teşekkür ederim hoş buldum, evet dr um doğum tarihinden 10 gün öncesinde alıyor, ben yine de ekim annesi olarak görüyorum kendimi sevdim buralarıOo aramıza hoşgeldinyakınmış tarihlerimiz benim de öyle olacak muhtemelen
nisan anneleri de martta doğurmaya başladı zaten
Ekliyorum birazdan![]()
Sizi de daha sık aramızda görürüz inşallah tecrübeli annelere çok ihtiyacımız var buradaTeşekkür ederim hoş buldum, evet dr um doğum tarihinden 10 gün öncesinde alıyor, ben yine de ekim annesi olarak görüyorum kendimi sevdim buralarıkızımda da hep takip etmiştim 2019 da, kendi gibi durumları görünce insan rahatlıyor psikolojik olarak
![]()
Yoyko 8in1 anne yanı park yatak ve huggy napp 8in1 var canım. Ben de bilmiyordum anne yanı olması fikri cok iyi hem cok kolaylık sağlar diye düşündümbaşka vardır daha herhalde bunlara denk geldim şimdilik
![]()
Süslü püslü minnak beşiklere içim gidiyor ama bu daha kullanışlı ve daha uzun ömürlü olacak sanırım.Kanz Withme 70X110 Bebek Anne Yanı Oyun Parkı Yatak Beşik
Bakabilirsin cnm
Of sorma onlara benim de içim gidiyo ama gerçekten miniciklerSüslü püslü minnak beşiklere içim gidiyor ama bu daha kullanışlı ve daha uzun ömürlü olacak sanırım.![]()
Ne olacak çiçeğim? İçimizde mi kalacak o beşikler?Of sorma onlara benim de içim gidiyo ama gerçekten minicikler![]()
Gece yine kıvrandim biraz canım suan az az var. Anlamıyorum bende bu ağrıların neden olduğunu
Letgoda satılanlar var 300 TL ye filan ahşap bir güzel beşiklerNe olacak çiçeğim? İçimizde mi kalacak o beşikler?![]()
Kuzum gaz sancısıda olabilir ya bende gaz oluşunca ağrı olıyor regl gibi. Yoğurt içine biraz kimyon at ye kuzum belki rahatlatır. Ayaklarını belini sıcak tutGece oldu canım sabaha kadar biraz kivrandim sabahtan beri az az var. Neden olduğunu bi çözebilsem gaz mı diyorum pek benzemiyor genellikle sağ taraftan üşüttüm mü diyorum bilemiyorum da
Hayırlısı olsun hakkımızda yaSezeryanda süt hemen gelmiyor bildiğim kadarıyla. Valla özellikle süt olayı yüzünden normali biraz daha istiyorum ama dediğin gibi bakalım tansiyon olsun diğer şartlar olsun uygun olacak mı…
E alalım bari, hevesimizi almış oluruz.Letgoda satılanlar var 300 TL ye filan ahşap bir güzel beşikler6 aylığına alınabilir de bilemiyorum
her şeyi de iç örtüleri komple yıkanabiliyor da
![]()
Sütü olan için o da gerekmiyor canım bebek göğüs ucu küçükse tutamayabiliyor ve sezeryanda hemen süt gelmiyor pompayla kanalları açmıştım arada da süt artsın diye yapıyordum onu da hemen almamak lazım belki cuk cuk emcek bilemiyoruz..emzik alınır da o pahalılara gerek yok bakkal emziği tutuyolar bazenGögüs pompası ne işe yarıyor peki canım? Ben emzik alcaktım annem diyor ben sana hiç emzik vermedim belki vermiceksin diyor![]()
Ben de 2. El bu tarz şeyler ile içli dışlı olan bir arkadaşıma haber bıraktım. Bebek arabasını da yatağı da öyle alacağım. İyi markaların temiz 2. Elleri candır. Anne yanından vazgeçtim düşünmüştüm ama…Letgoda satılanlar var 300 TL ye filan ahşap bir güzel beşikler6 aylığına alınabilir de bilemiyorum
her şeyi de iç örtüleri komple yıkanabiliyor da
![]()
Hastanede vermezler mi sezeryandan sonra pompa?Sütü olan için o da gerekmiyor canım bebek göğüs ucu küçükse tutamayabiliyor ve sezeryanda hemen süt gelmiyor pompayla kanalları açmıştım arada da süt artsın diye yapıyordum onu da hemen almamak lazım belki cuk cuk emcek bilemiyoruz..emzik alınır da o pahalılara gerek yok bakkal emziği tutuyolar bazen
Veriyorlar da o otomatik makine acıtıyoduHastanede vermezler mi sezeryandan sonra pompa?
Park yatağın anne yanı olanına baktım yarı fiyatına satılıyor letgoda. Dediğin gibi her şeyi de çıkarılıp yıkanabiliyoe genelde.Ben de 2. El bu tarz şeyler ile içli dışlı olan bir arkadaşıma haber bıraktım. Bebek arabasını da yatağı da öyle alacağım. İyi markaların temiz 2. Elleri candır. Anne yanından vazgeçtim düşünmüştüm ama…
Yok cnm ben baby shower yapmıcam hastanede de bir şey yapmıcamBaby shower yapmayacak misiniz ?
Ihtiyaclar listesi yaparsiniz bir internet sitesinden , linki yollarsiniz . zaten hediye alicaklar es , dost , akraba bari ihtiyaclarinizi alsinlar ya da yeni dogan icin ziyarete geliceklerdir . O zaman da alabilirler .
Biz senelerdir yapiyoruz arkadaslarla aramizda. Hatta Ilk 0-6 ay araba koltugu kim yeni dogum yaparsa ona geciyorBuyuk bir masraf ortadan kalkmis oluyor. Bebek arabasi gbi buyuk kalemleri bir kac kisi birlesip aliyor fln .
hastanede buralarda birsey yapilmiyor zaten . o bana gereksiz masraf gibi geliyor. zaten buradaki hastahane odalari hic Turkiye deki gibi guzel degil . Milattan onceden kalmaYok cnm ben baby shower yapmıcam hastanede de bir şey yapmıcam
Özele gidiyorum kuzum. Muayene ücreti 250 falan. Ama 15 gün içinde ikinciye gittiğinde ücret almıyorlar benim bu gidişimde almayacaklar mesela.. cinsiyeti hiç sormadım ama taramada erkekse yüksek ihtimal çıkar diye düşünüyorum10. Haftada gittin o zaman kuzum sen iyi olmuş bende bugün dinlemedim zaten hareket ediyor kalp atışını da ekrandan gösterdi.
Bakalım bende gidince tarama testi der sen özele mi gidiyordun devlete mi ne kadar ücret istiyorlar ki acaba.
Yakın tarihteymis hem bahaneyle bi daha görmüş olursun inşallah hiç bi sıkıntı çıkmaz1 ay beklemesi insana çok zor geliyor
Cinsiyeti için bisey dedimi peki şu haftalarda görürüz gibi![]()