- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Dimii sorma uzaktan bakıyorlar sonra bi daha hayir mi diyorlar hahaTipitip yaa görsen sanki bulantıyı ağrıyı sızıyı bir de kaybetme korkusunu kendisi yaşıyor.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimii sorma uzaktan bakıyorlar sonra bi daha hayir mi diyorlar hahaTipitip yaa görsen sanki bulantıyı ağrıyı sızıyı bir de kaybetme korkusunu kendisi yaşıyor.![]()
Benim eşimin annesi de vefat etmiş. O da erkek olursa sen koy kız olursa Hanife koyalım dedi. Kıyamadım yoksa büyüklerin isimlerini koymak çok karşı olduğum şeydi. Hep de büyük konuştum. Ama kıyamadım işte. Bende yanına ek yaparız madem dedim kız olursa Hanife Hüma olacak Allahın izniyle. Yanına ancak onu uydurabildik. Yoksa ben de tek isim taraftarıyım.Eski isim hanife olmuyor birleşimlerden han ancak eklenebilir bizde trakyalıyız h yi kimse söyleyemiyor![]()
Tabii ikinci bebeğin i’sini söylesem nasıl suratı değişiyor kaşlar yukarı kalkıyor, haspa.Dimii sorma uzaktan bakıyorlar sonra bi daha hayir mi diyorlar haha![]()

Bizimki de yok diyor genelde masraflardanTabii ikinci bebeğin i’sini söylesem nasıl suratı değişiyor kaşlar yukarı kalkıyor, haspa.![]()
Diloşş ne ettin kızzzKızlar hani biseyi 40 kere söylersek olurmuş ya.. Bugün doktordaydim ikili test göstermek için, bi sorun yokmuş şükür.
Ama salı günü kıza benziyor gibi demişti doktor bugün bana pipi resmi verdi
Değişmez gibi bundan sonra pek dedi, sonra da erkek bu erkek dedi
Gülüyorduk dimi hepimiz![]()
Ben hiç ısrar da etmedim aslında canım valla kafam karıştı emin olamadığım için. Bir de bana erkeğe benzetmek daha kolay olurmuş gibi geldi hani ne bileyim kordon falan olarak. Kız gibi diyince bisey yok herhalde bundan sonra da olmaz galiba diye kendimi alistirmisimDiloşş ne ettin kızzzben bile şoka girdim resmen. Ama bizim ısrarımızla erken söyledi doktorlar kendimiz kaşındık ben de bekliyorum böyle bir şok pazartesi kendimden
Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
İsimler çok güzel, seçiminiz için tebrik ederimBenim kızsa ismi Meryem,erkekse İshak olacak inş İbranice’de gülüş manasına geliyor hem peygamber ismi. Ben eski ve ağır isimleri seviyorum sanırım :)
Ben kartal koyucam ama ilk Han diye düşündüm ama bizde trakyada an derlerBenim eşimin annesi de vefat etmiş. O da erkek olursa sen koy kız olursa Hanife koyalım dedi. Kıyamadım yoksa büyüklerin isimlerini koymak çok karşı olduğum şeydi. Hep de büyük konuştum. Ama kıyamadım işte. Bende yanına ek yaparız madem dedim kız olursa Hanife Hüma olacak Allahın izniyle. Yanına ancak onu uydurabildik. Yoksa ben de tek isim taraftarıyım.
Gözün aydın çok sevindimKizlar nipt sonucumu yolladi ebe. Down sendrom, Edwards sendrom ve Patau sendrom yok yazmis ayricA diger kromozom anomalilikleri de bulunmamistirDiye de eklemis. Bu durumda amniyosentez, cvs su bu baska test yaptırmamıza gerek yok degil mi? Bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi lütfen
![]()
Ohhh iyi haber geldi inşallah darısı başımaKizlar nipt sonucumu yolladi ebe. Down sendrom, Edwards sendrom ve Patau sendrom yok yazmis ayricA diger kromozom anomalilikleri de bulunmamistirDiye de eklemis. Bu durumda amniyosentez, cvs su bu baska test yaptırmamıza gerek yok degil mi? Bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi lütfen
![]()
Benimde kızsa Meryem düşünüyorum erkeği düşünmedim hiçBenim kızsa ismi Meryem,erkekse İshak olacak inş İbranice’de gülüş manasına geliyor hem peygamber ismi. Ben eski ve ağır isimleri seviyorum sanırım :)
En iyisi valla inşallah doktor ısrar etmez de yaptırmak istemiyorum çünküBen kan vermicem ense burun bakılsın elbette bunların da garantisi yok ama ilk gebelikte yaşayacağım korkuyu yaşadım bir daha böyle detaylı işlere girmek istemiyorum
Aynen aldırmayı düşünmüyorsak yaptırıp strese girmeye gerek yok. Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Şimdiden stres bastı ense ölçümü kaç çıkacak diye. Bi de yaptırıp riskli çıkarsa içim içimi yerBen ikili test yaptırmadım canım, doktor 13+3’te detaylı muayene yaptı. Tüm organlarına ensesine burnuna baktı.
Usg de gözükmeyen problemler testte tespit edilebiliyormuş usg kesin sonuç vermez dedi bana doktorum ama ben yine de yaptırmak istemedim.
Zaten ikili test dediğimiz şey risk hesabının yapılması, kesin sonuç vermediği için biz tercih etmedik. He verse bile aldırma gibi bir düşüncemiz de yok zaten stresli geçen bir dönem ben de sen gibi düşünerek daha fazla stres istemedim hayatımda![]()
8 gunde cıktı canım sonuç. Evet artık o ufak ihtimalde bizi bulmasınOhhh iyi haber geldi inşallah darısı başıma%99.9 canım kalan 0.1 ihtimalde bizi bulursa Allahtan yaptırmana gerek yok daha yanlış sonucu çıkmamış bu testin kaç günde çıktı?
Sen hangi firmaya yaptırmıştın canım?8 gunde cıktı canım sonuç. Evet artık o ufak ihtimalde bizi bulmasın![]()