2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Maşallah ♥️ Böylesii daha iyi sanırım çok hayal kurmadan direk evde tanıyorsun 😂 benimde 25 ekim yıl dönümümüz 2. Yılımız olacak. 24 Ekimde 40. Haftamı gösteriyor 😂
Benim eş 40 yaşında baba oluyor ben sezeryan olursa evlilik yıl dönümümüz hem eşimin doğumgünü istiyorum o günü😂🤣

Amin canım, ben bunları yaşarken en çok çocuğu olanlara saygı duydum, bu halde ilk çocuğa nasık yemek yapılır, nasıl onunla oynanır aklım almıyor. Gerçekten işin zor, ama bir kızın varmış zaten, hayattaki en yakın arkadaşın o annesi. İleride en zor dönemlerinde yanında olacak inşallah , çok istiyorum kız çocuğu 🥰 Bu dönemi inşallah tez zamanda sağlıkla geçirirsin.🙏🙏 Allah sabır, güç versin canım.
Amin canım amin artık beklemekten başka çare kalmadı maalesef

Benimde pek umudum kalmadı açıkçası😔 sizin belli mi cinsiyet
Yok henüz belli değil

Bi sen canım bi de Birbasak Birbasak uzadı gitti bulantilariniz bi bitmedi Allahim şu günlerin hürmetine şifa versin bi an önce bütün sıkıntı çekenler icin 🤲🏻❤️
Amin canım amin Allah büyük. Bugün kabus gibi patlama noktasına geldim artık Allah affetsin ağzımdan olmadık laflar çıktı umarum bugün son olur her güne umutla uyanmak istiyorum

Amin canım, ben bunları yaşarken en çok çocuğu olanlara saygı duydum, bu halde ilk çocuğa nasık yemek yapılır, nasıl onunla oynanır aklım almıyor. Gerçekten işin zor, ama bir kızın varmış zaten, hayattaki en yakın arkadaşın o annesi. İleride en zor dönemlerinde yanında olacak inşallah , çok istiyorum kız çocuğu 🥰 Bu dönemi inşallah tez zamanda sağlıkla geçirirsin.🙏🙏 Allah sabır, güç versin canım.
3 yasinda 8 aylik bir oglum var 😂😂jelibon kavgasi yapiyoruz su an enerji minimumda olsa bile evlat icin maximuma cikiyor mecbur ama en zoruda hasta olduklarinda oluyor icim parcalaniyor yavruma ozaman hamile olmam bi yandan guzel bi yandanda korkutuyor beni malum oglan yuvaya gidiyor simdi bebekte dogunca ikisi birden hasta olucak mecbur ayyy yazik bana be 🤭🥰ama anne olmak ilk andan beri fedakarliktir en guzelide bu dunyada anne olmak sanirim rabbim hepinize yasatsin bu mutlulugu insallah 🙏 ❤️

Kızlar midem hep rahatsız yanma çok var ve kusma yok ama iyi değil yani midem sürekli rahatsız ediyor. Bulantı hapım var prilam ama yanma için ne yapabilirim?

Kızlar midem hep rahatsız yanma çok var ve kusma yok ama iyi değil yani midem sürekli rahatsız ediyor. Bulantı hapım var prilam ama yanma için ne yapabilirim?
Canım doktor bana rennie şurup verdi istersen doktoruna sor ya da sağlık ocağındaki doktoruna git yazsın hiçbir zararı yok bana 5 şişe yazdı

Back
X