ayy hadi gözün aydın çok sevindimm.. başlasın alışverişlerKızlar nifty sonucum çıktı sağlıklı bir kız anası oluyorum kesinleşti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy hadi gözün aydın çok sevindimm.. başlasın alışverişlerKızlar nifty sonucum çıktı sağlıklı bir kız anası oluyorum kesinleşti![]()
Ama İçin rahat etmeyecekse uyuşmadığın bir doktora seni mahkum etmemeli eşin.Kaçıncı doktor değiştirmem eşim yok diyor yeter diyor
Canım amin hepimize nasip olsun inşallahEnaaam cok mutlu oldumkuzum rabbim kolaylıkla da kucağına almayı nasip etsin inşallah
![]()
Başlıcak valla cicili biciliayy hadi gözün aydın çok sevindimm.. başlasın alışverişler![]()
![]()
başlasın artık ya ben yaptım bile alışveriş ama hep beyaz tonlarBaşlıcak valla cicili bicili![]()
Kayınvalidemle konuştum ikna etti başka doktora gidicem aşırı evhamlıyım eşim o yüzden bana güvenmiyorAma İçin rahat etmeyecekse uyuşmadığın bir doktora seni mahkum etmemeli eşin.
Anlamiyorum ama icimden erkek gectiFotoğrafını ekliyorum bebişin tahmini olan veya anlayan varsa buyursunlarD Jannacım sende bi bakarmısın
- Janna -
Eki Görüntüle 3040565 Eki Görüntüle 3040565 Eki Görüntüle 3040566 Eki Görüntüle 3040567
Kız denilen bebişimin fotoğrafları kızlarAnlayan var mı
![]()
Tabii ki evhamlı olacaksın, bir can taşıyorsun ve sorumluluğu %100 sende. İyi olmuş ikna olduğu.Kayınvalidemle konuştum ikna etti başka doktora gidicem aşırı evhamlıyım eşim o yüzden bana güvenmiyor
Anlamıyor kimse boşuna yaptığımı düşünüyorlarTabii ki evhamlı olacaksın, bir can taşıyorsun ve sorumluluğu %100 sende. İyi olmuş ikna olduğu.
Doktor çok önemli ben ikinci hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı kürtajdan sonra kontrole gittiğimde zaten mide bulantın yoksa kesildiyse o bebeğe bir şey olduğunu gösterir gibi bir cümle kurmuştu doktorumAnlamıyor kimse boşuna yaptığımı düşünüyorlar
Masallah
canim saglicakla al kucagina insallah
![]()
Değiştirecem sanıyorum inşallah bu gideceğim içime sinerDoktor çok önemli ben ikinci hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı kürtajdan sonra kontrole gittiğimde zaten mide bulantın yoksa kesildiyse o bebeğe bir şey olduğunu gösterir gibi bir cümle kurmuştu doktorumbu hamileliğimde bir sabah kalktım 7. haftaydı sanırım birden bulantım kesilmişti o kadar korkmuştum ki bebeğime bir şey oldu diye doktoruma sordum o da olur mu öyle şey hiç alakası yok 3 hamilelik geçirdim hiçbirinde bulantı olmadı demişti rahatlatmıştı doktorun tavrı çok önemli gerçektende zaten 2 gün sonra bulantı tekrar başlamıştı.İçine sinmediyse mutlaka değiştir.
ağzından bal damlıyor millet kız ister ben ise erkek hayırlısı diyelimAnlamiyorum ama icimden erkek gectirabbim gonlundekini versin insallah
Bende erkek istiyorumağzından bal damlıyor millet kız ister ben ise erkek hayırlısı diyelim
%90 kız diyorumFotoğrafını ekliyorum bebişin tahmini olan veya anlayan varsa buyursunlarD Jannacım sende bi bakarmısın
- Janna -
Hayırli olsun kız annesi olmak gerçekten bam başka Allahım isteyen herkese hayırla nasıp etsinKızlar nifty sonucum çıktı sağlıklı bir kız anası oluyorum kesinleşti![]()