- 5 Mayıs 2021
- 3.860
- 6.068
- 88
Belli ki ardında büyük bir azim ve emek var.Yok gayet fitim artıkkaburgalarım ele geliyor hashjs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli ki ardında büyük bir azim ve emek var.Yok gayet fitim artıkkaburgalarım ele geliyor hashjs
18-24 haftalar arası canikomAnladım canım bende diyorum yanlış mı görüyorum dedimkızlar şimdi soruyorum detaylı ultrason kaçıncı hafta oluyor ?
Tüp mideBelli ki ardında büyük bir azim ve emek var.![]()
![]()
Tebrik ederim, bence büyük cesaret.18-24 haftalar arası canikom
genelde perinatoloji uzmanlarına yaptırılıyor canım
Tüp mide![]()
Valla öyleymiş ben de sonradan farkettim. doğru doktor seçimi ile pamuk gibi bi süreçti neysekiTebrik ederim, bence büyük cesaret.![]()
Acaba benim doktorum mu bakacak op.dr ama bilmiyorum18-24 haftalar arası canikom
genelde perinatoloji uzmanlarına yaptırılıyor canım
Tüp mide![]()
Sanmıyorum. benimki de Prof ama başkasına yönlendirecekmiş. Her şeyine didik didik bakıyorlar ya iyi bi cihaza sahip iyi bi doktor olması lazım. Sen çevrende perinatoloji uzmanı bak bence nolur ne olmaz. Belki doktorun doktor ismi vermezse diye.Acaba benim doktorum mu bakacak op.dr ama bilmiyorum
Ben ultrasonu cozmeye çalışıyorum. Ben onun yalancısıyım15 cm olduğuna emin misin canım? 19. Haftada oluyor 15 cn
7.6 cm canımBen ultrasonu cozmeye çalışıyorum. Ben onun yalancısıyımattım uktrosonu
Senin adına çok sevindim çiçeğim, inşallah bu doğru seçimi doğumumuz için de yapabiliriz.Valla öyleymiş ben de sonradan farkettim. doğru doktor seçimi ile pamuk gibi bi süreçti neyseki![]()
İnşallah kuzucum sağlıklı kolay doğum şuan sıradaki tek dileğimSenin adına çok sevindim çiçeğim, inşallah bu doğru seçimi doğumumuz için de yapabiliriz.![]()
Mide boş durdukça bulantı geliyor sürekli atıştırmak gerekiyorVallahi canım ben prilam Dr de üçüncü kutudayim yoksa ben duramam yani
Seneye Ramazan’da tatlı niyetine yicez bitircez onlarıBizim doktor maile atıyormuus hareketlendiği haftdan itibaren her hafta görüntüsünüüayy her günü mü heycanlı özlemlii olur
![]()
Evet benim doktor az az sık sık ye diyorMide boş durdukça bulantı geliyor sürekli atıştırmak gerekiyor![]()
Hamileliğim böyleyse doğumumu düşünmek istemiyorum.İnşallah kuzucum sağlıklı kolay doğum şuan sıradaki tek dileğim![]()
Camları kapıları açınca her gün olmasa da bazı günler yemek yapabiliyorum artıkYapabilsem, kokusuna tahammül edemiyorum ki.![]()
Geçecek ya az kaldıAllah razı olsun canım 10 kilo vermişim diyet yapsam olmazdı cidden bende kötüyüm gecer umarim
Bu devran böyle gitmez ya rabbim mükafatlandırır elbet :)Hamileliğim böyleyse doğumumu düşünmek istemiyorum.![]()
Orasini hiç düşünmeHamileliğim böyleyse doğumumu düşünmek istemiyorum.![]()
Ben artık çorba içmeyi düşünüyorum 2 3 saatte bir onu içsem ya da sarma filan olsa evde sürekli ekşili onları atıştırsak ne güzel olur ama yapacak kimse yok sürekli yapamıyoruz daEvet benim doktor az az sık sık ye diyor