- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
- 88
Aynen öyle işte dediklerini duysan nasıl kavga etmedin dersin belki. Çok şeyler varda Allah sabır versin ne diyelim
Kuzum zor biliyorum ama bir kulağından girsin diğerinden çıksın cidden. Şu en güzel zamanlarını zehir etme boşver. Zaten eşinin işi gereği çocuğun büyüyüne kadar uzakta kalacaksın belki tek başına zor olacak ama karışanın göçenin olmayacak kim ne dedi durumlarına düşmeyeceksin gelirse bir annen gelir yardıma zaten. Aman öyle bir konusuyorlar ki geçen bi akrabanın eşi doğum yaptı kız zaten 45 kilo 1.57 filan anca boyu vardır çok zayıf bir kızdı hamile kaldı ilk 4 ay kusma etme zor geçirdi neyse sağ salim doğum yaptı 2.850 doğmus cocuk ay gör etrafta konusulanları hani sanırsın kız uzaylı doğurdu. Bide ani sezeryan vs olayları oldu sütü de geç geldi resmen kadını analıktan avaroz ettiler. Ben 40 cıkmamıs cocuk ziyaret etmeyi sevmem 10. Günde sezeryanlı kadının başına üşüştüler çocuk görme adı adında. Zihniyet cahiil. Bazen bunları duyunca şey diyorum o halimdeyken annemden başkasını görmesem keşke diye ama işte maalesef o süreçleri bizde yaşayacaz. Ay hele bide benimki tedaviyle oldu ya görsen tepkileri tedaviyle oldu ya işte millet bir dikkt ederken sen iki dikkat edeceksin bilmem ne. Kanamalarımın oldugunu söyledikten sonra tepkileri yüzünden çok zor günler geçirdim. Niye tedaviyle olmuş cünkü. Şimdi kanama oldugunda eşim de bende kimseye söylemiyoruz bide şu iyilik adı altında işte dikkat et şunu yapma bunu yapma benim karnımda ki çocugun durumunu snaa mı sorcam ona bir şey olursa her şeyden önce ilk benim canım yanacak söylemende ki niyet ortada. Ben evlendim 5 ay sonra eşimin kardşei evlendi hemen hamile kaldı onunla bile kıyaslandım. Aramızda 5 ay var alt üstü. Herkesin cocugu oldu senin oğlunun tedaviyle oldu geç oldu sanırsın eksik hissediyoruz biz onlara göre. Arkadaşım şey dedi doğumdan sonra sakın kimseye bir şey sorma aç interneti ara beni 2 çocugu var onunda ben sana yardımcı olurum. Zihniyeti bozuk bunların bu sefer çocuk en ufak hastalıkta tedaviyle oldu gözüyle bakarlar diyor hakta verdim. Amaan her ailede var böyle cahil tipler. Ben duymuyorum yoruldum artık Rabbime havale ediyorum herkesii