2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar bugün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim iki doktora gittim alttan da baktılar çok kötüyüm bu site bana iyi gelmiyor sürekli bi şeyler okuyup stres yapıyorum geçen hafta kalp atışı normal duymuştum hiç sıkıntı yoktu 6 gün geriydi sadece burda yazılanlar okudukça daha çok stres yaptım
Canım ne diyebilirim inan bilmiyorum.. Bu senin elinde olan bisey değil doğumun son anına kadar hiç bi sorun olmayıp tam doğuma gidecekken bebeğin kalbi duran o kadar çok insanın hikayesini okudum ki..
Stres etkiliyor deniyor tamam ama bi müddet sonra kesinlikle nasip kısmet meselesi. Bazen pamuklara da sarsan gidecekse gidiyor.
Allahim bi an önce toparlanmanı sağlasın inşallah 🤲🏻🤲🏻

İçine nasıl siniyorsa öyle yap canım. Ben tüp bebek yapıp 6 ay progestan kullananları biliyorum tedbir amaçlı devam ettiriyor doktorlar
onu kullanırım canım doğuma kadar da kullanırım ne olacak ki doktor niye o kadar abarttı onu anlamadım🤷‍♀️
Bir de doktorunun sorumluluk ona ait lafına çok takılma. İki ayrı doktordan fikir alıp birbirine söyleyince doktorları çarpıştırıyoruz gibi oluyor sinir olmuş olabilir tüp bebek doktorun 😅
aynen canım sanırım ona da sinir oldu😁😁 20sine randevu aldım gidip yüz yüze konuşalım bakalım ne olacak 13üne de diğer doktora kontrol randevum var zaten artık cinsiyeti de kesin öğrenmiş olurum bahaneyle 😬😬

Arkadaşlar kesinlikle yeni doğum yapınca kimseyi yaklaştırmayın ben doğum yaptım hastaneye gelmeyen kalmadı sanki şehzade doğurdum yani o kadar kalabalıktı ki o mahmurlukla kimseye bişey diyemiyorsun epiduralin etkisi de vardı biraz. Doğduktan sonra 3. gün kontrolde enfeksiyon çıktı küvezde kaldı oğlum ilerledi ameliyat bile geçirdi neler çektim kimden ne geleceğini bilemeyiz o yüzden bana ders oldu kimseyi almayacağım isteyen darılsın.
Işte bunları okuyunca çok korkuyorum

onu kullanırım canım doğuma kadar da kullanırım ne olacak ki doktor niye o kadar abarttı onu anlamadım🤷‍♀️

aynen canım sanırım ona da sinir oldu😁😁 20sine randevu aldım gidip yüz yüze konuşalım bakalım ne olacak 13üne de diğer doktora kontrol randevum var zaten artık cinsiyeti de kesin öğrenmiş olurum bahaneyle 😬😬
Hadi bakalım güzel haberlerle gel sen de inşallah :)

Yıllık izin konusunu okudum şimdi. Belki bi kapı açılır an azından 1 haftalığına gelir canım be. Sezaryen de olsa normal de olsa ilk hafta biraz destek fena olmuyor sanırım

Ama en önemli şey iç huzur. bozulacaksa kimse olmasın daha iyi :)
Ya benim annoşum huzurumu bozmamak için elinden geleni yapar nasıl minnoştur o.😍 Keşke öyle olsa da gelse ben çok sevinirim, zaten kesin sezaryen olacak, çok iyi gelir bana. Eşim şimdiden kara kara düşünüyor çok korkuyor o dönemden.😂

Ya benim annoşum huzurumu bozmamak için elinden geleni yapar nasıl minnoştur o.😍 Keşke öyle olsa da gelse ben çok sevinirim, zaten kesin sezaryen olacak, çok iyi gelir bana. Eşim şimdiden kara kara düşünüyor çok korkuyor o dönemden.😂
Ya hiç korkmasın :) Aslansınız kaplansınız halledersiniz ikiniz🙈💛💛💛

Erkek kardeşim var, hep eksikliğini hissettim bir ablanın.🥺
Yavrum istesem gelecek insanlar var, ben annem dışında kimseyi istemiyorum, rahat edemem, eşim hep yanımda olacak bir şekilde atlatacağız inşallah.:dua:
Sen halledersin yaparsın bebeğim inanıyorum sana🥰

Başka doktora gidince sinir olmuştur😂

Kötü düşünmeyin ama önleminizi alın kızlar bu yüzden lohusalığımdan bir şey anlamadım oğlum 6 yaşına geldi hala kaybetme korkusu yaşıyorum travma oldu resmen hiçbir şey evladımızın sağlığından önemli değil kırılır mı diye düşünmeyin.

Kızlar bugün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim iki doktora gittim alttan da baktılar çok kötüyüm bu site bana iyi gelmiyor sürekli bi şeyler okuyup stres yapıyorum geçen hafta kalp atışı normal duymuştum hiç sıkıntı yoktu 6 gün geriydi sadece burda yazılanlar okudukça daha çok stres yaptım

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm.. Rabbim bir an önce toparlanmanı nasip etsin inşallah. Stres en kötü etken zaten. Umarım en yakın zamanda Rabbim yeniden sağlıklı bir gebelik nasip eder 🙏🏻

Kötü düşünmeyin ama önleminizi alın kızlar bu yüzden lohusalığımdan bir şey anlamadım oğlum 6 yaşına geldi hala kaybetme korkusu yaşıyorum travma oldu resmen hiçbir şey evladımızın sağlığından önemli değil kırılır mı diye düşünmeyin.
Çok doğru gerçekten yok ben böyle şeyleri çok okuduğum için korkuyorum insanlar da lüzumsuz olabiliyor sanki bişey var gibi şimdiden bebeğimiz gelsin kucağımıza alalım sevelim flaan konuşuyorlar yani ben kimsenin bebeğine yaklasamam birşey olur diye çok düşüncesiz oluyorlar

Çok geçmiş olsun çok üzgünüm.. Sizinle sanırım konuşmuşluğumuz yok fakat burada hep stresli hallerinizi okudum. Emin olun bizlerin de stres yaptığı zamanlar oluyor ama ben sizi her gün stresli ve karamsar gördüm. İnşallah rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı nasip eder ama lütfen bir daha bu kadar stresli yaşamayın hamileliğinizi siz ne kadar rahat olursanız süreç o kadar rahat geçer. Rabbim sabır versin.

Ben dizisini bilmiyorum instagramda gördüm. Ama mimiksiz seyrettim bu ödül sahnesini. Aynen şu şekil:KK57::KK57:
Sadakatsiz de oynuyor ya. Eşimle izliyorduk akşamları başta. en son dayanamadı kendisi bıraktı ben de netten sara sara devam ediyorum 🤣🤣

Canım forumda okumadığım mesaj kalmadı benim bebeğimde 6 gün geriden geliyor 7+6 da 9.3 mm çok korkuyorum Pazartesi doktora gittim şimdi yarın başka doktora gidicem 5 gün geçmiş olcak sence büyür mü çok çok korkuyorum kalp atışını duydum
Bak canim şöyle söyleyeyim stres hem seni hem bebegi etkiler kendin baska bir mesgale edin yogun ol ama yorulma bak nasil rahatliyorsun. Allahin izniyle her sey yolunda gidecek diye kendine telkinde bulun. Ona bakilirsa 9.aya gelsek bile olsa dogum riskli cocukluk cagi riskli ergenlik cagi riskli hep risk var hayatımızda. Allaha teslim olacagiz ona emanet edecegiz bebislerimizi. Takdir hep onun🤗💗

Back
X