2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
benim kızımdan kalan var. 2 sene oldu zaten kullanalı😁pierre cardin twist travel sistem.aşırı memnundum. süper bi araba. fiyatı uçmuş sanırım. kraft modelli daha uygun şu an. travel sistem olanlara bakılabilir. onlar da çok şık ve kullanışlı. yeğenime hediye aldım
Valla fiyatlar hep uçuk artık Bi şekilde alıcaz. Bugun bakıyorum 5 bin yarın olmuş 7 bin..

Aslinda sabah belli oluyor hamile göbeği alt karın yuvarlak gibi böyle mide olmasa anlayacağız 😂
Alt karnımda yuvarliklik var o midemdeki şişlikte biraz azalıp aşağıya doğru kayıyor ama hala iki kat gibi 🤣
Kendimi aşırı kilo almış gibi hissediyorum 🙈

Tartı 1 kilo gösteriyor ama kıyafetler kasmaya başladı ilk gebelik böyle değildi kaç aya kadar kendi kıyafetlerime giriyordum🙈Genişledim resmen 😔
Benimde öyleydi geçen 1 2haftaya kadar pantolonları giyiyordum ama karın kısmından rahatsız oldum sıkıştırıyor gibi kilo sabit olsada illaki değişiyor

Rahatsız oluyorum böyle genişledikçe elimde değil ilk hamilelikte 8 kilo almıştım 4 kilo zaten bebekti hemen eski halime dönmüştüm bu sefer öyle olmayacak sanki 🙈Kendime bakmalara doyamıyordum ilk hamilelikte bu sefer iki kez güneş kremi sürmedim alnımda leke çıktı hemen ne garip birbirinden bu kadar farklı hamilelik 🤰

Kızlar benim 3 gündür canım çok sıkkın ota boka ağlıyorum eşimlede aramız limoni hergün bir kerede olsa gece hissediyordum ben bebişi şimdi tık yok kuruntu yapıyorumdur dimi🥺
Bebek hareketleri 20ci haftadan sonra gozlemlenir yani sayilmaya baslar ondan oncesi belirsiz olabilir hafiftir sen hissetmiyorsundur ama hareket ediyordur icini ferah tut kotu dusunme yok olmuyor diyorsan doktora git ultrasonda bakilsin

Kızlar merhaba bebek arabası konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben Travel Sistem bakıyorum sonra kabin boy olana baktım daha iyi gibi geldi ama çift yönlü değil. Satıcı bebek sizi görmek ister arabanın içine yatıramazsınız dedi Travel önerdi. Onlarda çok hantal. Çok kararsızım.
Biz dün Bagi Markasının Neo modelini aldık. hem çok hafif hem kapandığında küçücük oluyor, çift taraflı kullanımı da var. Doğumdan itibaren kullanıma uygun ama isterseniz adaptörleri var pusette takabiliyorsunuz.

Biz dün Bagi Markasının Neo modelini aldık. hem çok hafif hem kapandığında küçücük oluyor, çift taraflı kullanımı da var. Doğumdan itibaren kullanıma uygun ama isterseniz adaptörleri var pusette takabiliyorsunuz.
Onada e bebekte bakmıştım sanırım baya iyi Bi araba

Back
X