- 5 Mayıs 2021
- 3.860
- 6.068
- 88
Yavru kuşum, kontrolün ne zaman? Yoksa son kontrolün mü demeliyim?Evet canım aynen öyle yarın da ona başlayım en güzeli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavru kuşum, kontrolün ne zaman? Yoksa son kontrolün mü demeliyim?Evet canım aynen öyle yarın da ona başlayım en güzeli
Canım papatyam, gelişim 2 gafta geriden geliyor demiştin sanırım değil mi? O kritik haftalar geçti bence sıkıntı yapma, doktor ne diyor bu konuda doğumu ne zamana düşünüyor doktorun? Gerilme bak herşey olacağına varıyor. Kısmet herşey, inşallah güzel olacak inanıyorum. Hareketleri düzenliyse kuzunun, tansiyonun şu an kontrol altındaysa kilosu da istenen duruma gelmişse lütfen sakin ol. İlla ki su akacak yolunu bulacakCanım çok şükür biraz sıkıntılar var bebek gelişimi çok yavaş suyum sinirda tansiyondan dolayı ilk başlarda çok korktum gerildim artık Allah a havale ettim en iyisini o bilir elimden geldiğince beslenmeme dikkat ediyorum inşallah sağlıklı olsun başka problem olmasın o bana yeter
Benim kontrolüm yarın bakalım yine ne diyecekYavru kuşum, kontrolün ne zaman? Yoksa son kontrolün mü demeliyim?![]()
Evet canım doktorum 39. Haftaya kadar beklemeye devam edeceğiz hareketleri azalirsa hemen gel dedi bende takipteyim canım hareketleri iyi gibi ben evdeyken tansiyonum da iyi dusunmezsem bol bol ya Şafi diyorum içimi rahatlatıyor taktigim kısım kilosu olmadı aslında acaba bebekte bir sıkıntı mı var ondan mki gelişmiyor diye korktum hep öyle birşey demedi . Şimdi senin de güncellemeni okudum en son 1330 mu demiştin inşallah bu gittiğinde çok daha güzel kilo almıştır bebişin en kısa zamanda kucağına al inşallahCanım papatyam, gelişim 2 gafta geriden geliyor demiştin sanırım değil mi? O kritik haftalar geçti bence sıkıntı yapma, doktor ne diyor bu konuda doğumu ne zamana düşünüyor doktorun? Gerilme bak herşey olacağına varıyor. Kısmet herşey, inşallah güzel olacak inanıyorum. Hareketleri düzenliyse kuzunun, tansiyonun şu an kontrol altındaysa kilosu da istenen duruma gelmişse lütfen sakin ol. İlla ki su akacak yolunu bulacak![]()
Bu da çok güzeljelatinleri ayrıca siz mi aldınız ama anlayamadım, yoksa onlar ayrı mı geldi? Ben de galiba magnetli açacak yaptıracağım çikolatalarla birlikte ama henüz karar veremedim
[/QUOTEArkadaşım yapıyor , o yüzden her anında resim attı, teslim ettiğinde hepsini yapmış olacak.Bu da çok güzeljelatinleri ayrıca siz mi aldınız ama anlayamadım, yoksa onlar ayrı mı geldi? Ben de galiba magnetli açacak yaptıracağım çikolatalarla birlikte ama henüz karar veremedim
![]()
Fark ettim bebeğim, hastane seni iyi edip yollayacağına tansiyonunu yükseltip gönderiyor her defasında.Benim kontrolüm yarın bakalım yine ne diyecekbenim tansiyonum evde çiçek gibi çıkarıp çıkarıp yolluyor
ama olsun hala direniyorum doğurmamaya
![]()
Burda hemen hemen hepimiz travel aldık ama kışın evin içinde gezcez heraldeValla bende esimde cok gezen bir insan degilim :) e bebeke gider aliriz. Cunku artik yurume konusunda da agirligim var. Bebek sisti bende sistim .. bacaklar tasimiyor artik :) puset olacak araba oldugu icin de ne alacagim onu bilmiyorum iste travel harici mi alsam diyorum ama bakacagiz
Ahahha o da guzel ... :) arabaya sigiyor mu peki benim arabada degisecek arkadas ne olacagini bilmiyorum ama sigar mi bilemedimBurda hemen hemen hepimiz travel aldık ama kışın evin içinde gezcez heralde![]()
Bagaja sığıyor canım da işte genede büyük tekerlekleri filan. Seneye yaz hepimiz baston araba ararırızAhahha o da guzel ... :) arabaya sigiyor mu peki benim arabada degisecek arkadas ne olacagini bilmiyorum ama sigar mi bilemedim
Bir bakayim iyi katlanan var mi ... Bu pusetler 4 5 sene kullanilacak demi :)Bagaja sığıyor canım da işte genede büyük tekerlekleri filan. Seneye yaz hepimiz baston araba ararırız![]()
Aslında bu durumun şu izahı olabilir. Senin onu besleyen damarların daralma eğilimde olabilir. Tansiyon hastası annelerin handikabı bu. Damar sıktıkça bebeğin gelişimi gerileyebiliyor. Öyle olunca da 36. Haftadan sonra alıyorlar.Evet canım doktorum 39. Haftaya kadar beklemeye devam edeceğiz hareketleri azalirsa hemen gel dedi bende takipteyim canım hareketleri iyi gibi ben evdeyken tansiyonum da iyi dusunmezsem bol bol ya Şafi diyorum içimi rahatlatıyor taktigim kısım kilosu olmadı aslında acaba bebekte bir sıkıntı mı var ondan mki gelişmiyor diye korktum hep öyle birşey demedi . Şimdi senin de güncellemeni okudum en son 1330 mu demiştin inşallah bu gittiğinde çok daha güzel kilo almıştır bebişin en kısa zamanda kucağına al inşallahben sürenin artık iyice azaldığını düşünüyorum
Inşallah canım zaten dogmazsa 39. Haftada alacak canımFark ettim bebeğim, hastane seni iyi edip yollayacağına tansiyonunu yükseltip gönderiyor her defasında.
40.haftaya girince çık artık be çocuğum diye ağlama ama.
Yarın daha güzel haberler al, bizi de sevindir.![]()
Eğer bebek arabası puset inden bahsediyorsaniz arkadaşımın bebeği 1 buçuk yaşında puseti tamamen bıraktılar taşıma pusetini ama oto koltuğu olanlardan bahsediyorsan o kullanılıyor tabiBir bakayim iyi katlanan var mi ... Bu pusetler 4 5 sene kullanilacak demi :)
Bir bakayim iyi katlanan var mi ... Bu pusetler 4 5 sene kullanilacak demi :)
Evet canım ona da bakıyor tansiyon hastası sayılmam tam olarak biliyor musun stresten çıkıyor tansiyon kaynaklı olabilir dedi tam teşhis de koyamadı canım ondan belirsizlik yoruyor ama bende düşünmüyorum artıkAslında bu durumun şu izahı olabilir. Senin onu besleyen damarların daralma eğilimde olabilir. Tansiyon hastası annelerin handikabı bu. Damar sıktıkça bebeğin gelişimi gerileyebiliyor. Öyle olunca da 36. Haftadan sonra alıyorlar.
Ama arabada ne olacak sart degil mi cocuga ... Benim besik sallaniyor... ondan dolayi da ana kucagi alsam mi almasam mi diyorum ama bu sefer de hep yatak odasi zor olur ki...Pusetler çok kısa süre kullanılıyormuş ama. Ben de bebek arabası alırken puset çok pahalıya gelmişti, ama hadi bi de adaptörle uğraşmayalım diye almıştık hepsini.
Cooook sevindimmAslında bu durumun şu izahı olabilir. Senin onu besleyen damarların daralma eğilimde olabilir. Tansiyon hastası annelerin handikabı bu. Damar sıktıkça bebeğin gelişimi gerileyebiliyor. Öyle olunca da 36. Haftadan sonra alıyorlar.
Evet canım kilo almaya başladı şükür ve müjdeentübe değil oğlum artık Allah’a şükür.
Sütünü de arttırmışlar![]()
Araba koltugundan bahsediyorum ... travel alirken alinan puset araba koltugu degil mi ... ah bu teceubesizlik bilmezlik :))) Eve de ana kucagi seklinde alinir sanirim dedim... kafamda deli sorularEğer bebek arabası puset inden bahsediyorsaniz arkadaşımın bebeği 1 buçuk yaşında puseti tamamen bıraktılar taşıma pusetini ama oto koltuğu olanlardan bahsediyorsan o kullanılıyor tabi