2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Onu izlersem yemek yeöeye dadanırım 😂😂

Canım ben 33. Haftamda gittiğimde doktor çalısıyorsan eğer raporunu istediğin zaman yazar istediğin zaman iptal ederim dedi. Ben calısmıyorum tabi ama. Benim bildiğim 32. Aldın uzattın ya istersen 2-3 gün sonra bozdur. Allah korusun ani bir ağrın sızın vs başlasa çalısamayacak gibi hissetsen kendini hafta dönümünümü bekleyeceksin. Daha detaylı bilen arkdaslar vardır tabi
Teşekkürler cuma günü randevum vae birde doktora sorayim bakim

Sağol başağım benim. Günlerce ne sıkıntılar ne hüzünler paylaştık. Hepinizin kalbi öyle güzel ki gerçekten iyi ki varsınız.
Hamileliğinin zor geçmesine üzülüyorum senin ama az kaldı be kuzum sonrası rahat olacak inşallah. Zorlu günleri atlattın bundan sonrası düzlük inşallah pipilin ile ♥️🙏😂
Sen Doruk ‘umuza sarıl, ben pipiliye🤭 sarılmış kadar mutlu olacağım minnoşum, bütün topik şöyle bir sevinç gözyaşı dökelim.🥲❤️

Sen de iyi ki varsıın.😍 Çok üzüldün, mutluluk yakanı bırakmasın artık minik kuşunla bir ömür.❤️

Hayyal Hayyal ay nasil guzel haberler bunlar 🥰🧿🙏🏼 Masallah Doruk pasamiza, hem uyusun hem de yesinde büyüsün ♥️

cuma gunune ne kaldi surda 🥹
Canım ben sen yazdığında pek cevap verememiştim kusura bakma olur mu 😘 evet canım sonunda güzel haberler almaya başladık. Çok zor geçen 1 ay sonrasında güzel haberler almaya başladık Allah’a şükür 🙏
Bugün süt gene taşıdık hasteneye. Çok heyecanlı daha doğrusu biraz da aptal gibiyim😍 ne hissedeceğim tahmin bile edemiyorum 🤭
Sen nasılsın bu arada çalışıyor musun izin aldın mı? Soramadım hiç seni.

Hastanede çıkış için birşey arıyordum kızlar triko elbise çok seviyorum ama elbise depend ile rahat olur mu bilemedım popişimiz bezli sonuçta 😏😂
Böyle bir takım aldım triko fiyatıda çok iyi bakın isterseniz 😘😘 140 tl gibi birşey

Eklentiler

• 8B8EA5BC-47F3-443F-8452-8C0B0414AB62.webp
    8B8EA5BC-47F3-443F-8452-8C0B0414AB62.webp
    18 KB · Görüntüleme: 108
Canım ben sen yazdığında pek cevap verememiştim kusura bakma olur mu 😘 evet canım sonunda güzel haberler almaya başladık. Çok zor geçen 1 ay sonrasında güzel haberler almaya başladık Allah’a şükür 🙏
Bugün süt gene taşıdık hasteneye. Çok heyecanlı daha doğrusu biraz da aptal gibiyim😍 ne hissedeceğim tahmin bile edemiyorum 🤭
Sen nasılsın bu arada çalışıyor musun izin aldın mı? Soramadım hiç seni.
ay kuzum ne kusuru , sen ve Doruk iyi olun o bana yeter 🥰
bugun son gun allahin izniyle 🙈 sonra sonsuza kadar yatis😂😂

Dilos6342 Dilos6342 hiç üzülme düşünme diyeceğim kuzum ama insan düşünüyor hele zaman yaklaştıkça bugün arkadaşım hamilelik biraz da delilik değil mi dedi çok doğru nelere ağlıyordum bir bilsen dedi bana 🤗 Hepsi geçecek inşallah doğup yanımızda olacaklar ve kaç annemiz doğurdu burada onlardan cesaret alıyorum bende çok şükür iyiler toparlıyorlar bak ❤️
İlham perilerimiz 🥰
Hayyal Hayyal
E ekim1903
-Sunshine -Sunshine
M melekannesi95

Onu izlersem yemek yeöeye dadanırım 😂😂

Canım ben 33. Haftamda gittiğimde doktor çalısıyorsan eğer raporunu istediğin zaman yazar istediğin zaman iptal ederim dedi. Ben calısmıyorum tabi ama. Benim bildiğim 32. Aldın uzattın ya istersen 2-3 gün sonra bozdur. Allah korusun ani bir ağrın sızın vs başlasa çalısamayacak gibi hissetsen kendini hafta dönümünümü bekleyeceksin. Daha detaylı bilen arkdaslar vardır tabi
Mevzuat gereği ilk çalışır ya da çalışamaz raporunu almak için doktorun 32+0 günlük hamile raporunu vermesi lazım gebeliği kanıtlama açısından. Sonrasinda hafta dönümüne gerek yok ki

Dilos6342 Dilos6342 kuzum hissettiklerin aslinda cok normal. hayatimiz da hic bilmedigimiz bir donem basliyor. nasil olacagini bilmiyoruz. ister istemez icten ice hem korku hemde endise duyuyoruz. zaten bir cogumuz hamile kalirken zorlandi sonrasinda gebelik surecinde skntilar yasadi. son gunler kalmis olsa da hala aklimizda acaba birsey olacak mi veya dogduktan sonra koruyabilecek miyim endisesi var.

Cok sukur ki dogum yapan annlerimizden gordugumden kadariyla , hem annelik hissiyati hem de o annelik becerecisi dogumdan sonra hemen yukleniyor bize .

Cevrende guzel yesllik park varsa , yuruyuse cik . ufak ufak nefes egzersizleri yap. cok basit seyler ama cok iyi gelicektir.

benide ev cogu zaman basiyor. yalniz olmakta basiyor , esim evde degilken daha bir depresif oluyorum. hemen bir arkadasimi arayip ona gidiyorum.

pazartesi belki en cok kaygili oldugun gun olacak ama gunun sonunda hayatininda en mutlu gunu olucak 🙏🏼🥰
Ah canım sagolasin söylediklerinde o kadar haklısın ki. Ama tabi hiç bi streste pat diye ortaya çıkmıyor, bu düşünceler vs. Herkeste bende yaşar mıyım düşüncesi olmasın mesela. Bende biraz kaybetme korkusu da var. Tabi bu duygularımın temeli var o yüzden. Cok detaylı anlatmak istemem ama ailemde 2 kişiyi kaybettim cok küçük yaşta onlarda çok gençti. Ee yıllar geçtikçe ekleniyor o duyguların üstüne. Evlat ne anaya ne babaya benziyor dedi geçende doğum yapan bi tanıdığım. Ondan sonra daha da etkilendim herhalde. Şuan daha tam anlamıyorum ama dogunca anlayacağız ya yetemezsem ya hasta olursa ya öyle olursa hep bu tarz korkular. Aslında bunlar çok normal ama işte tam ben bile anlatamıyorum çünkü ne hissedeceğimi kestiremiyorum. Şu son günlerimi cok yalnız gecirmesem iyi olacak haklısın gerçekten. Çok sagolasin canım konuştukça bile içim açılıyor 🙏🏻

Canımsın papatyam valla en başından beri hiç yalnız bırakmadınız hep sordunuz Allah hepimize sadece sevinç gözyaşlarından ağlamayı nasip etsin ayağınıza taş değmesin ♥️🙏
Canım benim valla tanımasam da görmesem de cidden kalpten hep dua ediyorum inşallah hepimize nasip olur sevinç gözyaşları . Ben inanıyorum en kısa zamanda düzelecek

Dilos6342 Dilos6342 hiç üzülme düşünme diyeceğim kuzum ama insan düşünüyor hele zaman yaklaştıkça bugün arkadaşım hamilelik biraz da delilik değil mi dedi çok doğru nelere ağlıyordum bir bilsen dedi bana 🤗 Hepsi geçecek inşallah doğup yanımızda olacaklar ve kaç annemiz doğurdu burada onlardan cesaret alıyorum bende çok şükür iyiler toparlıyorlar bak ❤️
İlham perilerimiz 🥰
Hayyal Hayyal
E ekim1903
-Sunshine -Sunshine
M melekannesi95
Aynen öyle haklısın canım, sadece zaman cok az kalınca ben anne mi olacağım, ya bisey olursa vs. Saçma sapan duyguların içine giriyorum. Belki de doğum yaptıktan sonra geçer. İnşallah öyle olur diyelim.
Normal karşılamak lazım diyorum kendime sakin ol bunlar normal. Böyle böyle son günleri geciricem konuşmakta iyi geliyor sizle sagolasin canım 🙏🏻

Canımsın papatyam valla en başından beri hiç yalnız bırakmadınız hep sordunuz Allah hepimize sadece sevinç gözyaşlarından ağlamayı nasip etsin ayağınıza taş değmesin ♥️🙏

Canım hope 🥲 ağlamayın valla gücenirim hamile arkadaşlarımı üzüyorum diye 🥲 cuma gününe şunun şurasında ne kaldı ki 😘 tamamen o ana odaklandık eşimle 😍 doktor pat diye söyleyince şoka girdim zaten 🤭 hiç beklemiyordum. Anlatacağım inşallah ♥️😊 hep güzel anılarda buluşalım 😘

Canım canım ♥️😍😘

Sağol başağım benim. Günlerce ne sıkıntılar ne hüzünler paylaştık. Hepinizin kalbi öyle güzel ki gerçekten iyi ki varsınız.
Hamileliğinin zor geçmesine üzülüyorum senin ama az kaldı be kuzum sonrası rahat olacak inşallah. Zorlu günleri atlattın bundan sonrası düzlük inşallah pipilin ile ♥️🙏😂
Sen çok güçlü bi annesin ya hayranım sana 😍 kucağındayken ayağının ucundan bi foto at annesi cuma günü 😍 bizde burdan kiskanalim😝

Ah canım sagolasin söylediklerinde o kadar haklısın ki. Ama tabi hiç bi streste pat diye ortaya çıkmıyor, bu düşünceler vs. Herkeste bende yaşar mıyım düşüncesi olmasın mesela. Bende biraz kaybetme korkusu da var. Tabi bu duygularımın temeli var o yüzden. Cok detaylı anlatmak istemem ama ailemde 2 kişiyi kaybettim cok küçük yaşta onlarda çok gençti. Ee yıllar geçtikçe ekleniyor o duyguların üstüne. Evlat ne anaya ne babaya benziyor dedi geçende doğum yapan bi tanıdığım. Ondan sonra daha da etkilendim herhalde. Şuan daha tam anlamıyorum ama dogunca anlayacağız ya yetemezsem ya hasta olursa ya öyle olursa hep bu tarz korkular. Aslında bunlar çok normal ama işte tam ben bile anlatamıyorum çünkü ne hissedeceğimi kestiremiyorum. Şu son günlerimi cok yalnız gecirmesem iyi olacak haklısın gerçekten. Çok sagolasin canım konuştukça bile içim açılıyor 🙏🏻
aslinda bir profosyonel ile iletisime gecebilsen doguma kadar , zaten sana bu duygulari yasatan ana temeli biliyorsun. nasil basa cikacaginin en saglikli yolunu bir profosyonel gosterebilir.
Herkes kendisine karsi kadar bilincli ve durust olup , altta yatan sorunu bulamaz bile 🙏🏼

Hissetiklerimiz normal ama kendimizi sakinlestirmeyi bilmiyoruz cogu zaman 🙈 o yuzden ben kafami dagitmak adina yalniz kalmamayi tercih ediyorum . bir de aklima kotu birsey geldinde onun yerine elimden geldiginde iyi seyleri hayal edip gozumun onune getirmeye calsiiyorum. her zaman basarali olamiyorum ama en azindan direk kotuye odaklanmamis oluyorum.

Hayyal Hayyal ne güzel şeyler okudum öyle yine :) sonunda koklayabileceksin. Aıra kucağında eve götürmende inşallah 🙏

Ben hâlâ Avrupa Yakası.😂
Bende bendeeee 🙈
Hastanede çıkış için birşey arıyordum kızlar triko elbise çok seviyorum ama elbise depend ile rahat olur mu bilemedım popişimiz bezli sonuçta 😏😂
Böyle bir takım aldım triko fiyatıda çok iyi bakın isterseniz 😘😘 140 tl gibi birşey

Ya ben oğlumda hastaneden pijama sabahlıkla çıkmıştım 🙈 çok mu ayıp etmişim 😀

Hayyal Hayyal ne güzel şeyler okudum öyle yine :) sonunda koklayabileceksin. Aıra kucağında eve götürmende inşallah 🙏

Bende bendeeee 🙈

Vazgeçilmezimdir Avrupa Yakası.😂

Ben de gecelik sabahlık takımıyla çıkarım diye düşünmüştüm, kapının önünden taksiye bineceğim sonuçta.😂

aslinda bir profosyonel ile iletisime gecebilsen doguma kadar , zaten sana bu duygulari yasatan ana temeli biliyorsun. nasil basa cikacaginin en saglikli yolunu bir profosyonel gosterebilir.
Herkes kendisine karsi kadar bilincli ve durust olup , altta yatan sorunu bulamaz bile 🙏🏼

Hissetiklerimiz normal ama kendimizi sakinlestirmeyi bilmiyoruz cogu zaman 🙈 o yuzden ben kafami dagitmak adina yalniz kalmamayi tercih ediyorum . bir de aklima kotu birsey geldinde onun yerine elimden geldiginde iyi seyleri hayal edip gozumun onune getirmeye calsiiyorum. her zaman basarali olamiyorum ama en azindan direk kotuye odaklanmamis oluyorum.
Küçük bi yerdeyim canım doğuma da çok az gün kaldı bulamam sanirim burada o kadar kısa sürede. Ama inşallah lohusalikta devam etmez ederse muhakkak destek alırım. Tek temennim o suanlik.
En doğrusunu yapıyorsun gerçekten yalnız kalmamak lazım. İnsan tek kalınca daha çok düsünceye kapılıyor. İnşallah en kısa sürede atlatırım 🙏🏻🙏🏻

Küçük bi yerdeyim canım doğuma da çok az gün kaldı bulamam sanirim burada o kadar kısa sürede. Ama inşallah lohusalikta devam etmez ederse muhakkak destek alırım. Tek temennim o suanlik.
En doğrusunu yapıyorsun gerçekten yalnız kalmamak lazım. İnsan tek kalınca daha çok düsünceye kapılıyor. İnşallah en kısa sürede atlatırım 🙏🏻🙏🏻
tabiki atlatirsin kuzum , kucagina aldiginda yavrunu bunlarin hepsi ucup gidicek aklindan🥰

bende gecen haftalarda izledigimde bir tatliyi canim cekmisti, yaptim , olmadi😂😂😂 kocam dioki “ tabagin dan memnun musun “ 😂
asla degilim dedim bende , mundar oldu onca malzeme 🙈
Geçen sene steak yapmıslardı heveslendim yaptım gittim o ete o kadar para verdim etide geç resmeen evi yakacaktım 😂😂 2 gün o yağları temizke temizle gitmedi mutfaktan 🤭🤭

Ay ben hiç ona bakmadım neyle gittiysem onunla cıkarım diyordum😂😂
Mevzuat gereği ilk çalışır ya da çalışamaz raporunu almak için doktorun 32+0 günlük hamile raporunu vermesi lazım gebeliği kanıtlama açısından. Sonrasinda hafta dönümüne gerek yok ki
Aynen canım bende öyle bilşyorum 32. Haftanın basında alıyorsun sonra istediğin zaman değiştirebiliyorsun

Bende bendeeee 🙈

Haha yeni anneye her şey serbest bence 😍

Geçen sene steak yapmıslardı heveslendim yaptım gittim o ete o kadar para verdim etide geç resmeen evi yakacaktım 😂😂 2 gün o yağları temizke temizle gitmedi mutfaktan 🤭🤭
ben asla et pisiremiyorum zaten , hep mundar oluyor. o yuzden parasini verip gidip restaurant da yiyorum 😂
mesela tavuk ve kofte de kizartamiyorum yagda . hep cok pisiyorum kutuk gibi oluyor😂😂 yazin o yuzden mangal yaptiriyorum esime 😂

Back
X