Senin haftan erken daha kuzum dönebilir. Benim koca popolu döndüyse

hep yan yatıyordu 30 haftanın başında da yan duruyordu başından beri aynıydı yani. Sonradan yavaş yavaş aşağıya kaymış. O zamandan beri pozisyonu aynı kafa sol kasigima doğru, ayaklarda genelde hep sağdan vuruyor. Hani böyle L harfi gibi diyeyim. Kafa da görüntü de hep yan hiç önden görmedim çocuğun pozisyonu hiç değişmiyor ben anlamadım çok koca popolu olacak herhalde rahatına çok düşkün

Ama seni de anlıyorum zıplar gibi hareket ediyorlar sanki korkuyor gibi, kafasını yukarı bastiriyordur o zaman midene doğru

mide bulantısı da ondan oluyor işte hep baskıdan. Kafa da olsa ayakta olsa sigmiyorlar artık minnoslar
Ama dönmezse de sıkıntı yapma be kuzum sakın, çünkü bugün bi doğum hikayesi okudum (kahretsin ki okumaktan bi türlü vazgeçemiyorum

) kadın 10 cm açıklığa kadar geliyor suyu patladiktan sonra cocuk tamamen ters dönmüş Kafa yukarda yani. Ee basi asagida diye zaten devam etmişler son dk yukarı dönüp toplanmış çocuk ve sonuç sezeryan. Herseyin hayırlısı diyelim biz, kimse de bunu yaşamasın insallah

nasıl geleceklerini hep kendileri belirliyor bu minnoslar. Biz dua edelim ki çok sıkıntısız geçsin sezeryan da olsa normal de olsa