2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
2 kere ultrasona girdi ama bendede var kalçamda 2 tane gamze
Yani Sakral gamze için usg çekildi mi ?
Sanırım uzantısı olmaması önemliymiş bi de akıntı filan olmaması haliyle.
Sendeki de sakral Gamze mi kuyruk sokumu denen bölgede ? Yoksa bel gamzesi denen Gamze’den bahsetmiyorsun değil mi

Evet çeşit çeşitmiş inşallah en zararsız olanıdır bizim de.
Bizde ayakta ve kolda kontrolsüz titreme de vardı doktor tutunca geçiyorsa sorun yok dedi ama çocuğun beni engelleyecek gücü yok ki, tutunca duruyo tabi:)
Hayır bi de folik asit eksikliği filan diyor gebelikten 3 ay önce başladık hala daha kullanıyorum daha ne yapabilirdim bilmiyorum :)
bir omurluk folik asit ictik hala folik asit diyorlar😂

Bende cimere şikayet edeyim bari canim faturayı mi aldınız? Benim elimde sadece fiş var ama pazartesi günü tekrar gidicez isticem faturayı. Hastane de diyor bizde kalktı 2 hafta önce böyle bi hakları var mı anlamadım
Cnm bizde fiş bile yok tek doğum faturası var bizi hep nakite zorladılar ona rağmen şikayet ettik çünkü yapılan operasyonları göstermek zorundalar tahlillerde gözüküyor cimere şikayet et cnm hemen

Dilos6342 Dilos6342 kuzum çok kilo kaybı oldu mu Dorada. %30 kadar normal buluyorlar kilo kaybını
Kuzum 3620 dogdu ama çok şişlik vardı. Persembe hastanede 3500 çıktı 100 gr kıyafet saydılar cuma sağlık ocağında 3400 çıktı 100 gr yine kıyafet saydılar bakalım pazartesi tekrar çağırdı doktor

Dilos6342 Dilos6342 cok sukur bgn bnmde sutum geldi ama bnde ucla tutturuyorum ama bnm meme ucu sıfır bebekte haklı, emzirme danışmanı bulmaya calısıyorum. bnm hatam en buyuk makınemı yanıma alsaydım onunla sağınca baya buyuyor,hastaneler konusunda cok haklısın cok. o an sudan cıkmıs balık gbi oluyorsun ztn. -Sunshine -Sunshine birde sana ne dıcektm medical parkı kullanıyorsun sanırm cocuk dr. unu cok sevdm okdr ilgiliki cok iyi bir dr. bilgin olsun göztepe medical park alı haydar turan
Bende pompa almamistim keşke alsaydım dedim o uç konusunda. Benim var ama ne hamilelikte ne de hemen doğumdan sonra göğsüm hiç şişmedigi için üstünde de baskı olunca gömülüyor. Ben emzirme danışmanı falan gözüm görmesin diyorum artık denk geldiğim danışmanı görünce 🙄

Bana da kendi doktorum her sey normal derken memlekette guttigim iki doktor o kadar kotu seyler soylemislerdi ki bebis 1600 grdi ve almaktan falan bahsettiler. Tek sorun 2-3 hafta kadar geri olmasiydi. Sonra ben kendi doktoruma gorundum yakin takip edicez dedi suan bebek oldu 2800 hatta belki 3 bile olur bu kontrolde. Yani baya normal bebek boyutuna geldi ki suan 38 deyim agrim sancim yok daha duracakmis gibi bir his var icimde yani daha buyur diye dusunuyorum.
Cocugun gelisimi devam ediyorsa dogumda israrci olmanin ne mantigi var? dedigin gibi daha yakin takip yapilip gelisimi devam ediyorsa bekletmek bence daha mantikli. Tabi doktor degiliz ama baska doktora da danismissin sorun yok demis bence kendi doktorun biraz sacmalamis.

Bence yaptiklari isi bilmiyor olabilirler cimere yaz mutlaka. Sonucta oyle bir sey olmasa @sunshine dan da para alirlardi adamlar alacaklari parayi niye istemesinler.
Aynen emsin anne sutu alsin gerisi onemli degil bosver. Birakirsa birakir birakmazsa da cani sagolsun☺️
Yazacağım canım pazartesi tekrar o hastanede kontrolüm vardı fatura da isticem
Evet canım bırakmazsa da biraz toparlaninca direk tutar zaten uçla da şimdi biraz zor oluyor ama napalim

ivet 🥰 ciplak dans eden erkekler 🙈 biraz bahsis verince neler neler yapiyorlar 😂😂😂
Ben lisedeyken tanimsitim esimi ama benden 6 yas buyuk , calisiyordu. bende okuyacagim , univ e gidecegim die pek girmedik o toplara ama hep sohbet muhabbet ediyorduk.
Annesi kanser hastasiydi, bende artik 3. siniftayken birbirimize olan duygularimiz belliydi , tam iliskiye baslicakken , annesi cok agirlasti. Istemedi. benim annemle gecirecegim son zamanlar , sana zaman ayiramam dedi. sonrasin da uzun bir zaman gorusmedik hic ama icimde bir ukte kaldi tabi.
gel zaman git zaman ben mezun oldum , esimin annesi de vefat etmis. o zamanda baska biriyle konuyordum 1.5 sene fln olmustu. Kanada ya gelecegim artik kesinlesti. gorustugum cocuga sordum “ kalacagim orda , gelecek misin “ “ gelemem “ dedi ayrildim.

Gitmeme 6 ay fln vardi, beni birsey durttu😂 o zaman vodafone da calisiyordu, ben de hat la ilgili bir sorunum varmis gibi ulastim kendisine🙈 sonra tabi biz gene birbirimize cekildik deli gibi. Ben gidecegim , biliyor ama ikimizde yillardir yasayamadigimiz o kadar cok sey var ki, benim okulum , annesinin rahatsizligi vs derken 6 senede hic birbirimize ayirmadigimiz zamani son 6 ayda yasamistik.
Gitmeden once evlilik teklif etti , bende geri donucem dedim. Donmedim 🙈 onu ikna etti
buraya getirdim ama onu getirmem de 2 senemi aldi. O 2 sene hic gidip gelemedi
maddi sorulardan dolayi. univ mezunu olmadigi ve yasi buyuk oldugu icin de kanada ziyaretci vizesi vermedi. Zordu baya.

Ben yokken aileler tanisti 😂dugun salonu vs ayarlndi. ucaktan indim direk verem savasa akcoger filmine 🙈 10 gun icinde evlendik , 2 ay sonrasin da da yanima geldi, calisma izni cikti.
Ogun bugundur dizimin dibinden ayirmiyorum🥰🙈 daha 21 eylul de 6. senemiz doldu evlilikte 🥰
Ay çok hoşuma gittii, daha yazsaydın okurdum. 😍 Yerim sizin hikayenizi be, minnoşlarım benim, daha nice yıllarınız olsun aşk dolu.🥺❤️🧿

Biz de tanıştık üç ay sonra evliydik, bir yere şey yetiştiriyormuş gibi.:işsiz:

Gocanı zor getirtmişsin bak bizi hemen getirtebilirsin, yeter ki kertelim şu bebeleri.😂😂

Siz cimere şikayet edin en iyisi.
Bu tip devlet kurumlarında çalışanların çoğu boşa çalışıyor gerçekten 😞hiçbir iş çözemiyor kimisi

Ben bu çocuğu ancak hakedebildim 🤪
🤭 şu çocuklarımızı hayırlısıyla büyütelim bize yeter dünürüm 🤭

Lütfen doğumunu bu doktorda yapma. Erken yA da geç olabilir ama bu tavırlarla olmaz yani bu iş piyasada doktor bol boşver 😉 merak etme küvezde kolay kolay kalmaz. 36+2 de biz girmedik. Bu arada ciğer geliştirici için geç de değil ben 4. Kürü 36+0 da yaptırdım düşün yani.

Fiyat normal bence
Kilosu hiç belli olmaz daha yüksek bile çıkabilir sağlıcakla gelsin Bebiş 🤗
Haftanı doldur da gerisi hallolur 🌸

Kuzu bize çok uzak kalıyor ama aklıma yazdım sıkıntılı bi durum olursa akılda bulunsun.

Aynen bizden ilk 600 TL muayene aldılar sonra almamamız gerekiyor diyip iade ettiler. 1700 de tahlil ücreti çıkarıyorlardı 🤭 tiroitler ve bilirubin için😬

Canım benim geçmiş olsun. Bol su iç lütfen 🤗 uzun uzun yazamıyorum bakamıyorum ama sana en iyi gelecek şey bolsıvı tüketmek 🌸

Spicelover Spicelover ay alıntılamamışım kuzum harika hazırlıklar yapmışsın 🤩 iyi eğlenceler dilerim 💕
En iyisi o olacak canım. Bende anlamıyorum devlet kurumundasin ve hiç biseyden haberin yok

Ay çok hoşuma gittii, daha yazsaydın okurdum. 😍 Yerim sizin hikayenizi be, minnoşlarım benim, daha nice yıllarınız olsun aşk dolu.🥺❤️🧿

Biz de tanıştık üç ay sonra evliydik, bir yere şey yetiştiriyormuş gibi.:işsiz:

Gocanı zor getirtmişsin bak bizi hemen getirtebilirsin, yeter ki kertelim şu bebeleri.😂😂
amin kuzum , hepimizin ask dolu nice yillarimiz olsun🥰🥰

Ben kanadaya gelmesen bizde evlenirdik kesin kisa surede 🤪🤪

Ahaha 😂dogsunlar da kertelim🙈

Canım ilk olarak bence şikayet vara yaz. Orada çözüm bulamazsan cimere dilekçe vereceğini belirt. Şimdi senin için girdim çok fazla şikayet yazılmış ve sonunda çopu paramı aldım aradılar geri verdiler vs yazmış. Şikayet vara yazarsan hasta haklarından hemen arıyorlar. Benmde başka bir ücretlendirmede başıma gelmişti yazdığımda hasta haklarından kadın cebini verdi her sıkıntıda arayın diye.
Emzirmeye gelince kuzu kapakla emsin yine emsin zamanla alışır. Ama hep dediğim gibi mamayı kütfen ama lütfen emzirme sondasıyla vermeye çalış. Psikolojik seninde sütün iner bebişinde kası güçlenir İnşallah 🙏

İnşallah en kısa zamanda evde kucak kucağa yazarsın bize :) ❤️

Ayyyy ne gıcık bi doktor okurken sinirim zıpladı. Başka doktor tavsiyesi de almışsın canım karar senin tabi ama bana da 6. ayda ilk çocuğumda down dediler ben şok. Sonra sonlandırma vs bişeyler dediler delirdim tabi canlı canlı duran çocuğu nasıl erkenden aldırayım diye. Sonra perinatolojiye gittik gayet sağlıklı oğlun olucak demişti şükür rabbime öle de oldu direk hastaneyi değiştirmiştim yani bazı doktorlar afedersin ama öküz. Karşısındakini hiç düşünmüyor. Sen canını sıkma sakın sakin ve rahat ol 😍
Ay o benim aklıma gelmedi ama hastanedeki çalışan 2 hafta önce bizim hastanede kalktı o işlem dedi bu kısmı anlamadım kafasına göre bunu nasıl kaldirabiliyorlar, bi yazayım bari.
Evet emsinde bende başka bisey istemiyorum ilk iktirince o kadar içime oturdu ki oturup ağladım resmen. İlk denemede çok sinir olduğu için aciktiginda önce mamadan veriyordum ama şimdi sürekli deniyorum hafif uyanık olunca orda uyusa bile bekletiyorum arada bir iki çekiyor mesela alışsın diye

Kuzum risk faktörleri varsa bilemeyiz tabi doktorun yönlendirmelerini beklemek en doğrusu. Kafana takılan içine sinmeyen bi şey varsa her zaman 2. Görüş almayı doğru buluyorum şahsen.
Biz de bekleyebilseydik 38+0 olur olmaz bebeyi alacaktık muhtemelen. Hatta beklemeyebilirdik de. Normalde 36+6 önerdi benim durumumu göz önüne alınca 36+2 ye çekti..
Bebeğimde hiç risk yok çok şükür sağlıklı bende aynı şekilde🙏 ilkini kaybettim zorlu bi süreçti ondan sebep sağ salim kucağıma alıyım istiyorum kaybetmek istemiyorum herhangi bi pürüzden dolayı oluyor ya kordon dolanıyor düğüm oluyor bebek sıkıntıya giriyor vs onlardan dolayı hiç itiraz etmiyorum bi yandan da işte benden beslenebildiği kadar beslensin istiyorum çünkü bazı Dr Ler sezaryen de olsa bi sıkıntı yoksa 39 da alıyorlar

Alt kisim bu aksamdan beri sizlaniyor ya ama genelde arka taraftan sizlanma. bel desen ayaga kalkti mi agriyor. Yalanci sanci mi bunlar ki oturdugumda ve yattigimda bir sey yok

Bebeğimde hiç risk yok çok şükür sağlıklı bende aynı şekilde🙏 ilkini kaybettim zorlu bi süreçti ondan sebep sağ salim kucağıma alıyım istiyorum kaybetmek istemiyorum herhangi bi pürüzden dolayı oluyor ya kordon dolanıyor düğüm oluyor bebek sıkıntıya giriyor vs onlardan dolayı hiç itiraz etmiyorum bi yandan da işte benden beslenebildiği kadar beslensin istiyorum çünkü bazı Dr Ler sezaryen de olsa bi sıkıntı yoksa 39 da alıyorlar
E tamam İşte o zaman en kötü sık sık kontroller ile süreci idare edersiniz
Bence sana endişelendiğinde hemen ulaşabileceğin, muayeneye gidebileceğin bi doktor lazım. Böyle böyle kolayca 39 a gidersin sen. Malum son zamanlar çeşit çeşit sancılar kasılmalar yaşamak olası oluyor insan her şeye endişeleniyor canım

Yani Sakral gamze için usg çekildi mi ?
Sanırım uzantısı olmaması önemliymiş bi de akıntı filan olmaması haliyle.
Sendeki de sakral Gamze mi kuyruk sokumu denen bölgede ? Yoksa bel gamzesi denen Gamze’den bahsetmiyorsun değil mi
Konunun oncesini bilmiyorum ancak da bu bel gamzesi dedigin nedir kuyruk sokumu bölgesindeki

ivet 🥰 ciplak dans eden erkekler 🙈 biraz bahsis verince neler neler yapiyorlar 😂😂😂
Ben lisedeyken tanimsitim esimi ama benden 6 yas buyuk , calisiyordu. bende okuyacagim , univ e gidecegim die pek girmedik o toplara ama hep sohbet muhabbet ediyorduk.
Annesi kanser hastasiydi, bende artik 3. siniftayken birbirimize olan duygularimiz belliydi , tam iliskiye baslicakken , annesi cok agirlasti. Istemedi. benim annemle gecirecegim son zamanlar , sana zaman ayiramam dedi. sonrasin da uzun bir zaman gorusmedik hic ama icimde bir ukte kaldi tabi.
gel zaman git zaman ben mezun oldum , esimin annesi de vefat etmis. o zamanda baska biriyle konuyordum 1.5 sene fln olmustu. Kanada ya gelecegim artik kesinlesti. gorustugum cocuga sordum “ kalacagim orda , gelecek misin “ “ gelemem “ dedi ayrildim.

Gitmeme 6 ay fln vardi, beni birsey durttu😂 o zaman vodafone da calisiyordu, ben de hat la ilgili bir sorunum varmis gibi ulastim kendisine🙈 sonra tabi biz gene birbirimize cekildik deli gibi. Ben gidecegim , biliyor ama ikimizde yillardir yasayamadigimiz o kadar cok sey var ki, benim okulum , annesinin rahatsizligi vs derken 6 senede hic birbirimize ayirmadigimiz zamani son 6 ayda yasamistik.
Gitmeden once evlilik teklif etti , bende geri donucem dedim. Donmedim 🙈 onu ikna etti
buraya getirdim ama onu getirmem de 2 senemi aldi. O 2 sene hic gidip gelemedi
maddi sorulardan dolayi. univ mezunu olmadigi ve yasi buyuk oldugu icin de kanada ziyaretci vizesi vermedi. Zordu baya.

Ben yokken aileler tanisti 😂dugun salonu vs ayarlndi. ucaktan indim direk verem savasa akcoger filmine 🙈 10 gun icinde evlendik , 2 ay sonrasin da da yanima geldi, calisma izni cikti.
Ogun bugundur dizimin dibinden ayirmiyorum🥰🙈 daha 21 eylul de 6. senemiz doldu evlilikte 🥰
Ne tatlı hikaye, maşallah size 😍 bir ömür sürsün bu sevginiz, heyecanınız😍

Back
X