2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok teşekkür ederim canım, sakin olmaya çalışıyorum. Aslında iştahsız da değilim ama gebelik diyabeti olduğu için şeker ve karbonhidrata çok dikkat ediyorum, herşeyden de dengeli aldığımı düşünüyordum ama doktor öyle diyince canım sıkıldı çok... Şimdi bütün porsiyonlarımı arttırdım. Bebiş 2200 ama kafası önden gidiyor göbek çevresi ve ayak uzunluğu geride, belki de 2200'den bile az olabilir o yüzden... Vitaminlerimi de içiyorum, bakalım umarım porsiyon büyütmek işe yarar.
Canım naçizane muz kaşar tahin bunlar aldırır derler :) ama balık yağıda çok aldırır. Aman sağlıklı olsun da kilosunun önemi yok ama insan telaş yapıyor işte :)

kızlar son 4 gündür karından gelen çıt sesini çok sık duymaya başladım gün içinde. sizde de oluyor mu bebek hareket ederken çıt diye ses geliyor. hatta az önce video çekerken de oldu bir izledim ki bariz videoda da duyulmuş. ayy içim bir garip oldu. 🙈

Bide bekliyorsun ya hiç gelesi olmaz 😅 araştırmıssındır hatta uyguluyorsundur da yürüyüş, ilişki, çömelme hareketli etkili diyorlar
Sorma vallahi, aynen söylediklerini yapıyorum ama bu koca göbüşle ne kadar olursa artık 😁😁bebişin hareketleri de azaldı artık iyice insan endişeleniyor da. Bakalım perşembe günü yine kontrolümüz. Belki muayene günü gelmeden doğar 😊 Konuşuyoruz ana oğul diyorum ki; bak kuşum sende sığmıyorsun oraya artık bende zorlanıyorum. Artık gelmenin tam zamanı gibi geliyor bana falan diyorum ama yok 😂😂

Acemiliği üstümden atmaya başladım , Alışıyorum yavaş yavaş 🥲🥲

Ayyy tatlım sen böyle diyince emin oldum gibi bizde de alerji var galiba 🥹 sadece D vitamini kullanıyoruz biz de
Gaz var gibi 4-8 arası hiç uyumadı çok fenayım 😂

Hadi inşallah 🤭

Kuzum güzel haberlerini bekliyoruz sabah sürprizi oldu bize 🥹

Papatyam her şey yolundadır inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz 🥹

Yavrum yapabiliyor

Endişe etmeyin şu an 2200 müş zaten porsiyon büyüterek halledersiniz inşallah 🤗

Bizde de oluyordu canım hareket ettiğinde yükseliyorsa çok normal cihaz garip garip ötebilir endişelenme 🌸
Canim cevabin icin cok tesekkur ederim. Ilacin yan etkilerini okudugumda ishal yok tam tersine kabizlik yaziyor o yuzden endiselendim. Dun de doktora gittim ama aklimdan tamamen cikmis sormak. Bugun ishalim iyice artti gercekten saatte bir max iki saatte bir tuvaletteyim agriyla. Doktoruma yazdim simdi cevap bekliyorum. Valla iyice stres oldum yani en azindan cuma gunu 36.haftayi doldurmayi bekleseydi..

kızlar son 4 gündür karından gelen çıt sesini çok sık duymaya başladım gün içinde. sizde de oluyor mu bebek hareket ederken çıt diye ses geliyor. hatta az önce video çekerken de oldu bir izledim ki bariz videoda da duyulmuş. ayy içim bir garip oldu. 🙈

Eklem yerlerinden geliyormuş bende duyuyorum arada çok ilginc geliyor😍
Sorma vallahi, aynen söylediklerini yapıyorum ama bu koca göbüşle ne kadar olursa artık 😁😁bebişin hareketleri de azaldı artık iyice insan endişeleniyor da. Bakalım perşembe günü yine kontrolümüz. Belki muayene günü gelmeden doğar 😊 Konuşuyoruz ana oğul diyorum ki; bak kuşum sende sığmıyorsun oraya artık bende zorlanıyorum. Artık gelmenin tam zamanı gibi geliyor bana falan diyorum ama yok 😂😂
Ay rahatı yerinde paşanın demekki böyle rahat rahat besleniyor ısı değişimi yok 🤭 sıcak suya oturma olayı varmış evinde küvet yada sıgabileceğin bir leğen varsa araştır istersen

Canım ya en çok merak ettiğim şeylerden birisi bu dediğin çıt sesi ve hıçkırma olayı. Bir ben duyup hissedemedim hamileliğimin başından beri. Yada olduda ayırt mı edemedim bilmiyorum. Aslında çok dikkatli biriyimdir ama 😐

Ayy oldu bende de indanın içi bir değişik oluyor hakkaten🙈 şuan olmuyor ama

Eklem yerlerinden geliyormuş bende duyuyorum arada çok ilginc geliyor😍

Ay rahatı yerinde paşanın demekki böyle rahat rahat besleniyor ısı değişimi yok 🤭 sıcak suya oturma olayı varmış evinde küvet yada sıgabileceğin bir leğen varsa araştır istersen
Eşimin dediği gibi desene. O da diyor ki doğsa sadece süt içecek ama şimdi öyle mi senin yediklerinden hepsini tadıyor 😂😂

Bak bir tek o dediğini yapmadım bir de onu deneyeyim bakalım canım sağol fikir verdiğin için 🥰

Benimkide aynı. Bu oğlanların yeri rahatsa demek hiç niyetleri yok anam

Eşimin dediği gibi desene. O da diyor ki doğsa sadece süt içecek ama şimdi öyle mi senin yediklerinden hepsini tadıyor 😂😂

Bak bir tek o dediğini yapmadım bir de onu deneyeyim bakalım canım sağol fikir verdiğin için 🥰

Bem dün biraz sıcak suyla banyo yaptım küvette de durdum azcık.. bugün biraz fazlalaştı hareketi aslında..
Gece de rüyamda suyumun geldiğini gördüm nasıl kalktım yerimden🙈 wc ye gittim yok birşey.. bekliyoruz ya arada yokĺayıp bırakıyor

kızlar nst de bebek hareket ettiğinde kalp atışları 170 180 e kadar çıkması normal mi? sizin de çıkıyor mu? internette en fazla 160 a çıkmalı üstüne çıkarsa taşikardi falan diyor doktor hiç öyle bir şeyden bahsetmedi.
Benim her nst de neredeyse her hareketle 180 e çıkıyor canım. Ekranda dijital olarak gösteriyor özellikle takip ediyorum. Onun dışında 130-150 arası oluyor

Doğuran arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı ömürleri olsun bebişlerin sizlerle :KK200:

Hepinize de hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah, dualarımız sizinle....

Biz de doktor kontrolüne gittik, bu iki haftada kızım çok az kilo almış. Ben de kilo alamamıştım zaten, doktorumuz biraz daha fazla yememi söyledi. Kıymalı yumurta öneren arkadaşlar vardı onu deneyeceğim ama moralimiz bozuldu biraz tabi. Ah şu 2400-2500'ları bir göreydik hayırlısıyla...

Canım kıymalı yumurta ve kaşar çok güzel kilo aldırıyor.. bir haftada bir kez kıymalı yumurta yedim kaşarı da 3 gün üst üste yedim. O hafta 400 gr almıştı. Diğer hafta yemedim hiç 150 gr kadar almıştı. O yüzden annem bu hafta kıymalı yumurta falan yapıyor alsın az daha diye

Kızlar bu normal doğumu beklemek ne zormuş yaa. Ha bugün ha yarın derken 40. Haftaya merdiven dayadık artık ama bizim paşanın gelmeye pek niyeti yok. Ağrım sancım birşeyim de yok. Büyük ihtimal 40 ı da geçicez biz 😊😊
Canim ben de ayni bekliyorum normal dogumu gunumuzde benzer, ha bugun ha yarin derken gunler geciyor ama gelseler artik sabirsizlaniyor insan 🤗
Bizim burda cati muayenesi yok, bebek kilosu cok mu az mi bakilmiyor, insallah hersey normal doguma uygundur 🙏🏻 O gun gorecegiz bakalim

Canim cevabin icin cok tesekkur ederim. Ilacin yan etkilerini okudugumda ishal yok tam tersine kabizlik yaziyor o yuzden endiselendim. Dun de doktora gittim ama aklimdan tamamen cikmis sormak. Bugun ishalim iyice artti gercekten saatte bir max iki saatte bir tuvaletteyim agriyla. Doktoruma yazdim simdi cevap bekliyorum. Valla iyice stres oldum yani en azindan cuma gunu 36.haftayi doldurmayi bekleseydi..
Kuzum bünyeden bünyeye değişiyor bazı şeyler ya bi de haftalar ilerledi ishal olman cok doğal artık. Doğum yaklaşıyor
Benim doktor süreklilik halinde bi ishal olup olmamasını önemsemişti

Sağlıkla gelsinler de insallah zaman darıldıkca valla kendimiz için ayrı burdaki arkadaşlar için ayrı heycanlanıyoruz 😍

Aa neden aniden belli olduu. Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah hemen toparlanırsıın 🙏🏻🙏🏻 Kendini iyi hissedince bizede haber ver ♥️

Çok geçmiş olsun havalar dengesiz hep valla. Sizin bebeklerde bu havalara doğuyor onlarada dilkat etmek lazıım. Ballı süt filan yumuşatır biraz boğazını. Azıcık zencefil ile ıhlamur için diyorlar hamile diye de içilmiyor ki hiç bir şeyde birde yarın ameliyata gireceksin yan etki va bişey olur Allah korusun. Doktoruna sor istersen genede
Teşekkür ederim canım bir ilk hamileligi ogrendigimde çok kötü hasta oldum bide şimdi. O zaman oldugum belkide kovitti çok ağırdı. Şimdi de grip gibi sezeryan ya o yüzden korkuyorum artık hayirlisi

Back
X