canım kimyon sonuçta köfteye vs de konulan bişey. Asgari tüketmeye çalış bence de gene de. Kimyon konusunu bilmiyorum ama baharatlarla alakalı tek bildiğim asgari miktarda tüketmek gerektiği. Nane güya sütü azaltıyormuş mesela, ama bunların hurafe olduğunu düşünüyorum

Hatta gazı asıl arttıran veya azaltan şey yediklerimiz değil, ruh halimizmiş. Biz stresli oldukça bebekler de strese girip ağlıyorlarmış. Biz de daha çok strese giriyormuşuz, bir döngüymüş bu aslında.
Ay minik kuş

bir de kendi istekleri varmış. Evet canım makas asla önerilmiyor C yapmak akışı da arttırıyor. Ben sürekli sağdığım için hep C şeklinde tutmaya alıştım mesela.
Ben de eve gelince doruk kuş onun için sonda aldım. Gri uçlu 5 numara sonda olarak geçiyor onların adı.
Ayaklarına çok dikkat et bir de beline. Gerçekten eskilerin dediği gibi 40 gün çok önemli gaz olayında.
Bu arada yavru kuş resmen biberon için ağlamış

ve istediğini almış. Hemşireye sorarsın canım, hazır yeni memeye döndürmeye başlamışken biberonu ne yaparsa yapsın vermemeliymişsin. Tabii başıma gelmedi bilemiyorum zorluğunu ama olay bundan ibaretmiş. Bebeler aç kaldıkça kan şekerleri düştükçe biberon vermedikçe, memeyi kabul etmek zorunda kalıyorlarmış.