Roka yiyebilsem keşke bana göre değil hiç

Biliyosun bizim kocalar bu konularda bir örnek. Benimki de ağlama krizi tutmayınca heh kızım bak böyle ol canımı ye diye seviyor

kucakta gezdiği süre artıyor
Ben sürekli gaz çıkarıyorum emzirirken. dediğin gibi emmek istememeye, kavgaya neden oluyor. Ha bağırsak gazı da sesini duyuyorum emmeyi bırak uyurken ağlayıp kalkmasına bile neden oluyor.:/
Ben kiloyu daha cok ishale bağladım. Baya hardal renkli berrak görünümü de oluyor cünkü. Vücudu ister istemez etkileniyor
Ah canım keşke ama maalesef zorluklar şimdiden başlıyor. Ama lütfen tadını çıkarmaya çalış. Bebişi göğsünde yatır bol bol sarıl tentene temas yapın
Hormonlarımız, beynimiz farklı işliyor bu s sütüne katkı sağlar
Oy güneş miiii

adaşımız doğmuş maşallah

Evet uzun süredir evde televizyon açmıyorum. Telefon bile almıyorum elime kolay kolay. İlgisini çekiyor emme randımanı düşüyor
Canım ben de 1 haftadır yazıyorum yediğim her şeyi
Kakasında hiç pütür olmazdı. Susam ürünlerini, Tahini kestim günde 1 kerelik kakasında pütür gördüm sonunda. 2 gündür bu şekilde ama ishal ve mukus devam. Sanırım doğru yaptım.
Şimdi çilekten şüpheleniyorum. Reçel yiyordum. İnternette de reçel olarak tüketmek yapmaz diyor ama
Ay bir de domates beni cok düşündürüyor. Benim hafif alerjim var, domates hafif dilimi yakar. Kafam çok kızıyor pirinç lapasına dönüp deneyesim var.
Fındık ceviz olmasa komple aç kalırdım
Onların alerji yapmasından cok korkuyorum

Bu arada göz kaymaları kollarda bacaklarda titreme vs için 5.-6. Aya kadar devam edebilir dedi hep.
Fizyolojik reflü dedi bi de durumumuza
Bağırsak florası için ekstra probiyotik kullanıyoruz biz de
Geçmiş olsun bu boğulmalar öksürmeler bi gün benim de kalbime indirecek
Hıııığ hııığ acı acı nefes almaya çalışıyorlar bi de