• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bu arada kızlar kendim kullanıp memnun kalmadığım hiçbir şeyi size kullandırmam bay bay night damla maceramız 1 gün sürdü bebeğim 24 saat sadece beslenmek için uyandı cansız gülmeyen bir bebe oldu annemde başlarım uyumasın sen yorulduğunda ben bakarım diyerek kullandırmayı bıraktı bide ben doktorun söylediğinin çeyreğini verdim belki bizde çok etki yaaptı ama uyucak diyede çocuğumu uyuşturamam
Katılıyorum çok haklısınız bir iki ay daha sabredin sonra günde bir kaç çay kaşığı anason verirsiniz en azından ne olduğunu biliyoruz zararsız

Merhaba arkadaşlar sezeryan sonrası idrar yolu enfeksiyonu yaşayan varmı hangi ilacı kullandınız yanma ve kaşıntı oluyor ancak sürekli değil doktora gitsem mi gitmesem mi karar veremiyorum ara ara kanamam oluyor ondan sonra başlıyor bi ara geçiyor sondadan mi nedir anlamadim kullanılan ilaç varsa alıp kullanayım diyorum
Benim de aynı sanırım sürekli ped takılı olmasından yoğunluk yoksa arada çıkarın bir kaç saat öyle takılın ben öyle yaptım hafifledi baya

Minik kangurumla sürekli kucak kucağa yatıyoruz kuzum geceleri göğsümde yatmak istiyor 😊 eşim diyor sen nasıl öyle uyuyorsun 😅 dedim uyumakla kalmayıp rüya bile görüyorum 😅

Bu arada benim kızımın kakasında da minik pütürler oluyor bu kötü bir şey mi?
Oh oh maşallah nasıl duygu yüklüsündür şimdi 😌😌🥰
Minik pütürleri Allah eksik etmesin diyelim çok normal irili ufaklı maşallah 😀

Mama verince içine bir çay kaşığı döküyorum hemen kaka yapıyor zaten rahatlıyor çocuk

Bebekler bozuk sütün tadını anlayıp içmiyorlar diye biliyorum canım bozuk olduğuna emin misin

Ben de annemden öğrendim gazı varken asla ama asla memeyi ememiyor ya savaşıyor ödemeyle ya da kısa kısa emip bırakıp sıkıyor kendini hemen yukarı doğrultup üstten gazı çıkınca rahatlıyor
Uyumadan önce bağırsaklarındski gaz beni çok yoruyor dizleri ittir bacakları oynat karnına yağ ile masaj yap bazen işe yaramıyor ne zaman mama veriyoruz içine badem yağı koyup hemen kakasını yapıyor
Zararı olmaz mı badem yagının emzirenler nasıl kullanmalı

Kızlar bu emip uyumalar tahmini ne zaman düzene girer 32 günlük oldu bebiş hala kısa süreli emip kısa süreli uyuyor :/

Bugün 10 kişilik misafir grubu geliyor resmen 3 kez reddeddim ısrarla aradılar en son bir an önce aradan çıksın diye tamam dedim. Şimdi pişmanım bebek 3 gündür huysuz hala devam ediyor huysuzluğu. Yeni adet edindik emmese bile sürekli gögüste durmak istiyor. Yatağa koyunca ağlıyor. Annem içerde oturur artık misafirle bizde odada takılırız napalım. Ben kendim bebek büyüyene kadar kimseye gitmeyi sevmiyorum ısrarla gelmek istemekte ne biliyim. Biri de arayıp bugün kendi misafirim var 2 kişi onlarıda alıp geleyim mi dedi ya 😡
Ogf bizede 40 ınçıkınca akın edicekler gibi geliyor hep bi gelmek isteyen var :/

Ogf bizede 40 ınçıkınca akın edicekler gibi geliyor hep bi gelmek isteyen var :/
ayyy bnmde birde ortalıkta bi hastalık
varki en cok ondan korkuyorum. büyük oğlumu bile bir yere gönderemıorm eve hastalık gelmesin diye ona rağmen hasta minnoşum hava verıorm malesef. birde temizliği var hazırlığı var uykusuzlukla onu yapmak. yazarken yoruldm

Oh oh maşallah nasıl duygu yüklüsündür şimdi 😌😌🥰
Minik pütürleri Allah eksik etmesin diyelim çok normal irili ufaklı maşallah 😀
Ay gerçekten çok güzel bir duyguymuş minik yavruşumun nefesiyle uyumak 😍
Amin amin artık her açışımda kakasını inceliyorum ne var ne yok diye 😅

Benimkininde ilk uyanınca oluyor kendini ayamadığında oluyor annem diyorki her bebekte olur siz fazla doktor ve internetten kafanıza her şeyi takıyorsunuz benim oğlum kalbi delik doğdu 7 yaşında kapanır dedi doktor biz bidaha 7 yaşında gittik diyor siz her ay giderdiniz diyor haklı valla😂😂😂😂
walla teyzem ne güzel demiş, birde yetmez dr. dr. da gezerdik

Emipte iki saat uyuyan çocuğa maşallah bizimki 15 dk emip 10 dk uyuyor zorla versemde almıyor uyanana kadar bekliyorm taktiği olan söylesin😀
Ya tamamen sıpaların tercihi bu. Benim oğlum uzun emer 2-3 saat uyurdu ama kızım nazlı nazlı emiyor emdikten sonra 1 saat uyutmaya çalışıyorum sonra yarım saat uyuyor geri kalkıyor

Kızlar bu emip uyumalar tahmini ne zaman düzene girer 32 günlük oldu bebiş hala kısa süreli emip kısa süreli uyuyor :/
Hem emip hem mama verdiğim zaman kesintisiz 2,5-3 saat uyuyor. Ama sadece emzirdiğim zaman 15 dakika emiyor 30-40 dakika uyuyır sonra aynı döngü gene. Daha güçlenemedikleri için sanırım tam doymuyorlar
Ay ben gerçekten temizlik yemek vs artık onu sallamıyorum kimseyede bir şey beklemeyecekte. Millet içerde oturuyor çocukla odada sakinleşme seansı yapıyoruz odaya gelip gazlı bu cocuk aç bu cocuk vah vah yapıp gidiyorlar. Bugün annemle dönğşümlü odada durduk cocugun basında. Misafirler kendi kendilerini ağırlardı en son bi baktım makineyi yerleştiriyorlar 😂 şunu söyle 3 aylık olarak gelseydinde çocuk toprlanırdı kucağımda yanımda otururdu rahat rahat sohbet edip hem bende kafamı dağıtmış olurdum 😅

Bugün 10 kişilik misafir grubu geliyor resmen 3 kez reddeddim ısrarla aradılar en son bir an önce aradan çıksın diye tamam dedim. Şimdi pişmanım bebek 3 gündür huysuz hala devam ediyor huysuzluğu. Yeni adet edindik emmese bile sürekli gögüste durmak istiyor. Yatağa koyunca ağlıyor. Annem içerde oturur artık misafirle bizde odada takılırız napalım. Ben kendim bebek büyüyene kadar kimseye gitmeyi sevmiyorum ısrarla gelmek istemekte ne biliyim. Biri de arayıp bugün kendi misafirim var 2 kişi onlarıda alıp geleyim mi dedi ya 😡
Ayy bu insanlar ya benimkide memede uyumak istiyor bu ara sürekli geçici bir süreç sanırım 😢 aynı günlerdeyiz ya

Benim de aynı sanırım sürekli ped takılı olmasından yoğunluk yoksa arada çıkarın bir kaç saat öyle takılın ben öyle yaptım hafifledi baya
Öyle yapıyorum ama ikinci kez tekrarlayınca korktum her kanamada aynı sorun mu olucak diye valla grupta aynı problemi yaşayanlar nasıl kurtuldu bize bı akıl versinler

Ayy bu insanlar ya benimkide memede uyumak istiyor bu ara sürekli geçici bir süreç sanırım 😢 aynı günlerdeyiz ya
Olabilir valla kuzum 60 cc mama yiyor onda bile gögsüme gelmeden sakinlemiyor hani aç olduğu için değil demekki diyorum. Geçecek insallah sonrada bambaşka huyları olacak. Senin şehir dışı ve düğün olayları nasıl geçtii

Back
X