2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Geciremedik iliklerimize kadar yasiyoruz o yetersizlik duygusunu.
Ben artik eve kimse gelmedigi icin saldim en baslarda cok zordu surekli bebek gormeye misafir geliyordu ve hem evi toplu tut hem bebege alisma sureci falan hatirlamak bile istemiyorum.
Suanda sadece evi soyle ustten bir toplayip yemek yapiyorum kiz oglen uykusundayken. Basit yemekler tabi. Bazen bi el supurgesiyle supuruyorum buyuk supurge hak getire. En temel duzeyde yapiyorum yani her seyi fazlasina gucum de zamanim da yok
Bu is ne zaman durulacak :)

Ayy sakın kızlar ek gıdada ipleri bebeklerin ellerine bırakmıyoruz sakinlikle her şeye alıştırıyoruz 😅

Yemek yapmak işkence gibi geliyor çoğu zaman makarna yada sadece tavukla geçiştiriyorum. Sabah 7 den beri ayaktayız bu saat oldu sadece su içebildim. Ev desen aşırı dağınık sadece yatak odasını düzenli süpürüyoruz eşim müsaitse o yada çocuk sakinse ben oda tozdan rahatsız olmasın diye. Kendimi aşırı saldım aşırı kilo aldım doğuma girdiğim kilodan +5 fazlayım ve nasıl vercem bilmiyorum. Bedenen yorgunluga alıştım artık. Ama psikolojik yorgunlugum var üzerimden atamıyorum onu
Lohusalik bitti benim de sabrim kalmadi. Aksamlari musait olabikiyoruz kocalarimizla vakit gecircegine is yapıyoruz. İyi aana gelen yok bende eksik olmuyor bir de annem sunu yao bunubyao diyor gelince oldu diyorum bende

Kızlar hem gaz yapmayacak olan hem de kabızlığa iyi gelen bir şey söyleyin nolur, ne yiyeyim ne içeyim??? kızım en kötü gününü geçiriyor, hem kabız 5 gün oldu yine, hem de gazdan ağlayarak uyanıyor hala ağlıyor, toplasak 3 saat uyumadı yavrum iki gündür delirmek üzereyim 😭😭
Kabak denedin mi canım iyi geliyor diye biliyorum

Kızlar geçen günlerde yazmıştım Asafın ateşi geçmeyince kan tahlili yapıldı ve temiz çıktı şükür. Ama hafif kansızlık varmış ve bunun için doktor demir eksikliği damlası yazdı. Demir için damla vs. Kullanmaya başlayan var mı bebişlerinizde ?
Benim bir ay olacak neredeyse hem de doktor yüzüne bakıp verdi.

Kızlar benimki de yüzünü ovuşturuyor sürekli. Artık zarar veriyordu, ben de çorap geçiriyorum ellerine. Bu hafta da buğdayı yasaklılar arasına koydu doktor. Çünkü geçen hafta beyaz ekmek yemeye başladığımda yüzünde kırmızı çok minik döküntüler oldu. Bakalım nereye gidecek bu alerji durumu.
Canım evet eldiven bir çözüm ama daha kalıcı bir çözüm gerekli .Tam dokunarak da iletişim kurabileceği bir zaman diliminde benimki. Zannedersem pişmiş domates kızımı rahatsız eden. Onu abarttım bu ara. Buğday olduğunu düşünmek dahi istemiyorum geriye çok birşey kalmıyor çünkü.

ay kizlar benim ilk cocugum ve blw yaparim diyordum. onermiyor musunuz ? musait oldugunuza da anlatir misiniz neden onermediginizi . daha hic uzerine okumadim, video fln da izlemedim hic bilmiyorum nedir ne degildir

Canım alerjik olduğu için yine tek tek denemem lazım. Elbette kendi de yiyecek ama ben kızıma hiç karışım vermedim o zaman. Hala daha karışık şeyleri yemez. Bir çocuk düşün ki brokoli seviyor. Havuç seviyor sütlaç sevmiyor. Herseyi tek tek yemeyi seviyor. Fırında köfte patates yaparız. Domates biber değdi diye yemez. Onunkiler tavada ayrı ayrı kızarır . Makarnayı dahi sade yer. İçinde hicbirsey olmayacak. O yuzden bir de diğer türlü deneyeceğim. Doğrudur yanlıştır bilemiyorum.

Hesabına gir Forum seçeneklerinden Başkalarının mesaj altındaki imzalari görüntüleyi tıkla canım , demiş Yağmur. benim oldu
Oldu benimdee 😍
Kızlar hem gaz yapmayacak olan hem de kabızlığa iyi gelen bir şey söyleyin nolur, ne yiyeyim ne içeyim??? kızım en kötü gününü geçiriyor, hem kabız 5 gün oldu yine, hem de gazdan ağlayarak uyanıyor hala ağlıyor, toplasak 3 saat uyumadı yavrum iki gündür delirmek üzereyim 😭😭
Ispanak, sıvı çorbalar tüketsen. Kayısı gaz yapar mı bilmiyorum ama kayısını kaynatıp hoşaf gibi içsen oda iyi geliyor
Lohusalik bitti benim de sabrim kalmadi. Aksamlari musait olabikiyoruz kocalarimizla vakit gecircegine is yapıyoruz. İyi aana gelen yok bende eksik olmuyor bir de annem sunu yao bunubyao diyor gelince oldu diyorum bende
Koca kişisini ben pek görmüyorum açıkcasıı 😅 vardiyalı calıısıyor zaten karmakarısık bir düzenimiz oldu iyice bakalım nasıl toparlancaz. Yaz ayı olsa bi alıp dışarıya yürüyüşe cıkarız geçen çıkıyım bi dedim arabasında uyudu pusetin etrafını örttüm içine kalın giydirdim kalın peluş battaniyesiede sardım yürümek iyi geldii ama ona rağmen eve gelince 2-3 kez hapşırdı inssn korkuyor ya 😔 psikolojimize iyi gelirdi aslında yürüyüş yapmakEki Görüntüle 3182831

incir hem süt yapar hemde lavaboya cıkarsın, incir ve zeytin

Kızlar geçen günlerde yazmıştım Asafın ateşi geçmeyince kan tahlili yapıldı ve temiz çıktı şükür. Ama hafif kansızlık varmış ve bunun için doktor demir eksikliği damlası yazdı. Demir için damla vs. Kullanmaya başlayan var mı bebişlerinizde ?
biz kullanıyorz

Kızlar benimki de yüzünü ovuşturuyor sürekli. Artık zarar veriyordu, ben de çorap geçiriyorum ellerine. Bu hafta da buğdayı yasaklılar arasına koydu doktor. Çünkü geçen hafta beyaz ekmek yemeye başladığımda yüzünde kırmızı çok minik döküntüler oldu. Bakalım nereye gidecek bu alerji durumu.
ama oğlumda alerjıye tepki bşka bir belirti yok cok şükür inşallahta olmaz, eldiven takmakta suan el gelişimi etrafı öğrenmeleri için gerileten bir durum.

Oldu benimdee 😍

Ispanak, sıvı çorbalar tüketsen. Kayısı gaz yapar mı bilmiyorum ama kayısını kaynatıp hoşaf gibi içsen oda iyi geliyor

Koca kişisini ben pek görmüyorum açıkcasıı 😅 vardiyalı calıısıyor zaten karmakarısık bir düzenimiz oldu iyice bakalım nasıl toparlancaz. Yaz ayı olsa bi alıp dışarıya yürüyüşe cıkarız geçen çıkıyım bi dedim arabasında uyudu pusetin etrafını örttüm içine kalın giydirdim kalın peluş battaniyesiede sardım yürümek iyi geldii ama ona rağmen eve gelince 2-3 kez hapşırdı inssn korkuyor ya 😔 psikolojimize iyi gelirdi aslında yürüyüş yapmakEki Görüntüle 3182831
Canım bana hemşire sıcaklık değişimi olunca hapşırır demişti yani refleks olarak ısı değiştiği için hapşırıyor odadan odaya gecince bile olabilir ensesi göğsü sıcaksa üşümemiştir merak etme bende soğuk diye yürüyüşe falan çıkmıyorm insan hiç bebişle ya eşime bırakıyorm yada üçümüz avm ye falan gidiyoruz yazın daha kolay dediğin gibi

Back
X