• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar dün doğum yaptım.Yenidoğan bebeği uyandırmak zor mu oluyor acaba sizde ben uyandiramiyorum bir türlü eliyle ayağıyla oynuyorum ama bana mısın demiyor.😀😀 Emzirmek için zorla uyandırmak gerekiyor ama çok zor
Hayirli olsun canım gozunaydin öncelikle ben burnunu sıkarak uyandiriyordum ayaklarıyla oynayabilirsin 😍 sezeryan mi oldu hikayeni dinlemek isteriz dilersen bilgilerini listeye de ekleyelim ❤️

kızlar dua edin tansiyonum sabah gene yukseldi 17 12 doktor simdi hastaneye cagrdi bebegin durumuna bakalim olmadi haftasi iyi alabilirim dedi 36+2 deyiz dua edin nolur cok korku sardi insaallah saglikla gelsin minik
Canım telaşlanma benimde aynı durumdan 37+3te alındı boyu kgsu normal bebek gibiydi haftasını tamamlasa iri bebek olacaktı demekki. Bugün 8.günümüz memeye alışıyor yavaştan başta mamayla besleniyorlar benim birde sezeryandı sütüm anca geldi ama geldi bir şekilde zamanla düzeliyor her şey. Hayırlısıyla doğsun inşallah

Sıcağa dayanamadık kısa kolluya geçtik teyzeler👶🏻🧿

Eklentiler

• IMG_20220909_141617.webp
    IMG_20220909_141617.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 106
Kızlar dün doğum yaptım.Yenidoğan bebeği uyandırmak zor mu oluyor acaba sizde ben uyandiramiyorum bir türlü eliyle ayağıyla oynuyorum ama bana mısın demiyor.😀😀 Emzirmek için zorla uyandırmak gerekiyor ama çok zor
Bizde hala uğraşıyoruz gündüz uyanmıyor gece uyumuyor. Hastanede ayaklarına vuruyordu ebeler ama çok sert vuruyorlar kıyamıyorum bende. Biz pamukla siliyoruz soyup bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. Altını açmakta işe yarıyor ama kucakta hemen yine uyuyor altını açıp bırakın biraz ağlasın diyorlar genelde kucağa almadan

Kızlar salı günü çatıdan sonra kanama olablr dedi doktor olduda carsambada nişan gelmişti dünde kanama yoktu bugünde kahverengili kırmızılı akıntılı bi kanama gelmiş fazlaca biraz korktum kasıklarımda agrılar var ama cok değil karnımın alt kısmında baskıda oluyor ne yapim bilemedim doktora yazdımda gitsemmi gitmesemmi 🙄
@ kanama olunca gel dedimi doktorun bana kanama su yeşil akıntı gelirse direk gel demişti hem doktor hem ebe . bence git nolur ne olmaz riske atma ben öyle bsy olursa hiç beklemicem ama olmuyo ne sancı ne bsy bugün geldim doktordn nstde sancı bile çıkmadı sen benden önce doğurcn 😊

@ kanama olunca gel dedimi doktorun bana kanama su yeşil akıntı gelirse direk gel demişti hem doktor hem ebe . bence git nolur ne olmaz riske atma ben öyle bsy olursa hiç beklemicem ama olmuyo ne sancı ne bsy bugün geldim doktordn nstde sancı bile çıkmadı sen benden önce doğurcn 😊
Biraz nişanın devamı gibiydi sadece rengi acıktı ondan korktum çatıyıda yakın zamanda olunca acaba dedim.doktor korkma dedi böyle takılmaya devam🤪canım en son salı gittigimde nst 20yi geçmedi bnim 20yi bile zor gördü.açıklık hala 1 miymiş peki

Back
X