• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim aldığım kamera farklı. Sizin dedikleriniz internet le mi calisiyor ya da telefonla mi calisiyor bilmiyorum. Kamera ve ayri olarak da ekran bebegi izlemek için. Internet e de baglayabiliyorsun. Ama ben internetsiz kullaniyorum. Hiç bir baglantisi yok. Yani Bluetooth bile kapalı sadece sarjini dolduruyordum gunluk okadar. Sizin dediginiz büyük ihtimal internet le Bluetooth la baglananlar.Cunku sadece tek kullanan ben degilim.2 eltim de kullandilar bebeklerine.. Halen kullaniyorlar ayri oda da uyuduklari icin. Oyle bisey yasamadilar onlarda. Ve onlarda bayağı rahat oldugunu söyluyorlardi. Biz de oyuzden almistik.. onlarinki de internetsiz Bluetooth falan yok yani.
Merhaba hangi model kullanıyorsunuz kamerada. İnternetsiz çalışması güzelmiş

Merhabalar ben burada yeniyim ilişki üzerinden 8 gün geçti bat daha 1 hafta var ama vucüdümda değişikler hissediyorum belki piskolojikte olabilir bugun bir heyecanla kan verdim ama çıkarmı bilmiyorum bir bilgisi olan varmı çıkarsada kaçın üzeri gebelik sayılıyor yardımcı olur musunuz ? :KK43:
9-12gün geçmesi gerekiyor.5 üzeri gebelik var demek.psikolojik olabilir belirtiler icin çok erken.adete 2 gün kala gogus ucu sertlesmesi olmuştu en erken

Aynen inşallah canım şükür son 3 haftadır kilo alımı güzel gidiyor. İnşallah bende diyorum usgde sapmaz 3500 doğar diyorum sağlıklı olsunda öncelikle.niye öyle doktora sana göre farklı ☺️ elif hamide koycaz adını
Geç yumurtlama olmis bende canım haftasını yakaladı ama doktor kabul etmiyor kendi duzenledigi sat a göre doğum olacakmış bende onu kabul edesm gelmiyor 😂
Teşekkür ederiz🥰Yemeden duramiyoruz valla, arada sinir olsa da 😬
Yaaa bide kızıyor mu minnacık haliyle 😍
Bende bazen uzun yatırıyorum klimayı iki gündür açmıyoruz camlar açık artık. Biraz serinlese güzel olacak bizimde bezin olduğu yerler kızarıyor sürekli kremliyoruz
Bez sıkıyor olmasın canım olmadı bezi değiştirin kimi bez dokunuyor bebeklere yeni hassas olabilir
Kizlar Gunesimiz dogdu.
3625 g 52 cm pamugum :halay:
Yaaa gözünüz aydın canım benim müsait bir zamanda hikayeni merakla bekliyoruz 🧿😍 masallah güneşine ❤️☀️

Kızlar dün doğum yaptım.Yenidoğan bebeği uyandırmak zor mu oluyor acaba sizde ben uyandiramiyorum bir türlü eliyle ayağıyla oynuyorum ama bana mısın demiyor.😀😀 Emzirmek için zorla uyandırmak gerekiyor ama çok zor
Ben altını açıyordum 🥰 ya da ayaklarını hafif ıslatıyordum hiçbir şey ise yaramazsa. Annem yaptırmıştı yani tecrübe konuşuyor 🙂 anneler iyi ki varlar 🙂

Dünyaya gelme heyecanıdır inşallah bu heyecan🥲

Benim geçen nstde de kalp atışı kısmında soru işareti çıktı; hemşireyi çağırdım meğer bebek tamamen diğer tarafa dönmüş kalp atışını kaybetmiş cihaz da😂
Doktor ne diyecek haber ver mutlaka. Şurda doğurmayan bir avuç insan kaldık🤷🏻‍♀️

Ses gelmiyorrr, doğurdun mu @Crknkz 🫣
Tatlım geldi nst odasına napaalım başlatalımmı dedi yok dedim pazartesi bi olsun tamam nasıl istersen dedi biraz hareketli ama normal sıkıntı yok dedi
Bu degerle kese gorunmez mi acaba? Cok tesekkur ederim canim bu arada cevabin icin😍🥰
Sanmam canım ya battan bi 10 gün filan geçmesi lazım yoksa boşuna gidersin. İstersen randevu al yine ama
Kızlar salı günü çatıdan sonra kanama olablr dedi doktor olduda carsambada nişan gelmişti dünde kanama yoktu bugünde kahverengili kırmızılı akıntılı bi kanama gelmiş fazlaca biraz korktum kasıklarımda agrılar var ama cok değil karnımın alt kısmında baskıda oluyor ne yapim bilemedim doktora yazdımda gitsemmi gitmesemmi 🙄
Hadi bakalım hayırlısıysa gelsin
Kızlar dün doğum yaptım.Yenidoğan bebeği uyandırmak zor mu oluyor acaba sizde ben uyandiramiyorum bir türlü eliyle ayağıyla oynuyorum ama bana mısın demiyor.😀😀 Emzirmek için zorla uyandırmak gerekiyor ama çok zor
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün. Zor uyanıyolar çenesiyle oynayabilirsin
Sıcağa dayanamadık kısa kolluya geçtik teyzeler👶🏻🧿
Yaaa ne tatlı be maşallah 🧿 kendimi hazır hissetmiyorum ama böle görünce de bi hadi oluyorum
Kizlar Gunesimiz dogdu.
3625 g 52 cm pamugum :halay:
Maşallah supanallah güneşimize 😍😍😍

Canım benimde yüksek tansiyondan 35+3 de doğdu bebeğim 2 kilo ilk başta küvezde kaldık çok zordu Allah bir daha ayırmasın ama toparlanıyor şimdi ki seninkinin haftası iyi hiç merak etme tansiyon anne karnında daha kötü etkileyebilir biz bi hafta bekleyelim derken benim bebiş kendi suyunu patlattı doğum olması daha iyi merak etme
simdilik bi hafta daha durmasini istiyorum dedi doktor 37 yi doldursun tansiyon icin ilac verdi sabah aksam haftaya carsamba tekrar kontrole gidicez nts ultrason iyi dedi yoksa alicakti

🧿🧿Bizde hep böyleyiz kısa kollu zıbınla altı çıplak duruyor. Ya üşümezler değil mi doktoru böyle giydirin diyor ama. Bazen ince müslin örtüyorum açıyor hemen üstünü
Ya ben kalın giydiriyorum sanırım ama evin içi serin ben bile şortla üşüyorum öyle söyleyeyim sıkıntı olmaz herhalde

Canım telaşlanma benimde aynı durumdan 37+3te alındı boyu kgsu normal bebek gibiydi haftasını tamamlasa iri bebek olacaktı demekki. Bugün 8.günümüz memeye alışıyor yavaştan başta mamayla besleniyorlar benim birde sezeryandı sütüm anca geldi ama geldi bir şekilde zamanla düzeliyor her şey. Hayırlısıyla doğsun inşallah
37 yi doldurcaz heralde ilacla tansiyonu kontrol altnda tutalim istirahatla cigerleri icin bi hafta daha dursun dedi bakalim carsamba gidince ne durumda olucaz

Geç yumurtlama olmis bende canım haftasını yakaladı ama doktor kabul etmiyor kendi duzenledigi sat a göre doğum olacakmış bende onu kabul edesm gelmiyor 😂

Yaaa bide kızıyor mu minnacık haliyle 😍

Bez sıkıyor olmasın canım olmadı bezi değiştirin kimi bez dokunuyor bebeklere yeni hassas olabilir

Yaaa gözünüz aydın canım benim müsait bir zamanda hikayeni merakla bekliyoruz 🧿😍 masallah güneşine ❤️☀️
Hem de nasıl, memeyle de kavga ediyor arada, hep orda uyuyor ben kipirdayinca keyfi kaçıp homurdaniyor🤣kendi tutuyor istediği gibi😬

Son günlerin anısına bir gobus güncellemesi gelsin 🙈🙈 38+6

Eklentiler

• IMG_20220909_175149.webp
    IMG_20220909_175149.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 112
Back
X