Al duvar kağıdı yapBiz bugün kavuştuk
Yalnız kızlar 2 saatte bir nasıl emzilir ya uyanmıyor bu modeller![]()
Maşallah gözün aydın canım kendini iyi hissedince detayları alalım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al duvar kağıdı yapBiz bugün kavuştuk
Simdilik oyle yapyorum biraz dolandm evin icinde yemek yapim falan baktm hemen 13 /8 olmus simdi ilacida istim ama insan ondanda korkuyo bu seferde cok duserse diye neyse cok yuksek olmasndan iyi heralde dusun olmasiKesinlikle yorma kendini yat dinlen kontrole kadar
Her marka denedik mavişim ya bezler bol geliyor zaten herhalde teni hassas doktoru öyle söyledi çinko içerikli pişik kremi verdi bakalımGeç yumurtlama olmis bende canım haftasını yakaladı ama doktor kabul etmiyor kendi duzenledigi sat a göre doğum olacakmış bende onu kabul edesm gelmiyor
Yaaa bide kızıyor mu minnacık haliyle
Bez sıkıyor olmasın canım olmadı bezi değiştirin kimi bez dokunuyor bebeklere yeni hassas olabilir
Yaaa gözünüz aydın canım benim müsait bir zamanda hikayeni merakla bekliyoruzmasallah güneşine
![]()
Evin içi 26-27 derece olmalı canım ona göre ayarlayabilirsin. Sezeryanlıysan üşüyebilirsin bende de başladı sabaha karşı sıtmalanıyorumYa ben kalın giydiriyorum sanırım ama evin içi serin ben bile şortla üşüyorum öyle söyleyeyim sıkıntı olmaz herhalde
Bizimde ciğerlerinde sıkıntı olmadı küveze girecek kadar ama ilk gece oksijen aldık hep hafif su kaçmış dediler. Sabaha düzeldi şükür sonra. Bende ilaca başlamıştım perinatolog 38i riskli gördü bebek için o yüzden böyle planlandı doğumum.37 yi doldurcaz heralde ilacla tansiyonu kontrol altnda tutalim istirahatla cigerleri icin bi hafta daha dursun dedi bakalim carsamba gidince ne durumda olucaz
Kizlar Gunesimiz dogdu.
3625 g 52 cm pamugum![]()
Allah analı babalı büyütsün kızlar gözünüz aydınBiz bugün kavuştuk
Ben baya yaptımda şu ara saldım.birde nişan geldigini görünce cinselligi kestim acaba zararı olurmuki devam edilse onu merak ediyorum.ben korunmasız ilişkinin faydası oldugunu düşünüyorum acıkcasıRoman mezdeke filan canım eğilmeli değil . Dene bakalm ben duşun altında squat yapıyom genelde![]()
Ekliyorum canım ismiyle gelsin prensesCanım benim bebisin adı da netleşti
Ayşe sare olucak insallah
Ohhh miss kokulu eviniz şenlendi deseneBiz bugün kavuştuk
Suyu karıştırıp iç kesinlikle canim direk boğazları vuruyor ben hala çorapla gezemiyorum evin içinde ayaklar ödemli sıkıyormerhaba kızlar, havalar serinledi dikkat edin, çorabınızı eksik etmeyin ayağnızdan. iki gündür üşüttüm herhalde karnım ağrıyor( soğuk su falan da içmiştim içim yanıyordu
Ahhh kuzum benim iyi gelir inşallah hiç kiyamiyor insan böyle şeyler oluncaHer marka denedik mavişim ya bezler bol geliyor zaten herhalde teni hassas doktoru öyle söyledi çinko içerikli pişik kremi verdi bakalım
Evin içi 26-27 derece olmalı canım ona göre ayarlayabilirsin. Sezeryanlıysan üşüyebilirsin bende de başladı sabaha karşı sıtmalanıyorum
Bizimde ciğerlerinde sıkıntı olmadı küveze girecek kadar ama ilk gece oksijen aldık hep hafif su kaçmış dediler. Sabaha düzeldi şükür sonra. Bende ilaca başlamıştım perinatolog 38i riskli gördü bebek için o yüzden böyle planlandı doğumum.
Çok detay yok aslında , tam geçen hafta bugün suyum geldi birden. Zaten suyum normalden fazlaydı karnım 36 haftalık değilde 38 gibiydi. Suyum gelince kanala girmeyince bebiş mecbur sezeryane alındım. Haftası erken diye 1 hafta küvezde kaldı, bugün çıktı çok şükürAl duvar kağıdı yap
Maşallah gözün aydın canım kendini iyi hissedince detayları alalım:)
Onu duydum canım bende ben eşimi ikna edemiyodum korkuyodu çok bişy olur bebeğe diye ama dün yaptık korunmsz bi daha da yapmam zor oluyo canım ya sen bilirsn zorlanmıyosan öyle çok devam et benceBen baya yaptımda şu ara saldım.birde nişan geldigini görünce cinselligi kestim acaba zararı olurmuki devam edilse onu merak ediyorum.ben korunmasız ilişkinin faydası oldugunu düşünüyorum acıkcası![]()
Zorlanıyorum ama cok degil.çarpıntım oluyor genelde dogumu filan tetikler diye ne bilim ne yapcamı şaşırdımOnu duydum canım bende ben eşimi ikna edemiyodum korkuyodu çok bişy olur bebeğe diye ama dün yaptık korunmsz bi daha da yapmam zor oluyo canım ya sen bilirsn zorlanmıyosan öyle çok devam et bence
Benim de tek korkum buydu ilk 5 gün emziremedim de adam akıllı açtı çocuk şimdi bir düzen oluşturduk sanki artık alarm kurmuyorum kendi uyanıyor sadece bol sabır isteyen bir süreç bir de stres gerçekten süte yansıyor ağladığım bir gün bebeğim ağlamaktan çatladıO manaya mu geliyor haydi inşallah çok sevinirim öyle olursa, biliyorsunuz doğumdan daha çok emzirmekten korkuyorum. Daha doğrusu emzirememekten:)
Vallahi ya minicikler zaten masum masum meleklerEkliyorum canım ismiyle gelsin prenses
Ohhh miss kokulu eviniz şenlendi desene
Suyu karıştırıp iç kesinlikle canim direk boğazları vuruyor ben hala çorapla gezemiyorum evin içinde ayaklar ödemli sıkıyor
Ahhh kuzum benim iyi gelir inşallah hiç kiyamiyor insan böyle şeyler olunca
Bende sasırdım aynen canım stres oluyoruz ondan gelmiyo bellide yap sen devam et bence hazır eşin de razıykenZorlanıyorum ama cok degil.çarpıntım oluyor genelde dogumu filan tetikler diye ne bilim ne yapcamı şaşırdım![]()
Biz bugün kavuştuk
Allahım nasip et lik bi foto dahaHamilelik sürecimde hep sizleri takip ettim, doğurunca fırsat bulup okuyamadım diye vicdan azabı çekiyorum
Size minik bir fotoğraf bıraktım :)
Doğunca ne acı çektiysek unutuluyor emin olun çünkü karşınızdaki bebeğiniz dünyanın en harika canlısı. En müthişi, en şahanesi.
Kesin kesinAllahtan fazla zamanımız kalmadı yoksa topiğin en son doguranları olurduk kesin![]()
Oyyy gözünüz AydınBiz bugün kavuştuk
Bayaaa işe yaramış görünüyorRoman mezdeke filan canım eğilmeli değil . Dene bakalm ben duşun altında squat yapıyom genelde![]()
Sezeryan değil de sütle ilgili olabilir süt birdenbire inince öyle oluyor geneldeKızlar 3 gündür sabaha karşı sıtmalanıyorum bu sezeryanla ilgili bir şey mi acaba
Oyy onun el tutan barnaaaaklarını yesin teyZoşlarıHamilelik sürecimde hep sizleri takip ettim, doğurunca fırsat bulup okuyamadım diye vicdan azabı çekiyorum
Doğunca ne acı çektiysek unutuluyor emin olun çünkü karşınızdaki bebeğiniz dünyanın en harika canlısı. En müthişi, en şahanesi.
Çok sağolun eve geldik bugün şükür. 2. bi görüş için başka bi doktora gideceğiz.En kısa zamanda şifa bulsun güzel yavrun.
İnşallah erken teşhisle çok hızlı tedavi olur.Kucağında, sağlıkla taburcu olmanızı nasip etsin Allah'ım.![]()
Çok sağolun. Belirtileri neydi acaba hatırlıyor musunuzBen normal kontrolüm var diye uyuyamadım canım gece 2 de yatıp sabah 6 da uyandım seni düşünemiyorum bile. Sağlıcakla al kucağına minik kuzuyu
Sonucun çok güzel artmış zaten 3 bin küsürlere çıktıysa artık bi sorun olmaz ve birkaç güne kese de görünür. Sağlıcakla al kucağına inşallah bebişini
Canım arkadaşımın ikizlerinden birinde yaşandı aynı problem bakılmadık testi kalmadı doktor doktor hastane hastane gezdiler hiçbir şey çıkmadı. En son bekleyelim dediler şimdi 9 aylık bi sıkıntısı kalmadı ama geçmesi birkaç ay sürdüinşallah Mete bebekte de hiçbir sıkıntı çıkmaz bol bol dua edelim birlikte
Aynı belirtiler vardı umarım sizinki çabucak geçer
Amiin inşallahRabbim şafi isminin hürmetine. Sifa verdin mete bebeğe inşallah. Bu günleriniz unutulup.biter.insalah
Başka bir doktora göstereceğiz hafta içi. Hangi belirtiler vardı yeğeninizde hatırlıyor musunuz acabaBaşka bir doktora daha gösterseniz imkanınız varsa yeğenime de aynısı oldu ilaç başlamadan başka doktora gösterdiler doktor mr temiz gerek yok demiş şuan da sağlıklı şükür kafanızı karıştırmak istemem ama içiniz rahatlar![]()
Allahım şifa versin inşallah hemen iyi olur evinize dönersiniz miniğinizle sağlıklı uzun ömürleriniz olur
Bize ilk hafta önemli olan dediler ama tabi tam bilgim yok canım neyseki düşmüş sizinkide taburcu olmuşsunuz![]()
Allah'ım şifalar versin bebeğinize, sağlıkla çıkın evinize..![]()
Allah bol şifa versin inşallah en kısa zamanda mutlu saglıklı evinize dönersiniz![]()
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla atlatın bu süreci.
Allah tez zamanda minik yavruna şifa versin inşallah. Sakın kendini üzme, suçlama ne şanslı ki senin gibi bilinçli bir annesi var ve farketmiş durumunu,çok geçmiş olsun..![]()
Rabbim şifa versin inşallah bebeğinize dualarımdasınız![]()
Hepinize çok çok teşekkür ederim çok sağolun iyi ki varsınızRabbim acil şifalar versin bu günler bir daha gelmemek üzere bitsin inşallah
Lohusalıkta sitmalanma genellikle memede süt birikmesinden oluyor.bebis tam bosaltamiyor olabilir memeyi.makine ile masaj yaparak sagmayi deneyebilirsiniz.Kızlar 3 gündür sabaha karşı sıtmalanıyorum bu sezeryanla ilgili bir şey mi acaba
Hayırlı olsuuunKizlar Gunesimiz dogdu.
3625 g 52 cm pamugum![]()
Hayırlı olsunBiz bugün kavuştuk
Parolcum bu neHamilelik sürecimde hep sizleri takip ettim, doğurunca fırsat bulup okuyamadım diye vicdan azabı çekiyorum
Benim de tek korkum buydu ilk 5 gün emziremedim de adam akıllı açtı çocuk şimdi bir düzen oluşturduk sanki artık alarm kurmuyorum kendi uyanıyor sadece bol sabır isteyen bir süreç bir de stres gerçekten süte yansıyor ağladığım bir gün bebeğim ağlamaktan çatladı