Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikişlere bakıyor canım sezaryen olduğumuz için. 40. Gün çağırdı beni sonra smear testi falan yapacakmış cinsellik öncesi herhangi bir şey olmaması adına öyle söyledi.Dün topuk kanı verdik kızlar o ağladı ben ağladım ne değişik şey annelik. Ağlamam sanıyordum ama içim gitti
Bu doğum sonrası kadın doğumdaki muayene vajinal mi oluyor yoksa dikişlere mi bakıyor bilen var mı?
Aynen herkesin farklı doğrusu var canım gerçektenD vitaminini dün sağlıkocağı verdi bize 3 damla kullanacaksınız dedi ama ben doktora sormadan başlamadım. Monovit d3 müş bizimki.
Bana da doğumdan sonraki gün hemşireler getirdi, uygulamadaki farklılıklara bakar mısın? İnsan ne yapacağını bilemiyor tek bir doğru yok süreçte
Ahh sorma topuğumuz zaten hastanede delik deşik olmuştu. Oksijeni düştüğünden sürekli ölçüm yaptılar. Birde sağlık ocağı kanla o halkaları tam dolduramadı tekrar tekrar deldi yavrum nasıl bağırdı o ağladı ben ağladım yanak yanağa yaptık sakinleşsin diye delerlerken. Üstüne sarılık için delindi etti. Topuklarının oralarında hala izleri varDün topuk kanı verdik kızlar o ağladı ben ağladım ne değişik şey annelik. Ağlamam sanıyordum ama içim gitti
Bu doğum sonrası kadın doğumdaki muayene vajinal mi oluyor yoksa dikişlere mi bakıyor bilen var mı?
Vallahi sınır oluyorum ya. Gelmiyosa gelmiyo kan. Tekrar tekrar delmenin ne gereği var. Bizimde ayağı soğuk diye tam halkalar dolmadı. Elinden aldı doktor. Ayakta ısrar etseydi çekip alacaktım bebeğiAhh sorma topuğumuz zaten hastanede delik deşik olmuştu. Oksijeni düştüğünden sürekli ölçüm yaptılar. Birde sağlık ocağı kanla o halkaları tam dolduramadı tekrar tekrar deldi yavrum nasıl bağırdı o ağladı ben ağladım yanak yanağa yaptık sakinleşsin diye delerlerken. Üstüne sarılık için delindi etti. Topuklarının oralarında hala izleri varAnnelik çok güzel ama çokta zormuş
Ben ocean 400luk olandan kullanıyorum canım,kendim de gebelik başından beri ocean 1000lik kullanıyorum.kızlar d vitamini daha dr. mz vermedi temiz icerikli ne kullanıyorsunuz? 15.gunde başlatıcak sanırm
Ahh sorma ben de cok ağladım o kan verme olayında hatta bebekten çok ağlamış bile olabilirimDün topuk kanı verdik kızlar o ağladı ben ağladım ne değişik şey annelik. Ağlamam sanıyordum ama içim gitti
Bizde çok ağlıyor aldınız işte yetmez mi o kanlar dedik yok illa dolacak yoksa tekrar ararlar sizi yine deldirmek zorunda kalırsınız denilince mecbur katlandık. Berbat bir şey gerçekten. Biz eşimle gitmiştik annem arkadan geldi sağlık ocağına ağlama sesinden anladım hangi odada olduğunuzu diyor yavrum bütün sağlık ocağını inşetmişVallahi sınır oluyorum ya. Gelmiyosa gelmiyo kan. Tekrar tekrar delmenin ne gereği var. Bizimde ayağı soğuk diye tam halkalar dolmadı. Elinden aldı doktor. Ayakta ısrar etseydi çekip alacaktım bebeği
Canım diğer takviyelerede devam ediyor musun doktor bana 6.aya kadar hepsini kullanacaksın dedi içiyorum bendeBen ocean 400luk olandan kullanıyorum canım,kendim de gebelik başından beri ocean 1000lik kullanıyorum.
izmirbebekhemsiresi ınstagram hesabı. Bi bakın benceKızlar benim çok acil bir emzirme danışmanına ihtiyacım var. İzmir için yardımcı olabilecek birini tanıyan var mı?
Fotoğrafını atabilir misin? Benim de elimde ocean var aynısı mı diye merak ettimOcean verdiler bize canım
Devit-3kızlar d vitamini daha dr. mz vermedi temiz icerikli ne kullanıyorsunuz? 15.gunde başlatıcak sanırm
Pirinç bizim memlekette pek kullanılmadığı için nadir pişiyor rezene konusunda da geçenlerde de dedim geçen sene faydalı olan bu sene sıkıntılı oluyor seneye tekrar faydalı olurPirinç yasak değil canım yani yine doktoruna sorda benimki yasaklamadı. Rezeneyi hastanede içmiştim rahatlamak için ebeler görünce içmememi söylemişti sanırım kanıtlanmış bir yan etkisi var bebeğe
Dikişlere bakıyor ultrasonlaDün topuk kanı verdik kızlar o ağladı ben ağladım ne değişik şey annelik. Ağlamam sanıyordum ama içim gitti
Hayrolsun iyi misiniz güzelim?Kızlar benim çok acil bir emzirme danışmanına ihtiyacım var. İzmir için yardımcı olabilecek birini tanıyan var mı?
Sütüm tazyikli geliyor, bu şekilde memede uyumuyor, emzik tutmuyor, meme harici uyuyamıyor. Memeleri sağınca da sut artıyor, mastıt olmam yakındır.Hayrolsun iyi misiniz güzelim?
Sağol hemen bı bakayimizmirbebekhemsiresi ınstagram hesabı. Bi bakın bence
Devit-3kızlar d vitamini daha dr. mz vermedi temiz icerikli ne kullanıyorsunuz? 15.gunde başlatıcak sanırm