Bir hafta de sen anca toparlarsın götü başı
Çok zor yaa annem gidince mıçtım bence

şimdi ütüdür yemektir elimi sürmüyorum. Ama buzluğu filan dolduruyo bi süre öyle şeyler yaparım artık napaaam.
Benimki de öyle normal de olabilir alerji de olabilir ilerleyen dönemlerde görmez geçerse normalmiş dicez. Genelde fazla emince kusuyo takip et bakalım sende
Çaban takdire şayan canım yaa. Elinden gelen herşeyi yapıyosun bravo sana

Bi de akşamları çayla petibör denesene batıra batıra

inanması güç ama süt yapıyo bayaa
Ben günlük ped takıyorum kanama oluyo. Normal ped takıyorum 3 gün boyunca 1 damla gelmiyor tekrar günlük takıyorum kanama oluyo. Ağam benle eğleniyir. Hissediyo mübarek diyorum ama tabi kanamada az yanii
Yüzüstü çok iyi oluyor. 1 aylık olsun da ben de öyle yatırırım severse 2 numaram hep öyle uyuyordu aşırı rahat etmiştim eli kolu deyip uyandırmıyorum. Hala öyle uyuyor düdük makarnam. Bir de tummy time gibi olduğundan sanırım erken emekleyip erken yürüdü
Canım biz hiçbişi sürmedik bağ düştükten 1 gün sonra yıkandık doktor öyle dedi çünkü. O içindeki şeyler filan gitti ama göbek dışarda hala içe gönülmedi. Ben de onu merak ediyorum fıtık filan mı oldu acaba
Çok tatlı yaa bi de balon tutmuş maşallah supanallah nazarlardan korusun Allah
Benimki de bi uyanıyo ağlayarak birden mal gibi oluyorum. Sanki biri etini kıstırıyo