• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben bacak ve ayakları hep korumaya alıyorum 2 kat giydiriyorum gaz olmasın diye. hatta doğumdan beri kendim de çorapla uyuyorum gaz olmasın sütten geçmesin bebeğe diye
Ben de öyleyim de çorapsız yatırılmalı diye birşey gördüm sosyal medya annesinde, yanlış mı yapıyorum acaba diye sizlere sordum. Biz doğrusunu yapıyoruz bence 😇

Kahvaltıda zeytin yumurta bal yiyorum onun dışında sebze meyve et balık süt ve süt ürünleri önemli
Peyniri kestim yazmışsınız önceki mesajda. Süt ve süt ürünleri tüketiyor musunuz tüketmiyor musunuz anlamadım

Ayy acını hissettim resmen, çok geçmiş olsun canım..
Sağ ol canım 🙏
Çok geçmiş olsun ben de geçen gün bacağıma çay döktüm yandım biraz hemen pişik kremi sürdüm desitin mavi olan bütün kızarıklığını ve acısını anında aldı 🤩
Bebekleri kusan arkadaşlar için emzirme danışmanına sordum ön süt laktoz açısından zengin oluyormuş bebek onu daha çok alırsa laktoza da toleransı varsa gaz yapıp kusma yaparmış artı yediklerine dikkat etmelisin dedi benim bebeğim de geçen hafta çok kusuyodu ben tahin pekmez sütlü tatlılar simit kahve çikolata peynir çok fazla yiyordum bianda kestim hepsini hangisi yaptı bilmiyorum ama kusması kesildi diyetle düzelebilir
Sağ ol 🙏 bizde pişik olursa diye mavisiyle morundan almıştık evde duruyor arada sürüyorum poposuna yanık içinde aklımda bulunsun ☺️
Diş macunu sürerim bu durumlarda.geçmiş olsun
Sağ ol canım 🙏

Senin hormon degeerlerine bakıldımı, bnm bakılmadi 🤷🏻‍♀️ 1 gunluk mü kesti acaba yada adet baslangicindi ilac fayda etmedi🤔 ay ne zor ya dogurdum doguracqm streesi. Dogur, kanama derdi 🥲
Yok bakılmadi, başka sebep görülmeyince öyle yorumladi heralde. İlacı icmeyeyim dedim kendi haline bıraktım. Bigun önce biten regl yeniden başlayacak gibi oldu. İlaca başlamak zorunda kaldım. İlaç 30 tane, kullandığım süre boyunca regl olmiycam.

Keşke kucakta uyusa… bugün 10 kere uyuttum 11 kere uyandı uyuyamadıkça ağladı ağladıkça uykuya dalamadı böyle kısır bir döngü oldu banyo yaptırdım şimdi emiyor umarım uyur
Bebelerin uyuması için salavat zinciri 📿📿📿

Ben hiçbir şey yapmadım çocuğu yıkadım sonra banyo yaptım bu kadar
Galiba ben de öyle yapıcam YouTube’den izlediğim videolardan gözüm kanadı
Bu da benim bal yanaklı oğlum teyzeleriii 😍
Ooot ne kadar nizami ağrı burnu maşallah😍
Rüyada korkuyorlar herhalde. Ben pışpış yapıyorum poposuna susuyor canım

Ahahah bizimde öyle bende katladım bikere ya eşimde çok dalga geçti sosyal medyada bi adamda öyle katlıyor döküyor suyu videoyu atıp duruyor bana aynı sen bu diye 😂

Dua okunuyor canım bebekle sana 40 kaşık suya. En son onu üstünüze döküp çıkıyorsunuz banyodan biz böyle yaptık yani farklı yapanlarda vardır muhakkak.

Rotateq daha iyiymiş zaten canım içinde sığırdan elde edilen bi mikrop daha mı ne varmış ekstra bağışıklık kazanması için. Bizimde aşılar aynı anda oldu çok şükür hiç ateş vs olmadık ama akşam bi huzursuz ağlayınca önlem amaçlı 2.5ml calpol verdik.
Galiba ben de sadece okumayı yapacağım canım

Yok bakılmadi, başka sebep görülmeyince öyle yorumladi heralde. İlacı icmeyeyim dedim kendi haline bıraktım. Bigun önce biten regl yeniden başlayacak gibi oldu. İlaca başlamak zorunda kaldım. İlaç 30 tane, kullandığım süre boyunca regl olmiycam.
Peki emzrmeye engel mi canim

Oy maşallah ne tatlı ha ak pak çocuk🐥🧿

Bizim yarın çıkıyor ama 40 nasıl çıkartılıe hiç bilmiyorum şimdi ona bakıcam :)
Teşekkürler teyzesi 🥰 süslemek sana kalmış bebeği yikadijtan sonra kırk kaşık su sayıp en son tepesinden döktük biz aynı sekilde bende öyle 😅
Regl oldugunu nasil anladin arada kesildi o zmn

48. Gun dr gittim
Rahmin kalp seklinde bi taraf bosalmis bi taraftan geliyor kanaman dedi. Uzun surebilir dedi. Rahim agzi temiz dedi. Bu kanama bitince adet duzenszligi olur ve bazi aylar adet olamayabilirsin dedi. Sadece anne sütü verdigim icin. Kanamayi durduracak ilac vermiyirum dedi. Ama bn artik bitsin istiyorum eşim yurt disindan gelcek yeter gariiiii xD bide bugun et gibi bir parca geldi korktum 😔
O zaman normaldir canim rahim toparlanmaya debam ediyor demek ki 🙂
Bizimki de sıvı bence sorun yok gibi ya hatta kakasını yaparken ki o sesten anlıyorum sıvı olduğunu öyle bir sıvı 😅😅 ama günlerdir böyle. Sıkıntı olduğunu düşündürecek birşey yaşamadık. Endişelenme bence
Yaaaa dimi resmen fokur fokur fokurduyor çok gülüyoruz biz bide emerken yapıyor genel de 😂
Merhaba kızlar bugün 2.ay kontrolümüz vardı, herşey yolunda çok şükür 🙏 Aşılarımizi da olduk bakalım yan etkileri olacak mı/nasıl olacak. Doktorumuz sünneti de önerdi bu aylarda yaptırın dedi,eşimle planlayıp yaptıracağız sünnetini de yakın zamanda.
Rotavirus aşısı olarak da Rotateq önerdi 3 doz yapılan, Pnömokok,Verem ve karma aşılar ile birlikte rotavirus aşısının ilk dozunu da yaptırdık. Biz aşıyı hastaneden aldık zaten eczane ile aynı fiyata satılıyormus 441 TL verdik. Bakalım aşı sonrası bizi neler bekliyor 🥰
Şifa olsun minik erkeğe 😍
Bu da benim bal yanaklı oğlum teyzeleriii 😍
Oyyy maşallah pasama 🧿❤️

Geceye bir fotoğraf bırak 🤮😂 hope2022 hope2022

Kızlar bugün yakaladığım kare, bizimki kustu mu işte böyle kusuyor. Bi arkadaşım süt ve süt ürünleri alerji yapıyor olabilir bir kaç gün kes bakalım dedi, bence çok ondan değil ama bi denemek istiyorum -Sunshine -Sunshine ne yiyorsun canım menü fikri alırım, süt ürünü olmayan çok az şey var çünkü.

Eklentiler

• 70B246A1-42C3-468B-9526-4EB2103C74BA.webp
    70B246A1-42C3-468B-9526-4EB2103C74BA.webp
    83,7 KB · Görüntüleme: 84
Galiba ben de öyle yapıcam YouTube’den izlediğim videolardan gözüm kanadı

Ooot ne kadar nizami ağrı burnu maşallah😍

Galiba ben de sadece okumayı yapacağım canım
Bana da saçma geldi o kısımlar o yüzden yıkarken dua okudum ara ara yapıyorum zaten

Back
X