Karabuğday olayı çok mantıklı ona ben de bakayım canım, bu süt diyeti bakalım iyi gelecek mi göreceğiz.
Benim iştahımın açık olmasından sebep o kadar iğrenç beslendim ki son dönemde hem kabızlığım arttı afedersin hem de resmen yataktan kazıyarak kaldırıyorum kendimi. Yediklerimizin enerjimizle yüzde yüz ilgisi var.
Hamile kalmadan önde ve hatta hamilelikte ne kadar sağlıklı besleniyormuşum hey gidi. Şimdi tatlılar börekler çörekler gırla..
Uyuyup dinlenebildin mi bir nebze nasılsın bugün, pıtırcık imkan tanıdı mı uyumaya
katinaizmir
uzun uyuması senin kesintisiz uyku Alman İçin daha iyi aslında ama işte uyuturken ki o zorluk.
Biz ilk haftaya döndük y 2-3 saatte bir mızıklanıp emmek istiyor.
hope2022
kuzum ben henüz mama vermiyorum ama bugün sağlığım sütler ile biberon denemesi yapacağım. Hem bakalım sağlığım sütleri içiyor mu görmek için hem de biberonunda tanısın diye.
Dediğin gibi gaz çıkartırken özellikle fışkırtıyor ama ben gaz çıkarmadan çok yatırmak istemiyorum
Bu arada peynirimsi kıvamdaki kusma İçin iyi diyorlar ilk sindirimim gerçekleştiğini gösteriyormuş. Bizim mi kimi zaman peynirli kili zaman emilen sütün çıkması şeklinde oluyor neye göre ben henüz bir ayrım yapamadım.
Kilo alımı normal mi şimdilik bebeğinin?