- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.497
- 53
Öyle olsa bezin üst yüzeyinde de bariz bir leke olmaz mıydıAcaba uyurken ikindi da popodan gazla birlikte hafif kaka çıkışı mi oldu onun yarattığı bir turunculuk mu ki, bazen benim oğlum gaz yaparken minik kaka pirtliyo kıpirdayinca da beze yayılıyor minicik pırt leke yapıyor
Prima premium carebu hangi bez içi farklı geldi
Yani bilemiyorum aklıma gelen sadece bu ihtimal olduÖyle olsa bezin üst yüzeyinde de bariz bir leke olmaz mıydı
Bu sabahki bezi bu şekildeydi bizim de. Bariz koyulaşmış idrarı. Dünden beri de aşırı huzursuz. Enfeksiyon mu oldu acaba diye düşünüyorum. Ama bugün altını temizlerken biraz açık bıraktım hava alsın diye. O ara çişini yaptı. Yaparken keyfi yerindeydi dikkat ettim. Enfeksiyon olsa canı yanıp ağlamaz mıydı? Doktora gitmekten de bıktım valla.Eki Görüntüle 3156753 Eki Görüntüle 3156754 Eki Görüntüle 3156755 Eki Görüntüle 3156756
Kızlar çok özür dileyerek atıyorum bu neden olur fikriniz var mı çiş dolu bez ön kısımlarda sıkıntı yok gece uyurken olmuş ne olmuşsa arkası da böyle turuncu gibi
Gece az beslenip sıvı alamadiysa idrar rengi koyulasmis olabilir.Eki Görüntüle 3156753 Eki Görüntüle 3156754 Eki Görüntüle 3156755 Eki Görüntüle 3156756
Kızlar çok özür dileyerek atıyorum bu neden olur fikriniz var mı çiş dolu bez ön kısımlarda sıkıntı yok gece uyurken olmuş ne olmuşsa arkası da böyle turuncu gibi
Bazen bizimde koyu oluyor çok çiş yaptığına yoruyorum bendeBu sabahki bezi bu şekildeydi bizim de. Bariz koyulaşmış idrarı. Dünden beri de aşırı huzursuz. Enfeksiyon mu oldu acaba diye düşünüyorum. Ama bugün altını temizlerken biraz açık bıraktım hava alsın diye. O ara çişini yaptı. Yaparken keyfi yerindeydi dikkat ettim. Enfeksiyon olsa canı yanıp ağlamaz mıydı? Doktora gitmekten de bıktım valla.
Çok çiş yaptığı zamanlarda bu kadar sarı olmuyordu. Bugün takip edeceğim yine böyle devam ederse sağlık ocağına götürüp idrar tahlili yaptırırımBazen bizimde koyu oluyor çok çiş yaptığına yoruyorum bende
Bebekten bebeğe değişir tabi canım normalde böyle değilse bir kontrol iyi olurBazen bizimde koyu oluyor çok çiş yaptığına yoruyorum bende
Suyla bariştiniz demekk40nda gittigimz ya agladı ondada cok durmadışükür bu ilk zamanlardaki gibi değiliz aglamıyoruz artk
Bizede 2 doz önerdi doktor onu yaptırıcam sanırımMerhaba kızlar rotavirus asisini yaptiranlar kac doz olarak yaptirdiniz cocuk dru 2 doz olani onerdi. Hem daha ekonomik oluyor ddi.
Ebe ise 3 doz olani al gel dedi daha cok koruyuculugu varmis o daha ekonomik oluyo dedi
Hangisini alsam sasirdim sizler hangisini yaptirdiniz
Eşimde sabah kalkmış senin kopyan diyor ama bn benzetemiyorum bi türlüSuyla bariştiniz demekk
Senin bebis ayni sen valla
Rotateq 3 doz olandan yaptı doktorumuz canımMerhaba kızlar rotavirus asisini yaptiranlar kac doz olarak yaptirdiniz cocuk dru 2 doz olani onerdi. Hem daha ekonomik oluyor ddi.
Ebe ise 3 doz olani al gel dedi daha cok koruyuculugu varmis o daha ekonomik oluyo dedi
Hangisini alsam sasirdim sizler hangisini yaptirdiniz
Ben the elite home bitkisel leke çıkarıcı aldım çok övüyorlar diye. Ama henüz kullanmadım dalin granül sabun tozu ve uni baby sıvı deterjan kullanıyorum leke falan kalmıyor. Dalinden çok memnunum.Kızlar bebek kıyafetleri için leke çıkarıcı hangisini kullanıyosunuz ve nasıl kullanıyosunuz.benn green clean kullanıyorum ama lekeler cıkmıyor yada ben yanlış uyguluyorum.
Onu normal toz deterjan gibi kullanıyoruz degilmi.uni baby kullanıyordum baştan beri değiştiricem onunda etkisi var sanırımBen the elite home bitkisel leke çıkarıcı aldım çok övüyorlar diye. Ama henüz kullanmadım dalin granül sabun tozu ve uni baby sıvı deterjan kullanıyorum leke falan kalmıyor. Dalinden çok memnunum.
Dalini öyle kullanıyorum ben toz deterjan gözüne döküyorum. Diğer leke çıkarıcıyı henüz denemedim ama sıcak suya basıyorlar galiba yorumları öyle okudumOnu normal toz deterjan gibi kullanıyoruz degilmi.uni baby kullanıyordum baştan beri değiştiricem onunda etkisi var sanırım
Yapma yaa-Sunshine kakaoya da alerjimiz var sanırım. Vegan çikolata yeşile çevirdi. Bu sabah düzeldi gibi yani 2 gün sonunda, yine denerim muhtemelen ama aklında olsun, tek seferde paketi bitirme, iki parça falan tüketerek bı bak derim.
Canım biz idrar yolu enfeksiyonu yeni atlattık tahlilde baya dirençli bi enfeksiyon çıktı ona rağmen dediğin gibi çiş yaparken denk geldim ağlama huysuzluk yoktu doktor her zaman olmaz demişti ki bizim rengide koyu değildi rutin kontrol olmasa anlamıcaktım enfeksiyon olduğunuBu sabahki bezi bu şekildeydi bizim de. Bariz koyulaşmış idrarı. Dünden beri de aşırı huzursuz. Enfeksiyon mu oldu acaba diye düşünüyorum. Ama bugün altını temizlerken biraz açık bıraktım hava alsın diye. O ara çişini yaptı. Yaparken keyfi yerindeydi dikkat ettim. Enfeksiyon olsa canı yanıp ağlamaz mıydı? Doktora gitmekten de bıktım valla.
2. Ay aşısımı canım bu bizde olduktan sonra aşırı ıkınma gaz vardı ama aynı zamanda demir damlasına başladık biz erken doğduğumuz için o yaptı zannetmiştim aşıdanmıydı acabaAşıdan sonra bütün düzen alt üst oldu. Gece uykusu yalan oldu resmen , gaz ise cabasi. Memeyi bırakır bırakmaz başlıyor ıkınmaya ve kaka yapana kadar devam ediyor,ki kaka yapma durumu bazen saatlerce sürüyor. Gerçekten geceleri özellikle bu durum çok yoruyor uyku uyumak resmen imkansız,delirmek üzereyim artık yorgunluktan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?