2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canım kusuyor musun bide . Gerçekten halimiz acınası 🙈. Ben köfte ve kuzu etine tahammül edemiyorum . Kayınvalide kızıma her akşam köfte kızarttı ben burnumu tıkadım resmen. Son akşamda fırında kuzu eti yaptı bir yudum tadabildim.
Sabahları yumurta tost yiyorum ama 1 saat sonra yine açım 🤤
Prilam içiyorum kusmuyodum ama son 1 haftadır günde 3-4 kez kusmaya başladım. Her yerim ağrıyor kustuktan sonra da..
Sana Maşallah diyeyim sen yine yumurta yiyormuşun inşallah daha iyi olursun ama ben yumurtayı görünce bile öğürmeye başlıyorum. İnan abartmıyorum sadece peynir kaşar ve ekmek tükettiğim şeyler.. aslında ekmek bile kokuyor da zorla yiyorum. Bende bi problem mi var diye düşünmeye başladım Perşembe ya da cuma doktora gidicem böyle devam ederse güçsüzlükten dizlerim titriyor artık :(

2 gündür kasıkta sancılarım var. Normal bir durum olduğunu düşünüyorum bu hafta bebek büyüme atağındaymış. Sizde de oluyor mu dünde çok hafif idrar yolları enfeksiyonu çıkmıştı. En ufak ağrıda korkuyorum resmen 😞

2 gündür kasıkta sancılarım var. Normal bir durum olduğunu düşünüyorum bu hafta bebek büyüme atağındaymış. Sizde de oluyor mu dünde çok hafif idrar yolları enfeksiyonu çıkmıştı. En ufak ağrıda korkuyorum resmen 😞
Enfeksiyon da agrı yapar zaten canım gecmiş olsun ama sen yinede dikkat et kanama olmadıgı sürece korkacak bsey yoktur insallah

Enfeksiyon da agrı yapar zaten canım gecmiş olsun ama sen yinede dikkat et kanama olmadıgı sürece korkacak bsey yoktur insallah
Enfeksiyonum çok azmış ya bir şase verdiler sadece ondan olduğunu sanmıyorum açıkcası. Kanamam vs yok çok şükür

iyi geceler hanımlar uzun zamandır buraya zaman ayıramadığım için yoktur. umarım herşey hepiniz için güzel gidiyordur. :halay:ben de bugün 13+5 oldum . ikili test yaptırdım sonuçlar güzel geldi bir sıkıntı yokmuş. cinsiyeti 2 hafta sonra öğreneceğiz inşallah 12. haftada öğrenemedik. bu arada 12. haftadan sonra mide bulantısı yerini müthiş bir mide yanmasına bıraktı maalesef. aranızda mide yanması yaşayan var mı?

Canım çıktım. Bebek 10+1 haftasıyla uyumlu dedi. Baya hareketliydi de ama kese etrafında 2 yerde kanama olmuş durmuş ben hiç anlamadım dışarı akmadı dedim. Risk görmüyorum ama rapor veriyorum dinlen dedi. 1 tane Proluton depot iğne ve Progestan fitil verdi. Bebişin fotoğrafları da böyle yan gelip yatıyor 🥰😄
Maşallah me güzel bi görüntü 🥰 oğluş mu geliyor acaba. Tahminim o yönde

Prilam içiyorum kusmuyodum ama son 1 haftadır günde 3-4 kez kusmaya başladım. Her yerim ağrıyor kustuktan sonra da..
Sana Maşallah diyeyim sen yine yumurta yiyormuşun inşallah daha iyi olursun ama ben yumurtayı görünce bile öğürmeye başlıyorum. İnan abartmıyorum sadece peynir kaşar ve ekmek tükettiğim şeyler.. aslında ekmek bile kokuyor da zorla yiyorum. Bende bi problem mi var diye düşünmeye başladım Perşembe ya da cuma doktora gidicem böyle devam ederse güçsüzlükten dizlerim titriyor artık :KK43:
Ekmekler bana da kokuyor. Tek değilmişim. Ev yapımı ekmek , bir tık daha iyi oluyor.
Ben de zorla yiyorum, mecburiyetten. Dün gece ilk kez kustum , boş mideye. Yok böyle bir acı ve yanma. Tez zamanda geçsin herkesin🙏🏻 İnsanlıktan çıktım.
Ben doktora , geçen Cuma günü dedim , çok bulantım var , hiç takmadı bile . Ciddiyetini anlamadı belki de. Ama bu hafta gittiğimde 8 kilo verdiğimi duyunca, yine takmayacak mı çok merak ediyorum.

Merhaba, benim de öyle. Özellikle sabahları daha şiddetli oluyor. Enfeksiyon olmamasına rağmen . Doktor damar yapıları oluşuyor içeride hummalı bir çalışma var normal dedi.

Allah hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar versin kızlar benim bebegimin 9. Haftada kalbi durmuş 3 haftadır karnımda ölüymus 🥺 hastaneye yatisim yapıldı ilaçla düşürmeye calisicaklar sonrasında kürtaj 😔
Çok üzüldüm geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Rabbim feraha çıkarsın

İyi geceler kızlar normalde bebeğim yarın 9 hafta oluyor ama bugün usg den 7+4 çıktı moralim bozuldu. Yemek yiyemedgim için mi acaba

Adet olacak gibi kasılıyor sanki belime de vuruyor. Aynen kalp atışı duysam rahatlarım ben de hep bi korku. Hareketleri hissetsem hemen ne iyi olurdu ☺️
Benim bu sefer öyle değil batma tarzı sızı oluyor o yüzden tedirginim şimdi hazırlanıp gidicem hastaneye canım acilden bakalım

Benimde öyle canım rahmimde benimde acile gidicem şimdi çok tedirginim 2 haftadır yoktu 3 gündür var batma şeklinde korkutuyor

İyi geceler kızlar normalde bebeğim yarın 9 hafta oluyor ama bugün usg den 7+4 çıktı moralim bozuldu. Yemek yiyemedgim için mi acaba
Canım benim hiç endişelenme ilk gebeliğimde özel herkesin övdüğü bir doktora gidiyordum bebek haftasına göre geride demeye başladı beni endişelendirdi ne kadar korktum üzüldüm 9 ay o şekilde bekledim parmak bebek doğacak cüce mi olacak falan Allahım neler geçti kafamdan içimden . Sonuç 2500 kilo doğan hiç küveze girmeyen şu an yaşıtlarından iri duran aslanlar gibi bir kızım var . Senden tek isteğim kilosuna haftasına hiç bir şeyine takılmadan keyfini bozmadan güzel bir hamilelik geçir lütfen geç döllenme olur genetik olarak minyon bir ailesinizdir olur yaş olur çevre olur ne var ki sağlıklı olsun yok geriden geliyor yok ileriden geliyor sen halledersin ama endişe yok lütfen :) bu hamileliğimde boyu haftası dinlemiyorum bile .Bu bebek beni annesi olarak seçtiyse benim kuzum olacaksa eğer ben onun için elimden ne geliyorsa yaşamım boyunca yapmaya devam edeceğim .Sen de öyle unutma endişe yok :)

iyi geceler hanımlar uzun zamandır buraya zaman ayıramadığım için yoktur. umarım herşey hepiniz için güzel gidiyordur. :halay:ben de bugün 13+5 oldum . ikili test yaptırdım sonuçlar güzel geldi bir sıkıntı yokmuş. cinsiyeti 2 hafta sonra öğreneceğiz inşallah 12. haftada öğrenemedik. bu arada 12. haftadan sonra mide bulantısı yerini müthiş bir mide yanmasına bıraktı maalesef. aranızda mide yanması yaşayan var mı?
Canım gozunaydin cinsiyeti neden söylemedi yahu insan bi ihtimal olarak söylerdi neyse çok bisey yok Allahtan 🤩 hakkınız da en hayırlısı olsun. Mide yanmasına gelince yediğim şeye göre değişiyor Canım mümkün olduğunca ekşili baharatlı şeylerden uzak durmaya çalış soda ile yeşil elma çok iyi geliyor yapmaya

Back
X