2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Öyle valla bizde karsilastiriyoruz da hersey uçtu gitti maalesef. Bende imkan yettiğince sırayla alıcam inşallah erken olsa da, zaten tek seferde alamıycaz nasipte varsa kullanırız dediğin gibi. İnşallah o günleri de görmeyi nasip etsin 🥰
İnşallah hepimize 🙏☺️

Benmki biraz değişik cok defa güzel dille konustm ama bn güzel söyledkce daha baskn konusuyor bii garip .bn artık seslenmemeye karar verdim o kadar tartıştık 3 4 parça sey alldı.bugün doktor takviye edici gıda ilaç filan yazdı yüksek tuttu kızçem acısını çıkarıyor şimdiden canım kızçem :21:birde hareketlerini gördüm ya bebişimin hiç bişey umrumda olmadı bambaşka bir duygu çok şükür 🤲
Öyleyse Allah kolaylık versin canım. Tüm sorunlarının çözülmesi duasıyla. Kız bebeklerine harcamadan da edemiyor valla insan o kadar güzel şeyler var ki. Ve kız çocukları kendilerini sevdiriyorlar nazlandırıyorlar istediklerini söke söke aldırır babasına ☺️ Rabbim evladını size bağışlasın öğrenmene çok çok sevindim 🌼🌼🌼

Öyleyse Allah kolaylık versin canım. Tüm sorunlarının çözülmesi duasıyla. Kız bebeklerine harcamadan da edemiyor valla insan o kadar güzel şeyler var ki. Ve kız çocukları kendilerini sevdiriyorlar nazlandırıyorlar istediklerini söke söke aldırır babasına ☺️ Rabbim evladını size bağışlasın öğrenmene çok çok sevindim 🌼🌼🌼
Amin canım hepimizin evlatlarına Allahım saglık versin🤲

Ya ben korkuyorum almaya kızlar ya birşey olur da kullanmak nasip olmazsa diye. Ama bir yandan da almak istiyorum 😅
Onu bende düşünüyorum da 18 ay sonunda ilk kez tuttu bebeğim, sanki çok çok zaman beklemişim gibi sanki 18 aydır hamileyim gibi dayanamıyorum gözüm hep kayıyor 🙈
Allah korusun bişi olsa alsakta üzülücez almasakta kötü düşünmeyin kızlar içinizden nsıl geliyosa öyle yapın💐böyle minik minik şeyler almak istemezmisiniz 😍🤫

Eklentiler

• IMG_20220309_164339.webp
    IMG_20220309_164339.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 92
İkili taramayı bende devlette yaptıracağım ,zaten suana kadar da devlete gidiyordum ama semt polikliniği olduğu için kendi doktorum bana büyük hastanede yaptır dedi ikili taramayı.Ben de Başakşehir çam ve sakuradan randevu bulabildim o da 13+2 ye denk geliyor.Kadin hastalıkları bölümünden(sadece gebelere bakılır yaziyordu) aldım normal . Bakılır dimi yani yaparlar, inşallah diye umuyorum 😅 sen nerde yaptiracaksin maviss_34 maviss_34 ve hangi haftana denk geliyor
Bu gruptan değil de, forumdan bir üye buraya ikili test için çok gecikmeyin ( Yani ense ölçümü, burun kem. ölçümü için) haftasını geçince 11-13 haftayı yani, yanıltıcı oluyor, sonuçlar yazmıştı. Bir araştırın istersiniz.

Allah korusun bişi olsa alsakta üzülücez almasakta kötü düşünmeyin kızlar içinizden nsıl geliyosa öyle yapın💐böyle minik minik şeyler almak istemezmisiniz 😍🤫
Orası öyle tabi canım Allah korusun son dakika bile kalbi duran bebekler var 😔
Allah hiç birimize yaşatmasın insallahh, evladımızla sınanmayalim.
Bu arada kızcı biri olarak catlatacaksin beni atma şöyle 🤪🤪😂😂

Bu gruptan değil de, forumdan bir üye buraya ikili test için çok gecikmeyin ( Yani ense ölçümü, burun kem. ölçümü için) haftasını geçince 11-13 haftayı yani, yanıltıcı oluyor, sonuçlar yazmıştı. Bir araştırın istersiniz.
Evet bende öyle şeyler okudum ama malesef devlette daha erkene randevu yok, özele de maddi durumdan ötürü testleri devlette yapıp doğuma yakın gitmek istiyorum, kısmet artık🤗

Maşallah sağlıkla gelsin kuzucuk🧿
Erkek bebekler daha çabuk belli ediyormuş kendini ondan erken tahminde bulunmuş olabilir ama 15. Haftadan önce yapılan tahminlerde hata payı olabilirim diyorlar bakalım ne çıkacak:)
Amin inşallah cümlemizin ki 🤲🥰 gönlüm kız istiyordu ama hissetmiştim erkek olduğunu, sağlıklı sıhhatli olsun da hiç farketmez 😊

Yaa kızın mı olacak rabbim sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun 🌸🤲 Bayılıyorum kız bebiş kıyafetlerine darısı başıma bana da bi açıdan kız gibi Bi açıdan erkek gibi bidahaki ay net söylerim dedi merakla bekliyorum bakalım 😀

Yaaaa çok cici değil mi amaaa bayılıyorum böyle cicilereee Allah'ım Aminnnnn🙈😍🥰🥰

Yaa kızın mı olacak rabbim sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun 🌸🤲 Bayılıyorum kız bebiş kıyafetlerine darısı başıma bana da bi açıdan kız gibi Bi açıdan erkek gibi bidahaki ay net söylerim dedi merakla bekliyorum bakalım 😀
İkisinede hazırlıklıydım ama kız değince içim bi tuhaf oldu ayrı sevindm.🤗günler geçmez sana yatar kalkarsn hep aynı gün 😁

Kizlarrrr benim minnoşuma bakın yaa rabbimize ne kadar şükretsek az şu nimet için her baktığımda eriyorum 2.olmasına rağmen duygular hep aynı rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza aldığımız günleri de göstersin🤲🌸

Eklentiler

• IMG-20220310-WA0014.webp
    IMG-20220310-WA0014.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 92
Kizlarrrr benim minnoşuma bakın yaa rabbimize ne kadar şükretsek az şu nimet için her baktığımda eriyorum 2.olmasına rağmen duygular hep aynı rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza aldığımız günleri de göstersin🤲🌸
İnsan her baktıgında duygulanıyor.İnşallah dogum hikayemizi anlatacagımız günler gelicek 🤲🤲

Back
X