2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kontrolden geliyorum doktor pipisi yok dedi ☺🌸 kızim olacak galiba.zaten hamile kaldigimdan beri boynum yüzum hep sivilce ondan şüpelenmistim 🥰💕
O sivilceler benimde başıma dert hala azalma olmadı yüzüm boynum fena 😞 ama bizimki erkekmiş doktorun tahminince. Sanırım hormonal kaynaklı bu sorunlar cinsiyetle alakası yok ☺️

Ben alttan muayene oldum gerci erken ama cok net gordük bebegi banada kız gibi geldi doktorumda yillarin doktoru burda cok ünlü yanılmamistir diye düsünuyorum.

Yalnız benim hep aksam bulantim vardi ve az az bulaniyordu erkek diye ďüsundüm.kızlqrda daha siddetli sabah bulanti oluyor demislerdi demenk bulantida bir kriter degil

Güzel anneler merhaba bi sorum var size
12 haftalık gebeyim ben de dün kontrolüm vardı doktor her şey cok güzel dedi ama bebeğim pek hareket etmiyordu youtube’ta hafta hafta ultrason görüntülerini izlerim hep bir cok bebek kıpır kıpır yerinde durmuyorlar bu durum beni endişelendirdi doktora sordum her bebek aynı olmaz dedi sizin bebişlerinizin hareketleri nasıl ultrasonda cevaplarsanız cok sevinirim
Canim beni ustten muayene etti kipirdiyordu.alltan muayenede cok kipirdamadi ama olcumleri kalbi ensesi her seyi iyi önemli olanda bu.doktor bebek keyifliyse hareket eder dedi.

Ben de ultrason videolarından gördüğüm kadarıyla hareket eden bi bebek görüntüsü bekliyordum biraz endişelendim doktorum problem yok dedi ama buraya da bir yazayım dedim. Sağlıklı rahat olsunlar yeter🙏🏻
Canım uyuyor da olabilir . Doktora güvenmekten başka çaremiz yok . Bizimki de bugün the baby looks perfect dedi de yüzüm güldü 😁. Yoksa sürekli evhamlıyım geçen Seneki kötü anılardan

ve eğer bunlar da tutuyorsa bende erkek belirtileri var. Ayaklarım buz kesiyor, hep ekşi ve acı şeyler yedim ilk haftalarda hala daha tatlıya saldırmıyorum. Baş ağrım da var neredeyse her gün.

Erkek Bebek BelirtileriKız Bebek Belirtileri
Karnın sivri olmasıKarnın yuvarlak olması
Sağ göğsün sol göğüsten büyük olmasıSol göğsün sağ göğüsten büyük olması
Kendini güzel hissetmesiKendini çirkin hissetmesi (nedeni kızınızın güzelliğinizden almasıdır.)
Hamilelik sırasında saçların güçlü ve parlak olmasıSaçların normalden daha yağlı olması
Tuzlu ve ekşi aş ermeTatlı aş erme
Baş ağrısıKaramsar olma
Karnın öne doğru ilerlemesiKarnın yanlara doğru genişlemesi
Hamilelikte ayakların soğuk olmasıHamilelikte ayakların sıcak olması
Bebeğin kalp atış hızı 140 dan küçükseBebeğin kalp atış hızı 140 veya 140 dan fazla ise
Sakin bir hamilelik geçirmeHamilelikte kendinizi sinirli hissetme
Rahat bir hamilelik geçirmeYoğun sabah bulantıları
Siyah göbek çizgisi; göbeğin yukarısında devam ediyorsaÇizgi göbeğin aşağısında devam ediyorsa
Göğüs ucunda koyulaşmaGöğüs ucunda hiçbir değişiklik yoksa
İdrar renginin açık olmasıİdrar renginin parlak olması
Karnim yuvarlak,full tatlı şeyler aşerdim, ama doktor erkek dedi 😂

Güzel anneler merhaba bi sorum var size
12 haftalık gebeyim ben de dün kontrolüm vardı doktor her şey cok güzel dedi ama bebeğim pek hareket etmiyordu youtube’ta hafta hafta ultrason görüntülerini izlerim hep bir cok bebek kıpır kıpır yerinde durmuyorlar bu durum beni endişelendirdi doktora sordum her bebek aynı olmaz dedi sizin bebişlerinizin hareketleri nasıl ultrasonda cevaplarsanız cok sevinirim
Canım hepsi farklı kıyaslama bence korkma doğunca da öyle kimi sakin yapılı kimi daha kıpırdak kimi uyur kimi uyumaz

Back
X