2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar hamile yastığıda işe yaramadı. Belim sırtım çok kötü uyanıyorum sabahları işkence gibi hareketlenip açılana kadar. başımda ağrıyor bu hafta bitiklerdeyim. şimdiden böyle olunca gözüm korkuyor artık gerçekten 😭

Insallah biraz da olsun uyumuşsundur canım benim🙏🏻🙏🏻

Cok sukur canim uyudum sabah uyardim agri azalmis insallah sorun yoktur bakalim hayirlisi sol tarafimda biraz var ama gecer sanirim 🥰

Hamilelik çok garip birsey olmadık seylerden tiksinebılıyorsun🤷🏻‍♀️😁 şükürler olsun, maşallah benmde bitti bulantılarım.
Kim nerede gebelik bulantıları yasıyorsa Rabbim hepsine kolaylık versin 🤲🌺
Hepimiz bundan sonra keyifli bir gebelik geçirelim inşallah 🤲
Bazilari tas gibi ama ya bizim vucudumuz ne hassasmis inan annemlerde cok iyiydim ama evi ozliyordum eve gelince de Of o sacma sapan tiksinmeler geliyordu
Canım bn hergün aglıyorum korkma hiç birşey olmaz ama sen genede üzme kendini aglama 💐
Ay Kuzum ya birdaha Tobe stres felan asla agriyi hissedince herseyden koptum
Kiyamam sende aglama 🥰

Cok sukur canim uyudum sabah uyardim agri azalmis insallah sorun yoktur bakalim hayirlisi sol tarafimda biraz var ama gecer sanirim 🥰

Bazilari tas gibi ama ya bizim vucudumuz ne hassasmis inan annemlerde cok iyiydim ama evi ozliyordum eve gelince de Of o sacma sapan tiksinmeler geliyordu

Kiyamam sende aglama 🥰
Mutluluktan aglayalm sadece🤗

Orda havalar nasıl bilmiyorum ama bı yaz gelse rahat edicez kuzucum bu sefer de sıcaklardan şikayet edicez
Burada bahar havası hakim. Güneşli ve 10 derece üstü. Bu sene şaşırttı bizi. Geçen yıl temmuzda bile soğuktu .
Yazın tr ye gelmek istiyorduk ama sıcaktan gözüm kesmiyor . Burada geçecek mecbur .

Kızlar hamile yastığıda işe yaramadı. Belim sırtım çok kötü uyanıyorum sabahları işkence gibi hareketlenip açılana kadar. başımda ağrıyor bu hafta bitiklerdeyim. şimdiden böyle olunca gözüm korkuyor artık gerçekten 😭
Sırt konusu bende de berbat durumda . Yatak bakıyoruz. Önceki gebeliğimde değişmiştik şimdi yine değişeceğim 😬. Eşim isyanlarda .

Sırt konusu bende de berbat durumda . Yatak bakıyoruz. Önceki gebeliğimde değişmiştik şimdi yine değişeceğim 😬. Eşim isyanlarda .
Evdeki diğer yatakta da denedim benim ki ondan değil malesef 😞 sabahları böyle uyanınca haliyle gün içinde de psikoloji bitik oluyor bende artık az uyumaya karar verdim birde bunu deneyeyim bakalım

Evdeki diğer yatakta da denedim benim ki ondan değil malesef 😞 sabahları böyle uyanınca haliyle gün içinde de psikoloji bitik oluyor bende artık az uyumaya karar verdim birde bunu deneyeyim bakalım
Ben dün gece kızımın yatağında yattım. Benimki yataktan. Daha yumuşak almam lazım .

Yaa çok sevindim sonuçlarınıza ☺️ bu sene erkek senesi 👶 burda testi sonuçlanmayan tek ben kaldım sanırım :/ bu hafta 15gün oluyor. Biraz daha çıkmazsa artık haftaya hangi eyalete gittiyse lab. Adı öğrenip mail atmayı düşünüyorum ilgilenirler mi bilemiyorum ama. Doktorumda sürenin normal olduğunu söylüyor ama bir tek bizimki geçe kaldı sanki.
Bende pazartesi kan verdim benimde çıkmadı sonucum ama 10 iş gününde çıkar dedi hemşire senin 10 iş günü oldu mu haftasonlarını çıkarıp say.

Bizim kızı zor uyandırırdık emmeye. Gece 1 kez kalkardı bazen.
Misafir geldiğinde falan bi kez gündüz 6 saat uyumuştu şok olmustum. Bebekler hissediyor herseyi.
Rezene içtim çok belki faydası olmustur uykuya
Maşaallah ne güzel. Rezeneyi duymuştum muhakkak deneyeceğim. Birçok faydası varmış emzirmede. Rabbim sağlık sıhhat versin hepimize de yavrularımıza da. İlk 3 ü bitirince bi rahatlık geldi aslında doğumu düşünmeye başladım hep inşaallah burda sağlıklı doğum haberlerimizi de veririz birbirimize 🥰

Bende pazartesi kan verdim benimde çıkmadı sonucum ama 10 iş gününde çıkar dedi hemşire senin 10 iş günü oldu mu haftasonlarını çıkarıp say.
Bize ortalama 15gün dediler. San francisco’ya mı gitti sizinde gittiği yere göre değişiyor çıkması çünkü

Merhaba kızlar ,
Benim kan tahlil sonuçları çıktı.
Aranızda yorumlayabilecek sağlıkçımız varsa bir bakabilir mi ?
Teşekkürler..
Bence herşey yolunda negatif çıkanların zaten begatif çıkması bekleniyor kan grubuna bakmışlar A pozitif birtek glukozun referans değerini bilmediğim için yorum yapamayacağım ama herşwy yolunda gibi canım

Kızlar doktordan geldim sag böbregimde 2tane taş varmış böbrek genişlemesi yokmuş.dogum sırasında zorlanırsan katater takılır rahatlarsın dedi çok şükür sorun yok.ama iyikide gitmişim çok şanslıyım böbrek için ultrason yapan doktor jest yaptı bebegi gösterdi onuda görmüş oldum maşallah kımıl kımıldı zıplıyordu sürekli :halay::KK68:
Geçmiş olsun canım öncelikle, Allah şifa versin. Bebisini de görmene cok sevindim inşallah zorlu bi sürec olmaz 😍😍🤲🏻

Benimde çok ağrılarım vardı sabah yataktan boğun sırt ve bel ağrısıyla kalkıyordum. İş yerinde özellikle yoğun olan günlerden sonraki sabah çok kötü oluyordu. Dr magnezyum verdi suya atılan tabletlerden ilk kez dün öğlen içtim. Hergün alma işyerinde yoğunnolduğun günler ara öğün gibi bunu iç dedi. Gerçekten çok işe yaradı bugün çok iyi uyandım. İstersen bir dr una sorup dene sende

Kiyamam sende aglama 🥰
Oh iyi bari canim benim bi sıkıntı olmaz allahin izniyle 🥰

11+4 Kızlar katından ultrason bakabilir misiniz?
D9133443-8972-4228-894E-52EEE2A60921.webp

Back
X