- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
Buyuk ihtimalle canımAnladım canım hem cinsiyeti de öğrenirsin o zaman![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buyuk ihtimalle canımAnladım canım hem cinsiyeti de öğrenirsin o zaman![]()
Inşallah önemli bisey yoktur ayaklarını falan da üşüttuysen
Kızlar doktordan geldim sag böbregimde 2tane taş varmış böbrek genişlemesi yokmuş.dogum sırasında zorlanırsan katater takılır rahatlarsın dedi çok şükür sorun yok.ama iyikide gitmişim çok şanslıyım böbrek için ultrason yapan doktor jest yaptı bebegi gösterdi onuda görmüş oldum maşallah kımıl kımıldı zıplıyordu sürekliİnşallah kuzum benimde dualarım seninle![]()
ben de evde mayalamaya başladım artık. doktor probiyotikli yoğurtlardan tüketebilirsin demişti. valla sabah kahvaltı niyetine cennet hurması kuru kayısı kuru erik yedim bir de zeytinyağı içtim bir kaşık üstüne de ılık su. artık bunlar da işe yarmazsa bilmiyorum sonum ne olacakOf bende bu sıkıntıyı çok yaşıyorum kullandığım Demir ilacının da biraz buna sebep olduğunu fark ettim doktor onu değiştirdi. Ev yoğurdu bana biraz iyi geliyor canım belki sende de işe yarar. Doktorum hazır yoğurt tüketmemem gerektiğini söylemişti, probiyotikli yoğurt ya da activia falan tüketmeden doktoruna danış istersen
Parti dediğim öyle instagramda görülen gibi değil aile arasında herkesin aynı anda öğreneceği minik bir süprizHayırlısı olsun canım dogrusu ben parti de istemiyorum aslında ama eşimle benim aramda küçük bir sürpriz gibi ne istedigimi bende bilmiyorum galiba![]()
Canım bn hergün aglıyorum korkma hiç birşey olmaz ama sen genede üzme kendini aglamaKizlar bugun uzuldum aglaidm
Biraz karnimda agri basladi bisey olmaz demi ?
teşekkür ederim. avokado da yağlı bi yiecek iyi gelebilir dediğin gibi onu da denerim inşallah faydası olur. çok sağolGeçmiş olsun, ben de başlarda çok kabız oldum. Sabah kahvaltıda Avokadoyu ezip içine limon sıktım, az tuz serptim öyle yedim. Bu sayede kabızlıkran kurtuldum. Avokadonun özelliklerine bakabilirsiniz, mide bulantısına da iyi geliyor. Bir de çok su için.![]()
Amin cannm seninde gönlündekini versin Rabbim saglıklaParti dediğim öyle instagramda görülen gibi değil aile arasında herkesin aynı anda öğreneceği minik bir süprizgüzel heyecanlar bunlar Allah her daim böyle güzel heyecanlar yaşatsın hepimize
![]()
Kuzum günaydın, benim de detaylı bakılacak randevum var bugün inşallah güzel haberlerle döneriz
Burda da kar çok yağıyor ama tutar mı bilmem. Oğlunu bir kaç saatliğine bırakabileceğin bir yer olsa keşke..
Gittinizmi kontrole kızlar minikleri görelmmHadi güzel hayırlı haberlerle inşallahbırakacağım canım bu hava da onunla olmaz valla
Yok gideceğim dilosum görümcemi aricam gelip alsınlar diye
Benim 12. Haftadan sonra bıçak gibi kesildi bulantılar daha da olmadı sizin de geçer inşallahBulantıdan abur cubur tatlı hamur işi pek yiyemedim. Onun dışında iştah vardı cnm
Oh oh maşallah bunların işe yaramama ihtimali yok benceben de evde mayalamaya başladım artık. doktor probiyotikli yoğurtlardan tüketebilirsin demişti. valla sabah kahvaltı niyetine cennet hurması kuru kayısı kuru erik yedim bir de zeytinyağı içtim bir kaşık üstüne de ılık su. artık bunlar da işe yarmazsa bilmiyorum sonum ne olacak![]()
Geçen gün tam iyi hissettim gibi derken kızım hastalandı derken şimdi ben perişan haldeyim. Gebelik boyunca yüzüm gülmeyecek sanırım. Her yerim dökülüyor . Grip gibi geçiriyorum.Benim 12. Haftadan sonra bıçak gibi kesildi bulantılar daha da olmadı sizin de geçer inşallah![]()
Canim hayırlısı olsun öncelikle parti gibi istemiyorsan bitane cinsiyet balonu al eşin patlatsin mesela ikinizin arasind olacak gene başka da kutu hatirlayabilirsin kızımız oluyor oğlumuz oluyor diye içine kız yada bebek esyasi koyabilirsin aklıma gelenler bunlar canisiHayırlısı olsun canım dogrusu ben parti de istemiyorum aslında ama eşimle benim aramda küçük bir sürpriz gibi ne istedigimi bende bilmiyorum galiba![]()
Kuzucum ben yoldayım gidiyorum randevu 1 buçuktaGittinizmi kontrole kızlar minikleri görelmm![]()
Hayırlı haberlerle inşallahCanim hayırlısı olsun öncelikle parti gibi istemiyorsan bitane cinsiyet balonu al eşin patlatsin mesela ikinizin arasind olacak gene başka da kutu hatirlayabilirsin kızımız oluyor oğlumuz oluyor diye içine kız yada bebek esyasi koyabilirsin aklıma gelenler bunlar canisi
Kuzucum ben yoldayım gidiyorum randevu 1 buçuktaçıkınca haberdar edeceğim
![]()
Orda havalar nasıl bilmiyorum ama bı yaz gelse rahat edicez kuzucum bu sefer de sıcaklardan şikayet edicezGeçen gün tam iyi hissettim gibi derken kızım hastalandı derken şimdi ben perişan haldeyim. Gebelik boyunca yüzüm gülmeyecek sanırım. Her yerim dökülüyor . Grip gibi geçiriyorum.
Aminn hepimizin inşallahAmin cannm seninde gönlündekini versin Rabbim saglıkla![]()
Büyük ihtimalle öyle yapacagım canım benimde aklıma gelen baska bişey yokCanim hayırlısı olsun öncelikle parti gibi istemiyorsan bitane cinsiyet balonu al eşin patlatsin mesela ikinizin arasind olacak gene başka da kutu hatirlayabilirsin kızımız oluyor oğlumuz oluyor diye içine kız yada bebek esyasi koyabilirsin aklıma gelenler bunlar canisi
Kuzucum ben yoldayım gidiyorum randevu 1 buçuktaçıkınca haberdar edeceğim
![]()
Canim baslamak zorundasin birisi demir hapi digeri decavit icinde tum vitaminler var bak benim ablam kullanmadı o vitaminleri bebek dogdu simdi bebege b vitamini eksik cikti diye igne vuruyolarNormalde sabah pekmeze limon damlatıp içiyordum yok oldu artık hiçbirşeyi içim almıyor takviyeleri de alamayınca doktor kızdı haliyleferamat ve devavit kullan dedi ama başlayamadım daha midem kaldırmıyor aklıma geldikçe tiksinti geliyor
![]()
Ben de ayniyim çorba iciyorum sebze yiyorum kayisi suyu iciyorum en son turşu yiyemedigim halde aci biber turşusu aldim aksam yemeginde bir tane yiyorum o cok iyi geldikızlar kızlarrrrrrr. brnim gibi kabızlık sıkıntısı olan var mı ya. normalde hiç kabız olmam ama 1 aydır çok sıkıntı yaşıyorum. doktorum herhangi bir ilaç kullanamazsın dedi. sabahları kayısı yiyip su içiyorum ama bana mısın demiyorsizde de varsa bu sıkıntı neler yapıyorsunuz?