• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Listede bebişlerin isimleridemi girilse acabaa biz ismimizide buldukta teyzesii KEREM koyucaz oğluşumuzun adını 🥰 (Tabi sana kalmış canım uzun iş dersen kalsın) 😀
Kuzum ben isim sekmesi ekledim aslında isteyene yazacağım zorlama gibi olmasın diye 🥰

Aynen canım çok ucuz hello baby ürünleri kaliteli oluyor kuzum bikaç bişey daha almıştım..
Bende heveslendim bi bakayım alabilirim🤩 ama bi yandan cinsiyet yanılmalarını duyunca bilemedim😅 ama benim 2 doktor baktı 2 hafta üst üste erkek dedi baya da netti. haftam 13+3 tü dün yanılma çıkarmı erken mi ki diye şey ettim🙈🤪

Bende heveslendim bi bakayım alabilirim🤩 ama bi yandan cinsiyet yanılmalarını duyunca bilemedim😅 ama benim 2 doktor baktı 2 hafta üst üste erkek dedi baya da netti. haftam 13+3 tü dün yanılma çıkarmı erken mi ki diye şey ettim🙈🤪
Yaa öyle deme kız valla bir sürü şey aldım ya ismini bile seçtik oğluşum diye seviyoruz hep değişirse kahrolurum bu saatten sonra😔 Benim doktorumda böyle bi görüntüde kesinlikle değişmez cinsiyet %95 erkek dedi hatta yok yok kesin erkek deyip güldü sanmıyorum ben değişeceğini ya bizimkiler baya erkek adam ahahahha seninkide değişmez gör bak 😂😂

Benim haftam 12+5 ti gördüğünde küçüktü ama yok ya olamaz heralde yanılma payı konduramıyorum şuan😀

Benimde kalçam ve yan kısımlara doğru ağrım var canım ya bide dünden beri rahmim kasığım sancılı yürüdükçe falan baya hissediliyor sakin kalmaya çalışıyorum normaldir diye..
Maviş onun nedenini çok güzel açıklamış canım, aman ağrı sızı her şeye razıyım böyle şikayet ediyor olmak asla istemem; sadece yaşadığım şeyler başka yaşatan var mı merak ediyorum😍
Kızlar @Dilos6342 cinsiyet tahmini ile ilgili değişikliği yazınca bende bi tereddütte kaldım. Bize de 12+5. de resimlerdeki yerlere zoom yaparak erkek demişti. - Janna - - Janna - ne diyorsun bu erkek görüntüsü mü 😅
Ya bir pipi ancak bu kadar net olarak gözükebilir 😂

Maviş onun nedenini çok güzel açıklamış canım, aman ağrı sızı her şeye razıyım böyle şikayet ediyor olmak asla istemem; sadece yaşadığım şeyler başka yaşatan var mı merak ediyorum😍

Ya bir pipi ancak bu kadar net olarak gözükebilir 😂
Öyle tabi canım kendimiz gibi aynı sorunları yaşayanları duyunca kafamız rahatlıyor sadece o yüzden yoksa hiçbirimiz şikayet derdinde değiliz 😊

Kızlar @Dilos6342 cinsiyet tahmini ile ilgili değişikliği yazınca bende bi tereddütte kaldım. Bize de 12+5. de resimlerdeki yerlere zoom yaparak erkek demişti. - Janna - - Janna - ne diyorsun bu erkek görüntüsü mü 😅
Canım pipi olabilir baya net cıkmıs iki bacak arasında. Ama ucu cok sivri. Bidahaki kontrolü bekleyin netlik icin😌

Kızlar size güzel bir tatlı tarifi veriyorum.
Malzemeler kuru kayısı, kakao ve su.
Su ve kakaoyu göz kararı açıyoruz tavada, içine kayısıları atıp karıştırıyoruz çikolata kaplı gibi oluyor.
Sonra dondurucuya atıp biraz dinlendiriyoruz. Acayip güzel oldu :)

Ender Saraçta dinlemiştim, kan şekerini dalgalandırmıyormuş hem. Aklınızda bulunsun.

Back
X